Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba,

Mrs Patranka, o kaip tau sekasi su nauju darbu? Klientų turi? 

Nova, sveik. Toks laikas dabar, daug kas sloguoja. 

Heida, o tu kitą savaitę visas dienas į koledžą eini?

Šį savaitgalį futbolas vėl, bet rytoj pusė dienos laisva, sekmadienį irgi nuo pietų tik bus. Planuoju biški pasitvarkyti namus, tokius rimtesnius valymus pasidaryti, kaip žaliuzės ir pan. Mano berniokai gan nemažai jau padeda namų tvarkyme. Labai jaučiasi  :clap: 

Atsakyti

Labas dienas...

Nova,nesirg...nors man irgi nosis šn “bėgt” pradėjo lygiais...

Limcamca,ne kažką,ne sezonas,o ir Londono rinka pati supranti kad yra pilna “ senų vilkų”....bet labai nepergyvenu,nes turiu ką veikti...

Gražus oras snd,tikiuosi ir ryt toks bus,nes planuojama yra plauti kieme plyteles prieš rudenį,labai greitai apsinešė šią vasarą...

Atsakyti
Patranka,o kaip su uberiu?daraisi dar?

O negeriau plyteles pavasari plaut?apsines gi per ziema..

Na ka,sulaukiau as operacijos,25d einu dar pasitart ir 30 daro.. Jau pradedu bijot blink.gif As gi gydytoju fobija turiu ax.gif
Atsakyti
Giega, tai pagaliau sulaukei opp 4u.gif sveikinimai mirksiukas.gif

Panos, tai kelinta renkantes pas mane namu valyt bigsmile.gif biggrin.gif kazkaip lyg ir praejo tas negerumas. Ant krutines tik sunkumas kazkoks unsure.gif

Vaziuoju namo... savaitgalis jau prasidejo rolleyes.gif
Atsakyti

Jau isivaizduoju kiek ten to valymo pas tave, koks katino plaukas kur ne kur  :irnesakyk: 

Is kitos puses, jei po buteli vyno pasiemus, gal visai ir neblogai tas valymas pavyktu  :nail:  :laugh: 

Atsakyti

Heida, o tu kitą savaitę visas dienas į koledžą eini?

As tik antradieniais einu, viena karta i savaite.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 10 06, 17:12)
<p>Jau isivaizduoju kiek ten to valymo pas tave, koks katino plaukas kur ne kur  irnesakyk.gif </p><p>Is kitos puses, jei po buteli vyno pasiemus, gal visai ir neblogai tas valymas pavyktu  nail.gif  laugh.gif </p>

Man tinka mirksiukas.gif kelinta pribusi bigsmile.gif
Atsakyti

Man tinka mirksiukas.gifkelinta pribusi bigsmile.gif

Na tai kelintai valandai cleaneri uzsakysit, tada ir pribusiu  :flirt2: 

Kaip jautiesi, nekyla tempa?

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 10 06, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*nova*" data-cid="71830488" data-time="1507312328"><div><p>Man tinka vartotojo įkelta nuotraukakelinta pribusi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na tai kelintai valandai cleaneri uzsakysit, tada ir pribusiu  flirt.gif </p><p>Kaip jautiesi, nekyla tempa?</p>

Nu nea, lyg ir nekyla. Tik krutine skauda, kosulys lyg prasideda...
O jei rimtai, tai tikrai galetum atvaziuot rytoj mirksiukas.gif simtas metu nesimatem mirksiukas.gif
Atsakyti

:laugh:

Priedas  3ce7fd6956cac5235389a959f4686e39--wine-jokes-wine-funnies.jpg   37,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 06 spalio 2017 - 22:20
lotuliukas.gif
Atsakyti

Giega,Uber,sustbdžiau,nes jų likimas neaiškus,o ir žinok gaila mašinos drožti,pagalvojau,per gera ji...jau vien nuo oro uostų reikia saugoti kaip savo akį,nes meta,lipa,siūkslina žmonės,jokio supratimo,tipo ne mano nu ir darau ką noriu...

Plyteles žinok du kart plaunam,nes jei tik kartą,tai manau pavasarį su kastuvu reikėtų gramdyti,plius dabar dar ušo yra...

Labas rytas,kaip šilta lauke!!! Gražios dienos visoms...

Atsakyti