VAt ir man toj Koso saloj taip viskas pasirode..Viskas apgriuve,viskas apipaisyta,zolem apauge..GAl pacios kavinukes kiek jaukesnes nei Turkijoj,bet Turkijoj mes tik keliose kava gerem..Nes i miesta isvaziuodavom po apsirytu pietu ir grizdavom vakarienei...
Jau grįžot Giega?
O, kaip Kreta? Ten gi gan populiaru turistauti.
Jooo,jau grizom..5 ryto namie buvom,labai durnas reisas..
I Kreta planuojam kitais metais,koki birzeli..Bet zadam su kompanija vaziuot,tai liudna tikrai nebus,o kaip pakeliaut iseis,dar neaisku
Bet dar pabandysim ikalbet i Turkija vaziuot Nu rimtai patiko DAbar suprantu,del ko mano draugelis nekur kitur nebeatostogauja,tik Turkijoj O ji dyyyydele
O jūs pirmą kartą Turkijoje buvot?
Pirma..KAzkaip vis Italija,Ispanija...VA ir dabar galejom vaziuot su draugais i Ispanija,i Almeria,bet tada vel Turkija butu likus Ir visai nesigailiu,kad nepasirinkom linksmos kompanijos ir dviese isvarem
O jus buve Turkijoj?Zinok tikrai rekomenduociau GAlima rast geru dealu O pramogos tikrai labai pigios Pvz kokioj Tenerifej uz pasiplaukiojima laivu moki apie 40£ uz zmogui,Turkijoj apie 20-25..Vnz ant visu pramogu,mes isleidom apie 300£ Plaukem apzvalginiu laiveliu 6h su 5 sustojimais,su iskaiciuotu maistu(va jis kainavo po 20euru,isplaukem is savo viesbucio teritorijos),plaukem i ta Graikija,cia su visais keltais,turistiniais autobusais,pavalgymu isleidom apie 100euru,labiausiai ju gaila,visiskai nepatiko..Nerem su balionais,po 30euru kiekvienas..DAr uz kamera sumokejom 20 euru,kad su musu filmuotu,o nereiktu is ju pirkt..
LAbai gerai vazineja tokios marsrutkes,zmogui 3 lyros,tai kazkur 60 piskiu..TAi ir i miesta nulekdavom,ir i kazkoki kita miesteli vaziavom,ieskojom turgaus,neradom Pasirodo ne i ta puse nuvarem ir tas turgus buna tik antrad ir sestad..Turkiska kava ant smelio virta nuo 4-8 lyru..Kas svarbiausia,kur brangiausiai uz kava susimokejom,ten neskaniausia buvo
Mano vyras kratosi Turkijos. Duosiu tavo žinutę jam paskaityti. Aš, kažkaip gal skrisčiau. Neramu ne dėl to, kad su turistais ten blogai elgiasi ar panašiai. Teroro bijočiau. Nu ir vėjas šiandien. Gūsiai kaip duoda, tai sunku atsilaikyti.
Londone irgi teroro nemazai yra...VA skaiciau ir Miunchene vel papjauste zmones..
Aš Turkijoj buvau du sykius. Ten vyras man pasipiršo O antrą kartą važiavom kai vyresnėlei buvo metukai. Galvoju kad mums Turkijos kaip ir užteks.
Vejas koks ..Bet nors rubai greitai isdziuvo Dabar dar kas i spintas sudeliotu
Siandien dariau kijevo kotletus. Tokie nemazi gavosi. Sedim pilvais ispustais...
LAbukas
TAip,jau i darba...Ex,kaip greit tos atostogos prabega..Paryciui kazkokiam snaudime buvau,bijojau pramiegot,tai ir keliausi anksciau Bet jau taip tamsu rytais...
KAda vaikams atostogos?Sia savaite ar dar ne?LAbai noreciau ramiau vaziuot po atostogu
Laba ryta.
Mano vaikams tai jau atostogos, bet gal kitur kitaip gali but.
Kaip senai kijevo kotletu valgiau, skanu, pati pora kartu bandziau, bet nelabai pavyko, sviestas isbego is vidaus, o patys per daug padziuvo/sukepe kieta labai pluta patapo, nesekasi man jie.
Gal zinot kiek mazdaug ima uz parvezima nuo Lutono orouosto?