Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labuka,

Patranka, kas per naujas darbas? Nors aš net tavo seno darbo nežinau :) Koks fainas tavo šunius :wub:  o jūs ją jau suaugusią ėmėt ar mažytę pirkot, nes kažkaip nepamenu kad būtų mažo šuniuko foto dėjusi.

Nova, jau pasveikai?

Dalinuosi video iš mūsų kelionęs po Balį, gal kam bus įdomu. Tik pažiūrėkit, kad būtų HD quality (nebemoku link'o įdėti per supermamą :hmm:) https://www.youtube.com/watch?v=i_xkU2KrA8Q 

Atsakyti

Labas, 

Mačiau Gottės ir video ir kelionių foto iš Bali. Gražu. Mano brolis šiemet irgi ten pat atostogavo, labai patiko foto. Bali mano vyro svajonė. Gal kada aplankysim. Šiemet kelionių biudžetas išnaudotas su kaupu. Kitiems metams planuojam šiek tiek mažiau. Turim kitą tikslą. 

Giega, tu prieš operaciją ar po operacijos atostogausi? Į kokį viešbutį Turkijoje varot?

Atsakyti

GIEGA, ar tu turi kokią nors kuro kortelę? Na, kur nuolaidas duoda. 

Atsakyti

Gotte,pirkom mes ją 4,5mėnesio jai  buvo..

Kas dėl darbo ,nieko blatno...

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 10 10, 10:48)
Giega, tu prieš operaciją ar po operacijos atostogausi? Į kokį viešbutį Turkijoje varot?</p>

Atostogauju pries biggrin.gif Operacija pasirodo lapkricio 15-telefu lygtai kita data sake,bet siandien laiskas atejo...
Turkijoj uzsisakem WOW viesbuti Bodrume..Raso 5*,bet tripadvisor duoda 4,5...Na as nesu is tu priekabiuju ir kad kokia gele kreivai auga ar dazai kur pasigramde,as nesikabinesiu biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2017 10 10, 11:54)
<p>GIEGA, ar tu turi kokią nors kuro kortelę? Na, kur nuolaidas duoda. </p>

Neturiu...O buna tokiu?Pigiau benzo tai tik Costco galima uzsipilt..Bet irgi,jei specialiai vaziuoji,gaisti savo laika,o sutaupai kokiu 3-4 sv nuo pilno bako...Tai piluosi jei tik bunu kur salia...
Atsakyti

Mes šiemet jau irgi niekur nekeliausim, dabar dėliojamės planus kitiems metams.

Giega tau venų operaciją darys jei gerai pamenu?

Atsakyti
Nu Giega, pasidarysi opp ir pasakosi tada man kaip ten kas. Man ir idomu kiek atostogu reiks imtis. Gal savaites ir uztektu, jei cia darysiu.
Vel eisiu pas gp. Kazkoks idomus jausmas i vakara buna.... atrodo kad kazkas dega kojos viduj unsure.gif
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(*nova* @ 2017 10 11, 08:02)
Nu Giega, pasidarysi opp ir pasakosi tada man kaip ten kas. Man ir idomu kiek atostogu reiks imtis. Gal savaites ir uztektu, jei cia darysiu.
Vel eisiu pas gp. Kazkoks idomus jausmas i vakara buna.... atrodo kad kazkas dega kojos viduj  unsure.gif

Butinai eik..Vel nieko negausi,eik trecia karta..Vis skuskis ir skuskis,kad skauda..Venu operacija ne tokia jau kosmetine ax.gif O del laiko,tai ivairiai..VA Patrankai savaites uzteko,mano viena drauge pilnai tik po 3 sav atsigavo..Uosviui irgi dabar dare,bet jam keite venas-vienas istrauke,kitas idejo..Jam ir pilvas pjautas ir kirksnys,tai jis vien savaite ligoninej gulejo..

NA ka,ruosiames i darbuka...Sugalvojau,kad reikia nunest dvi sukneles pasiaurint-paskutine minute,kaip visada biggrin.gif biggrin.gif Bet dabar nesugalvoju ar yra kokia taisykla Romforde g.gif Nedaug ten,sonus nusiut..Ir pati galeciau,bet tingiu...Apacia ardyt,vel lenkt...O viena trikotazine suknele,gali mano adata sukapot...
Atsakyti
Giega, rubus taiso mazose babaju cheminese valyklose mirksiukas.gif pas mus pilna aplink tokiu kur taiso rubus. Tikrai ju yra ir ir aplink jus.
O Romforde... zinok net nezinau kur tokia yra

Prabudau sia nakti 3:44am, kazkas i musu miegamojo langa 2 kart pabelde unsure.gif bet taip garsiai. Aisku susapnavau, bet vistiek neramu... negera zinia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 12 spalio 2017 - 09:07

Sveikos.

Nova, ziurek, koju "kaitimas" jau vienas is venu trombozes simptomu, butinai skuskis GP ir dar pagrazink kaip viskas blogai, pasiskaityk simptomu venu ligu ir visus juos vardink, na tikrai kam tau privaciai moket, ne del grozio juk nori tos operacijos.

http://ligos.sveikas...u_venu_tromboze

O tai nesupratau, tikrai kazkas pabelde i langa ar tik sapnavai? Jei sapnavai tai nemanau kad zenklas blogas, ir isvis ar ne pilnatis dabar, nes sapnai per pilnati nesipildo.

Atsakyti
Heida, susapnavau taip mirksiukas.gif bet taip aiskiai kaip is tikro smile.gif
Atsakyti

Na nesmagu tokie sapnai, isgasdina, bet as tai jauciu pagalvociau kad kazkoks zombis pas mane per langa lipa, cia pagal tai kokius as filmus ziuriu  :laugh: 

Atsakyti