Limcamca, tu gal sita reikala bandziusi?
Esu. Pradzioje patiko, bet siaip ilgalaikio poveikio jokio nepastebejau. Nuo Clinique man labiau poveikis jauciasi.
Limcamca, tu gal sita reikala bandziusi?
Esu. Pradzioje patiko, bet siaip ilgalaikio poveikio jokio nepastebejau. Nuo Clinique man labiau poveikis jauciasi.
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?
Aisku, reiks kazka kita pasiziurinet, siaip linkstu link kolageno kapsuliu, bet noriu kad ir spalva aplygintu, atsiranda pigmentiniu demiu ir siaip visokio sh.. o dar tie paakiai amzina tragedija, sunkus tas moters gyvenimas
Giega, tai gal tau zaizda skauda nuo traukimo, o ne adatos durius. Nors as pati irgi esu ziauri baile, kai pagalvoji kiek zmones iskencia operaciju ir proceduru skausmingiausiu, tai geriau pamirt net diagnozes nesuzinojus Is tikro tai man ir labai skauda kai duria i dantenas su svirkstu, bet yra man teke buti super modernioj klinikoj, tai ten dure su tokiu idomiu irankiu, visai i svirksta nepanasiu, kaip aiskino jis vos vos padaro duri kurio tu dar nejauti ir iskart suleidzia nuskausminamuosius, duria gilyn bet tu jau nieko nebejauta, tas tai man patiko
MRI cia magnetinis rezonansas ar kompiuterine tomografija? Na istirs ir bus viskas aisku, nereiks laukt tu 4 menesiu, galvot skaudejo ar neskaudejo galva. Viskas bus gerai
Magnetinis rezonansas man atrodo. Net nezinau.
Matai, man galvojasi kitaip. Kai paleido 4 menesiams, galvojau, kad viskas ok.
O, dabar kai netiketai iskviete persasi mintis, kad kazkas negerai ten yra.
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?