Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Oi koks geraz vandenukas bigsmile.gif Siandien kazkaip ailciausias atrodo biggrin.gif Pirma karta per tiek dienu nuejom ant vandens ciuozykly paciuozinet,turum gi dvi savo rezorte biggrin.gif Dar su kajaku paplaukiojom-nebenoriu jau jo biggrin.gif O tai vis svaigau-perkam perkam sau ,bet nieko idomaus...
Tai ka,toliau laku vyna...Kiti zmones tai sultis,tai vandenuka,o as tai vyna biggrin.gif ko is viesbucio pramogu neisbandem,tai tik visokiu rytiniu zaidimu.Va ir dabar vyksta dartu varzybos,bet jos prie baseino,tingis eit biggrin.gif
Atsakyti

O jūs jūroje ar pasimaudėt? 

Mačiau vakar Graikiją aplankėt. Na ir kaip? Ką matėt, ką valgėt? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 10 19, 10:43)
<p>O jūs jūroje ar pasimaudėt? </p><p>Mačiau vakar Graikiją aplankėt. Na ir kaip? Ką matėt, ką valgėt? </p>

Oi maudomes daug,va ir dabar ka tik is vandwns biggrin.gif toks oeas,kad ilgai krante nepasedesi,iskepsi..
Na ten tik sala priklausanti Graikijai..Man nelabai,daug biednesne pasirode ir labai apleista..pasiemem tripa atviru autiku, nuveze iki Hipokrato botanikos sodo- isdziuves,zolem apejes..Ligonine katakombos kazkokios..plaze pabuvom,susalom blink.gif tempa kokiais 5laipsniais skurias..tada po miwsta pasivaiksciojom,matwm Hipokrato pasodinta platana..taip iseina kad jam daugiau nei 2000metu..nu irgi toks paramstytas,aptvertas ir salia kazkokie griuvesiai..ne tie antikiniai,o ka tik sugriuve..net galvoju gal koks zemes drebejimas ten buvo,nes ir uosto saligatvis taip idomiai trukes...
Graikijoj valgem tik salitas-graikiskas ir Koso biggrin.gif su arbuzu ir granatu padazu.
Siandien tik i miesta varysum,o siaip maudomes ir laukiu kol man atnes vyno biggrin.gif 4 taure siandien rolleyes.gif o dar tik 13h biggrin.gif
Atsakyti

Į Graikiją mes planavom važiuoti atostogų. Skamba įdomiai. 

Prasigersi, Giega  :D Ar vyriškis tau palaiko kompaniją, ar jis su sultimis apsieina?

Atsakyti
I pacia Graikija as tikrai kada varysiu atostogu.Bet jei kas paklaustu nuomones apie Kosa-i juk ir oro uostas yra,tikrai nerekomenduiciau..Labai nuobodus pasirode...
Diena jis alu geria,vakare kokteilius-brendis kola.As paprasiau pinos colados ir daugiau tokiu nesamoniu nebegeriau biggrin.gif veu veu,geriau rozinis vynas biggrin.gif
Einu maudytis biggrin.gif
Atsakyti

Giega,taip,ji lt gyvena...nu tu duodi su tuo vynu,nereiks su lašelinė pasitikti oro uoste? :D ...nu ir gerai,atostogos ir yra tam,kad atsipalaiduoti,enjoy :4u: 

Laba diena visoms...

Atsakyti

Gotte, o ka tu nori tvarkytis, nelabai supratau? Ant veido. 

Atsakyti

Skaitau vaiku svajones: http://vaikusvajones.lt/

Na, kokios atrodo jos paprastos, taip lengvai igyvendinamos. 

Atsakyti
Jaudina tokie vaiku prasymai kai striuke, batai ar patalyne unsure.gif

Savaitgalis clap.gif oras - liuks wub.gif traukiny i namus rolleyes.gif

Giega, atostogaujat su SB liuksiskai mirksiukas.gif si savaitgali jau gryztat bigsmile.gif
Atsakyti
O jau yra vaiky svajones?? Kaip anksti..as pildziau kelis metus mirksiukas.gif siemet irgi pildysiu mirksiukas.gif rinksiuis kokuu kaimuku vaikus,bent jau taip gavos,kad jiems nuveze asmeniskai ir atsiunte man foto su ta dovana..o ernai suunciau kaunieciam,tai buvo bendra svente..tikiu kad hie gavi tas dovanas,bet kazkaip uz sirdies labiau griebia,kai matai nustebusi vauka..

Mes jau siankat namo skrisim...ech..labai greit tos atostogos prabego..
Atsakyti

Baigsis tau vyneliai  :unsure:  :D Nesmagu grizti bus. Pas mus nesalta, bet lynoja. Gero kelio namo  :4u: 

Jo, svajones jau prasidejo. Mano vaikai ims abu po viena. Vienas raktu rinkini dovanos, kitas futbolo kamuoli.  :D​ 

Atsakyti

Giega, žinok aš visas atostogas pragurkšnojau, tiek Graikijoj, tiek Baly...žiauru nu bet atostogos..žiūrėk tai kokteiliukas koks, tai aliukas, tai taurė vyno.. :P

Beje man Graikija nepatiko, konkrečiai kalbu apie Chalkidikę, turėjom mašiną, išmaišėm visą regioną, šūdų šūdas!!! Pradedant maistu (turėjom AI savo viešbuty - šūdas, restoranuose - šūdas, paprastesnėse kavinukęse - šūdas), baigiant miesteliais, kuriuose nėra ką žiūrėt. Daug apleistų pastatų, prirašinėta grafičių, žmonės nemandagūs, ant kalnų, kalvelių ir palei jūra stūkso ištisi nebaigti statyti poilsio kompleksai, matyt dėl krizės taip ir nebaigti. Aptarnavimas nemalonus, graikai man iš viso tokie grubūs pasirodė. Kai kuriose miestelio parduotuvėse tamsu - suprask taupo jie. Atėjau į vaistinę, tai ne tik kad niekas nepasisveikina (tuščia vaistinė!), tai dar laukiau gal 10 min kol susiraukęs diedas paskaičiuos savo kažkokius rašmenis ir teiksis į mane dėmesį atkreipti. Pasisakaitėm iš vakaro kur važiuoti internete, radom bent keliose vietose parašyta apie kažkokį fainą žvejų kaimelį, neva senovinis...atvažiavom...apsisukom...išvažiavom. Žiūrėt nėra ką iš viso! Net nesupratom kur tą grožį turėjom pamatyt. Žodžiu, nesakau kad nevažiuoti apskritai  į Graikiją, bet į Chalkidikę tikrai nevažiuokit, nuoširdžiai sakau, buvo mano prasčiausios atostogos.

Limcamca, aš noriu akių vokus pasimažint :angel2:

Atsakyti