Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas, 

Pravažiavau šiandien degalinę mintyse su Heida kalbėdama. Nu, blyn blyn. Einu raityti žinutę į FB, išsikalbėsiu.  :D 

Bet, benzino visai ant ribos turėjau, galvojau tikrai sustosiu  :D 

Giega, mums Esso atsiuntė. Jeigu nori permesiu tau emailu, pažiūrėsiu, gal tau naudinga. MB skaičiavo, skaičiavo, bet kai paklausiau ar reikia, sakė ne. Ne kažką sutaupai. Aš, tai vien dėl Tesco taškų būčiau ėmus. 

Kaip jūs kankinatės su tom kojom, eina sau. Linkiu, kad greičiau išoperuotų ir praeitų visi nesklandumai. 

Nova, ar turi whatsapa?

Atsakyti
Limcamca, neturiu ... nieko as neturiu biggrin.gif
Atsakyti
O as pro Limcamca vaziavau ir po to trafike sedejau
Atsakyti

Norėjau susitikimą paorganizuoti per whatsapp'ą. Viberio irgi neturi? 

Giega, kavos reikėjo užsukt  :4u:​ 

Atsakyti
LAbukas

KAd pilnas kiemas masinu pas tave buvo,nebuciau tilpus biggrin.gif

Na ka,lagaminai sukrauti,tuoj i orouosta varom mirksiukas.gif Nezinau ar prisijungsiu,nes mano telefas negaudo jokiu wi-fi..Na vezuos ir Kindla,tas su intiku,gal per ji pasijungsiu,jei ten bus kazkiek padoresnio rysio biggrin.gif
Atsakyti

Geru atostogu  :4u:​ 

Atsakyti

Gero laiko,giega...

Labas penktadieni.....

Atsakyti

Labas.

Giega, geru atostogu 🏄♀🌞

Grazi dienele, penktadienis 13 tik kad ne pilnatis, o pries 11 metu spalio 13 diena, penktadieni ir per pilnati gime mano mazoji  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 10 13, 14:47)
<p>Labas.</p><p>Giega, geru atostogu 🏄♀🌞</p><p>Grazi dienele, penktadienis 13 tik kad ne pilnatis, o pries 11 metu spalio 13 diena, penktadieni ir per pilnati gime mano mazoji  wub.gif </p>

Sveikinimai mamai ir mazajai💐🎂🎂

o mes trafike blink.gif Gerai kad anksciau isvaziavom..Gal nereiks begt..
Atsakyti

O, Heida sveikinimai  :4u: Ir jubiliatei ir tėveliams  :4u: 

Niu, kokį tortą šiemet kepi? :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 10 13, 10:20)
<p>Norėjau susitikimą paorganizuoti per whatsapp'ą. Viberio irgi neturi? </p><p></p><p>Giega, kavos reikėjo užsukt  4u.gif​ </p>

bigsmile.gif telefona juk turi mirksiukas.gif organizuojames mielai mirksiukas.gif

Heida, su gimtadieniu jusu mazaja 4u.gif birthday.gif

Giega, geru atostogu vacation1.gif
Atsakyti

Aciu 😘

Siemet tortas red velvet su balto sokolado kremu  :) 

Tokio astraus kario praviriau, kad sedziu ir ziopcioju, o seimynai visai neastru, kazkokie jautrus mano skonio receptoriai.

Atsakyti