Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Limcamca, tu gal sita reikala bandziusi? 

http://www.kiehls.co...ce-healthy-skin

Esu. Pradzioje patiko, bet siaip ilgalaikio poveikio jokio nepastebejau. Nuo Clinique  man labiau poveikis jauciasi. 

Atsakyti
LAbukas

Oi,Elija,sveikatos tavo mamai 4u.gif 4u.gif Sunku taip...

NA ka,as jau namie biggrin.gif Pradejom Jurbarko rajone,paskui Nidoj pratesem,grizom i Kauna,issitraukiau danti ir parskridom biggrin.gif Cia trumpa santrauka mano nauju metu biggrin.gif O siaip labai linksmai.LAbai labai linksmai mirksiukas.gif
Atsakyti

Esu. Pradzioje patiko, bet siaip ilgalaikio poveikio jokio nepastebejau. Nuo Clinique  man labiau poveikis jauciasi. 

Aisku, reiks kazka kita pasiziurinet, siaip linkstu link kolageno kapsuliu, bet noriu kad ir spalva aplygintu, atsiranda pigmentiniu demiu ir siaip visokio sh.. o dar tie paakiai amzina tragedija, sunkus tas moters gyvenimas  :D 

Atsakyti

Jeigu atvirai as isvis nesuprantu tu serumu poveikio. Nu, man nei geriau, nei blogiau nuo ju. Atrodo krema pasitepi ir arba yra efektas, arba ne. O, serumas, tai kazkas nieko. 

Atsakyti
Na serumas beveik tas pats kremas,tik jo koncentracija stipresne ir jo maziau reikua... Bet kazkokiu ypatingu poveikiu as nematau ir nuo kremu biggrin.gif Ju is vis iki 30m nenaudojau.. Tik cia UK kai toks kietas kalketas vanduo,tai nusiprausus veida traukt pradejo.. Va tada ir nusipirkau pirma krema.. Ir dabar grizus i LT man nereik jokiu kremu..

Beje i parde ateidavo tokia kliente,ji is vis neprausia veido vandeniu.. Net kai galva plauna,pasaugoja.. Ji tik slapiom servetelem valosi.. Nu labai lygus veidukas,jokios rauksleles nera biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos.

Genai daug lemia isvaizda, nuo prasto vandens kazi ar susiraukslesi, greiciau veidas serpetos, paraus ar dar kokia fignia atsiras.

Nusipuosiau egle, sventes baigtos, lauki lauki, o jos taip staigiai pralekia, neidomu.

Atsakyti

Laba,

Jo, genai labai daug ka duoda. 

Gavau kvietima MRI skanui, nei is sio nei is to. Gi, sake paleido mane 4 menesiams, ko kazin cia persigalvojo ir ta galva skanuos  :hmm: 

Atsakyti
NA bet serpetoja serpetoja ir susirauksleja oda biggrin.gif

Limcamca,o tai gal cia pagreitino tau ta MRI?
As eisiu greitai venu skanuotis...Bijau jau is anktso...
Dar danti LT issitraukiau...Ten tik saknis protinio belikus buvo..Bet dar jauciu tas vietas,kur dure adatas...Brrr,kaip nekenciu visu gydytoju..
Atsakyti

MRI cia magnetinis rezonansas ar kompiuterine tomografija?  Na istirs ir bus viskas aisku, nereiks laukt tu 4 menesiu, galvot skaudejo ar neskaudejo galva. Viskas bus gerai  :4u: 

Atsakyti

Giega, tai gal tau zaizda skauda nuo traukimo, o ne adatos durius. Nors as pati irgi esu ziauri baile, kai pagalvoji kiek zmones iskencia operaciju ir proceduru skausmingiausiu, tai geriau pamirt net diagnozes nesuzinojus  :unsure:  Is tikro tai man ir labai skauda kai duria i dantenas su svirkstu, bet yra man teke buti super modernioj klinikoj, tai ten dure su tokiu idomiu irankiu, visai i svirksta nepanasiu, kaip aiskino jis vos vos padaro duri kurio tu dar nejauti ir iskart suleidzia nuskausminamuosius, duria gilyn bet tu jau nieko nebejauta, tas tai man patiko  :D 

Atsakyti
TAs ir yra,kad ta skyle jau graziai uzsitraukus ir visiskai neskauda..O kur dure adata i dantena,ten kazkaip maisos,lygtai patine...Neskauda,bet jaucias...
Siiap man tai kaip mazam leliukui-pirma patepa tokia pasta,ji uzsaldo,tada duris irgi taip nesijaucia..Nors man tai jaucias biggrin.gif Ne tiek skauda,kiek bijau biggrin.gif
KArta tie nuskausminantys visiskai nesuveike,nors suleido 3 adatas...Sake,nuo adrenalino,nuo mano baimes...
Atsakyti

MRI cia magnetinis rezonansas ar kompiuterine tomografija?  Na istirs ir bus viskas aisku, nereiks laukt tu 4 menesiu, galvot skaudejo ar neskaudejo galva. Viskas bus gerai  :4u:

Magnetinis rezonansas man atrodo. Net nezinau. 

Matai, man galvojasi kitaip. Kai paleido 4 menesiams, galvojau, kad viskas ok. 

O, dabar kai netiketai iskviete persasi mintis, kad kazkas negerai ten yra.  :unsure:

Atsakyti