5DF62ED2-42DB-403A-AFAF-F19AB2B12089.jpeg 210,36KB 1 Parsiųsta kartų
Ilsimės ir tinginiai jam....ką jūs?
5DF62ED2-42DB-403A-AFAF-F19AB2B12089.jpeg 210,36KB 1 Parsiųsta kartų
Ilsimės ir tinginiai jam....ką jūs?
Laba,
Na, kažin kaip sekasi Heidai su Nova namus tvarkyti Aš tai spėkit iš trijų kartų, kaip vakar kažką pasitvarkiau. MB anksti baigė darbą, nuo pietų visi trynėsi po namus. Atvažiavo siunta iš Lietuvos, tai kepėm, ragavom, alum užgerinėjom. Paskui filmus ant sofkės žiūrėjom, ir liko viskas apversta ir netvarkyta. Šiandien futbolas per pietus, tai bent išsimiegojau. Ir, vėl nei tvarkyti, nei netvarkyt. Norisi ir savaitgalį apturėt.
Fainas Patrankos ciuckis.
Giega, ar jūs nusipirkot kelionę kur, ar ne? Nebijok operacijos, viskas bus gerai
Giega,taip,operuota mano dešnė koja,senai jau...man ryte išoperavo,vakare namo gryžau,ant rytojaus vaikščiojau atsargiai labai ir kitas kelias dienas,aišku su gintu ir ta kojine buvau tris savaites... o su tavo darbu tai manau min 7 dienas reikia pasiimti laisvų...nes negalima sedeti ilgiau nei tris valandas,o ir gulėti nepatariama,kad nesigautų komplikacijos,kaip po plaučių tramboemolija....svarbu judėti,bet pavargus ar juačiant maudimą reikia ilsėtis...na žodžiu,vėžliukas būsi trumpam...
Kepu kugelį molinukuose,ringe jau prie viryklės su tais blynais stovėti...