Mes su Limcamca skirtingose salyse gyvenam Nu vejas didelis siandien,bet tikrai nesaltas dar As pvz trumpom rankovem dar dirbu
Gotte,geriau apie kelione papasakok Foto tai nerealios
Ei, aš gi apie rytą rašiau. Dabar lauke nebuvau, bet girdžiu, kaip vėjas švilpia.
Papildyta:
Ai,Costco tokie UGG stiliaus batai po 20£ RAso kad vaikiski,bet dydziu yra ir 6,as laisvai koja ikisau ir dar sakyciau,kad per dideli...As net i kids 4 ikisau(dukra siaip 5 nesioja,tai matavaus,kad geri butu)..Dukrai juodus nupirkau KAilis tikras
https://images.costc...;recipeName=350
Nu kad ir pas mus iki salnu dar toli grazu. Isejau i darba ant trumpu rankoviu plosciuka uzsimetus
Limcamca, gal cia tau po degustaciju salnos laukuose
Nieko nebus, ir siandien man salta. Net dantimis kalenau. Kas cia darosi man Kad spaudimas zemas, tai zinau. Jis pastoviai zemas. Bet, negi gali buti ant tiek
Nova,ar uzmarinavai ispjova?
Giega, nesulauke MB vakar manes ir uzmarinavo ispjova savaip ziuresim dabar kas gausis.
Girdejot kas ivyko Las Vege sitiek susaude zmoniu
Tai nesvarbu kokiais prieskoniais uzmarinavo,svarbu,kad nepritruktu druskos,kad ji uzkonservuotu mesa,juk vis del to zalia valgysi Cia kaip sudyti lasiniai-negali pamazint,bet ir padaugint nereikia
Skaiciau apie Las Vegasa..BAisu...Bet kai toj Amerikoj ginklai lelalizuoti,laisvai gali nusipirkt,tai taip ir gaunas..Jei ne tokios masiskos saudynes,tai kur gatvej pasisaudo,tai siaip koki zmogu nusauna..Tai vaikai bezaisdami vienas kita nusauna...
Salta jau ir siandien..Greiciau ta vasara ateitu
Sveikos...man streso snd,dukra turėjo parskristi snd namo,kažkoks asilas pranešė apie bomba lėktuvą....
Nova,kad i/is LT kaip tik maziausiai kancelino.. Dazniau tokius,kur po kelis skrydzius per diena buna,tai po viena nueme.. Draugei tai galima sakyt pasiseke Ji skrido i Poryugalija ir kazkaip apsizioplino su bilietais-nupirko tai paciai dienai pirmyn ir atgal.. Keist data kainavo 50£ zmogui,kaibilietas pats tik 30 kainuoja..Tai pirko kitus bilietus..Ir taip gavos,kad ta nereikalinga skrydi jai kancelino Atgavo pinigus uz ji ir dar papildomai 80£ konpensacijos kitam bilietui iki kovo men isleist
Eik tu sau, Mrs Patranka, kaip nesmagu dukriukui buvo
Ryanair bilietų aš privengiu pirkti, šiuo metu. Jie man kažkokie įtartini, ir jų pasiteisinimai kažkokie nesąmoningi. Šiuo metu nelabai pasitikiu jais. Va, ir Monarchai subyrėjo. Nebuvo netikėtai, bet vistiek.
Dėl JAV, tai jie biški perlenkę lazdą su laisvu ginklų įsigijimu. Paskui va taip ir gaunasi. Bet, aišku, nekaltų žmonių labai gaila.