Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

LAbukas

Mes su Limcamca skirtingose salyse gyvenam biggrin.gif biggrin.gif Nu vejas didelis siandien,bet tikrai nesaltas dar biggrin.gif As pvz trumpom rankovem dar dirbu mirksiukas.gif

Gotte,geriau apie kelione papasakok bigsmile.gif Foto tai nerealios bigsmile.gif
Atsakyti

Ei, aš gi apie rytą rašiau. Dabar lauke nebuvau, bet girdžiu, kaip vėjas švilpia. 

Atsakyti
NA as irgi ryte i darba isvarau biggrin.gif KAip tik tokiu laiku,kai visi i mokyklas eina -kelios min po 8 mirksiukas.gif
Papildyta:
Ai,Costco tokie UGG stiliaus batai po 20£ mirksiukas.gif RAso kad vaikiski,bet dydziu yra ir 6,as laisvai koja ikisau ir dar sakyciau,kad per dideli...As net i kids 4 ikisau(dukra siaip 5 nesioja,tai matavaus,kad geri butu)..Dukrai juodus nupirkau mirksiukas.gif KAilis tikras mirksiukas.gif

https://images.costc...;recipeName=350
Atsakyti
Giega, dekui mirksiukas.gif grysiu namo marinuosiu ispjova mirksiukas.gif

Nu kad ir pas mus iki salnu dar toli grazu. Isejau i darba ant trumpu rankoviu plosciuka uzsimetus mirksiukas.gif
Limcamca, gal cia tau po degustaciju salnos laukuose biggrin.gif mirksiukas.gif

Atsakyti

Nieko nebus, ir siandien man salta. Net dantimis kalenau. Kas cia darosi man  :hmm:  :hmm: Kad spaudimas zemas, tai zinau. Jis pastoviai zemas. Bet, negi gali buti ant tiek  :blink: 

Atsakyti
Siandien jau ir man nesilta buvo biggrin.gif Ruduo pamazu ateina...

Nova,ar uzmarinavai ispjova?
Atsakyti
Jau tikrai ateina ruduo... siandien toks rudeniskas rytas rolleyes.gif

Giega, nesulauke MB vakar manes ir uzmarinavo ispjova savaip biggrin.gif ziuresim dabar kas gausis.

Girdejot kas ivyko Las Vege blink.gif sitiek susaude zmoniu unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Tai nesvarbu kokiais prieskoniais uzmarinavo,svarbu,kad nepritruktu druskos,kad ji uzkonservuotu mesa,juk vis del to zalia valgysi mirksiukas.gif Cia kaip sudyti lasiniai-negali pamazint,bet ir padaugint nereikia biggrin.gif

Skaiciau apie Las Vegasa..BAisu...Bet kai toj Amerikoj ginklai lelalizuoti,laisvai gali nusipirkt,tai taip ir gaunas..Jei ne tokios masiskos saudynes,tai kur gatvej pasisaudo,tai siaip koki zmogu nusauna..Tai vaikai bezaisdami vienas kita nusauna...

Salta jau ir siandien..Greiciau ta vasara ateitu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos...man streso snd,dukra turėjo parskristi snd namo,kažkoks asilas pranešė apie bomba lėktuvą....

https://www.delfi.lt...s.d?id=75951489

Atsakyti
O tai Rynair ne visi skrydziai kanceliuoti? Galvojau kad is viso jie i LT neskrenda rolleyes.gif
Atsakyti
Patranka,na tai ar laimyngai grizo?Ka pasakojo kitaip,nei spauda raso?

Nova,kad i/is LT kaip tik maziausiai kancelino.. Dazniau tokius,kur po kelis skrydzius per diena buna,tai po viena nueme.. Draugei tai galima sakyt pasiseke biggrin.gif Ji skrido i Poryugalija ir kazkaip apsizioplino su bilietais-nupirko tai paciai dienai pirmyn ir atgal.. Keist data kainavo 50£ zmogui,kaibilietas pats tik 30 kainuoja..Tai pirko kitus bilietus..Ir taip gavos,kad ta nereikalinga skrydi jai kancelino biggrin.gif Atgavo pinigus uz ji ir dar papildomai 80£ konpensacijos kitam bilietui iki kovo men isleist biggrin.gif
Atsakyti

Eik tu sau, Mrs Patranka, kaip nesmagu dukriukui buvo  :4u: 

Ryanair bilietų aš privengiu pirkti, šiuo metu. Jie man kažkokie įtartini, ir jų pasiteisinimai kažkokie nesąmoningi. Šiuo metu nelabai pasitikiu jais. Va, ir Monarchai subyrėjo. Nebuvo netikėtai, bet vistiek. 

Dėl JAV, tai jie biški perlenkę lazdą su laisvu ginklų įsigijimu. Paskui va taip ir gaunasi. Bet, aišku, nekaltų žmonių labai gaila. 

Atsakyti