Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Priedas  5DF62ED2-42DB-403A-AFAF-F19AB2B12089.jpeg   210,36KB   1 Parsiųsta kartų

Ilsimės ir tinginiai jam....ką jūs?

Atsakyti
Kol kas ilsimes biggrin.gif VAkar nors gera pusdieni Romforde prasitrynem,bet puses reikalingu daiktu taip ir nenusipirkau..I kina nuejom,o po to viskas uzdaryta jau buvo.Neikit i ta Begantis asmenimis,jau tooooks nuobodus..TAip ir nesupratau apie ka filmas ax.gif

Patranka,kam ciucika kankni biggrin.gif
Atsakyti

Kad ji pati prašosi niurkoma  :B  :rolleyes: 

Aš atsikėliau 5 val.,išgėriau du puodus kavos,su šuniu pusantros val prisivaikščiojom ,dabar papusryčiavus,einu pamiegot..paskui kepsiu Kėdainių blynus...va ir sekmadienis .

Atsakyti
Nu 5 tikrai nesikeliu,bet pabundu,kaip i darba-po 7 truputi biggrin.gif Nors siandien iki 8 pamiegojau biggrin.gif

Atsakyti

Man neišeina miegoti taip ilgai...jaučiu išvis mesiu miegoti :cry2: 

Atsakyti
TAi ko dabar eisi miegot biggrin.gif
Neee,as miegale ax.gif As ir anksti gult einu,ir pakankamai velai keliuosi..Ir dar pietu miego galiu nusnaust,jei laiko yra mirksiukas.gif

A,PAtranka,tau gi dare venu operacija ar maisau kazka g.gif Per kiek laiko pilnai atisgavai?Man 30d darys,tai galvoju kiek dienu laisvu pasiimt g.gif Vaiksciot tai gal ir greit galesiu,bet masina tai neautomatine,sankabos neispausiu,man gi kaire koja opresuos...
Atsakyti

Laba,

Na, kažin kaip sekasi Heidai su Nova namus tvarkyti  :D Aš tai spėkit iš trijų kartų, kaip vakar kažką pasitvarkiau. MB anksti baigė darbą, nuo pietų visi trynėsi po namus. Atvažiavo siunta iš Lietuvos, tai kepėm, ragavom, alum užgerinėjom. Paskui filmus ant sofkės žiūrėjom, ir liko viskas apversta ir netvarkyta. Šiandien futbolas per pietus, tai bent išsimiegojau. Ir, vėl nei tvarkyti, nei netvarkyt. Norisi ir savaitgalį apturėt. 

Fainas Patrankos ciuckis. 

Giega, ar jūs nusipirkot kelionę kur, ar ne? Nebijok operacijos, viskas bus gerai  :4u:​ 

Atsakyti
Nusipirkom mirksiukas.gif i Turkija,gi tikrai sakiau biggrin.gif JAu kita penktad ir isvaziuoju biggrin.gif

O mes apsitvarkem namus mirksiukas.gif Valgyt nuo vakar padaryta,tai prasisuksim mirksiukas.gif
Atsakyti

Giega,taip,operuota mano dešnė koja,senai jau...man ryte išoperavo,vakare namo gryžau,ant rytojaus vaikščiojau atsargiai labai ir kitas kelias dienas,aišku su gintu ir ta kojine buvau tris savaites... o su tavo darbu tai manau min 7 dienas reikia pasiimti laisvų...nes negalima sedeti ilgiau nei tris valandas,o ir gulėti nepatariama,kad nesigautų komplikacijos,kaip po plaučių tramboemolija....svarbu judėti,bet pavargus ar juačiant maudimą reikia ilsėtis...na žodžiu,vėžliukas būsi trumpam...

Kepu kugelį molinukuose,ringe jau prie viryklės su tais blynais stovėti...

Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2017 10 08, 14:49)
<p>Giega,taip,operuota mano dešnė koja,senai jau...man ryte išoperavo,vakare namo gryžau,ant rytojaus vaikščiojau atsargiai labai ir kitas kelias dienas,aišku su gintu ir ta kojine buvau tris savaites... o su tavo darbu tai manau min 7 dienas reikia pasiimti laisvų...nes negalima sedeti ilgiau nei tris valandas,o ir gulėti nepatariama,kad nesigautų komplikacijos,kaip po plaučių tramboemolija....svarbu judėti,bet pavargus ar juačiant maudimą reikia ilsėtis...na žodžiu,vėžliukas būsi trumpam...</p><p>Kepu kugelį molinukuose,ringe jau prie viryklės su tais blynais stovėti...</p>

Aisku,aciu..As 25d eisiu dar pas gyd,tai pasakys tiksliai,kiek tu laisvu man reiks,bet vistiek reikia is anksto darbe perspet...Tai pasiimsiu savaite,o paskui ziuresiu..

As nesedziu darbe istisai..Na tik i pirma taska vaziuoju koki pusvalandi ir grizineju apie 45 min per trafikus..O siaip tai 2-3 min pavaziuoju,islipu,nueinu,vel pavaziuoju,vel islipu..Ir taip 60-90 kartu per diena biggrin.gif
Bet man kaire koja operuos,o sankaba mano dar tokia kieta...

Kepu sveikuoliska pyraga,ziuresim,kas cia gausis biggrin.gif
http://sketis.lt/ban...les_ea9zznaztg/
Atsakyti

Ir kas gavosi, Giega?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 10 09, 13:55)
<p>Ir kas gavosi, Giega?</p>

Kazkas tarpinio tarp pyrago ir varskes apkepi mirksiukas.gif Siltas labai skanus buvo,atsales-valgomas.. As dadejau daug razinu,be ju truktu saldumo..
Atsakyti