Limcamca, nu pameginkit dar karteli ziurek gal ir gausis ramus ar rami
Tokios isvykos smagu,bet 7 dienos vaikams gal truputi per daug MAniskiai tik 3 naktim vaziave yra..Ai dar kazkada organizavo kelione i Paryziaus DIsneilenda,bet tada tik tik atvaziave buvom,pabijojom vaikus nelabai kalbos mokancius isleist...
Limcamca,tu turi el-knyga?Amazones?Nu blyn,kaip ten tos knygos isikelia..Ir tikrai esu isidejus,bet va daugiau nebeiseina ir viskas..Nei per laida,nei per kortele..Gal koki nustatyma atjungus esu
Laba
7 dienom kelionė biški daugoka, aš kažin ar leisčiau. Ir, dar taip toli, į Velsą. Mūsiškiai abu važiavo 2 naktim. Dičkis netoli, Kente. Va, tokia kelionė yra geriausia. Mažius vien į vieną pusę praleido 3 valandas su viršum. Autobuse neleido nei valgyti, nei gerti, sustojimas buvo tik vienas. Tai biški absurdas. Tos kelionės jos sportu pagrįstos, visokiais karstymais, landžiojimais, šokinėjimais nuo virvių. Kieno vaikas nemėgsta tokių dalykų, nemėgsta tokio aukščio, neekstremalus, jam gali būti neįdomu. Taip buvo mano dičkiui. Be to, jeigu kas nutiks (na, nereikia taip galvoti, bet vistiek. Vdrug temperatūra pakils) kaip tą vaiką pasiimsi, kai jis už daugiau nei 3 valandų kelio.
Nova, o kas daryti jeigu nesigaus rami Gausis trečias padūkęs bernas
Giega, aš žinok iš Amazon knygas perku. Kindle įrašiau accountą ir kai nusiperku, man knygas ten automatiškai nuleidžia. Lietuviškas keldavau per laidą. Įsikeliau pirmiausiai į kompą, tada laidu jungiu kindle, ir permetu paprastai kaip kokį failą. Bet, man lietuviškos nesusigroja su kindle taip, kad būtų patogu ir malonu skaityti. TAi raidės š nerašo, tai tarpai dideli, tai eilės nukirptos. Nu tip top, kaip ką nors pavogtą skaitytum Tai nebevargstu. Lietuviškų šiuo metu turiu daug užsipirkusi, skaitau popierines knygas.
Pas mane šeštadienį atvažiuoja dukterėčia. Bus bulgariško ir itališko vyno degustacijos vakaras. Pasiūlykit kokių užkandukų, vieno kąsnio sumuštinių.
Aha, man ir 7 dienos atrodo labai ilgai, ir ten tikrai bus visa diena lauke, uztai vyresnioji grieztai atsisake sios keliones savo laiku, jau sportas ir laukas jai ne draugas, mazoji tai labiau megeja laukiniu atrakciju, ji mano pasivaiksciojimu drauge, daugiau nieks nepasiraso vaiksciot, siemet sugalvojo netbola lankyt, kaip MB sako, krepsinio parodija, na bet manau ir jai tos 7 dienos per daug.
Prisipirkau persiku kaip durnius giros, tai dabar puse verdu, ale dzema ar uogiene, kvepia tai labai gerai.
Uzkandeles.
Man labai patinka dziovinta slyva pirstais vos paploji kad dubenelis pasidarytu ir ten idedi tarkuoto surio, cesnako, majonezo misinio.
Dar esu dariusi namines brushetas su rukyta lasisa, avokadu, alyvuoge ir truputi tarkuoto surio ant virsaus.
Susuktas lavasas su kumpiu/salota/tepamu sureliu arba lasisa, skanu ir paprasta, bet gal pabode.
Dar gerai atrodo krevete su pagaliuku taip "staciai" pasmeigta i kokia duonele, patepus kokia uztepele ta duonele, pvz ar su avokadu, ar dziovintais pomidorais.
Dabar figu sezonas, tai galima su kumpiu kaip idomiai susukt, padeliot.
Va graziai atrodo
Pridėta:
Labas grazuoles Tai dziaugiates vasara ane
MB vis juokiasi, sako I kokia lietuviska rengini benueitume, tu VISADA sutinki Giega, cia jus super mamaos kaip magnetai kokie turbut
Is Pugos nieko negirdeti, jau turetu supuoti savo lelyte ... ar as kazka praziopsojau...
Kazkaip paskutiniu metu ziuriu labia daug visokiu lietuvisku, rusisku renginiu zada. Planuojate kur nors eiti ?
Ka planuojate vaiku atostogom ? As gyvenime nesu turejusi visos savaites laisvos per vaiku atostogas.. tai mastau kaip cia prasmingai jas isnaudojus... turbut reikes koki dienini meeta pas mane daryti vaikus uzdarome virsuje, o pacios kavinames
Nova, kaip ir minejau brandalley ir secretsales buna labia daznai MK rankinuku... va ir dabar kazkada visai nesenai buvo ismete
Laba
Nova, o kas daryti jeigu nesigaus rami Gausis trečias padūkęs bernas
Pas mane šeštadienį atvažiuoja dukterėčia. Bus bulgariško ir itališko vyno degustacijos vakaras. Pasiūlykit kokių užkandukų, vieno kąsnio sumuštinių.
Nelabai suprantu kame problema trys vis tiek visada geriau negu du. Ar ne ?
O degustatoriu tau nereikia galetume pribut
Lotuliuke, tai visa savaite atostogausi ir nedirbsi ne dienos is namu
Nu va o man tas kindlas kraunasi,hei pajungiu prie kompo.. Neatsiranda jokis failas,kompas nepripazista jo.. Tai galvoju ar coa koks nustatymas isjungtas ar applas nedraugauja su kindlu..
O del renginiu,nu kazkaip taip gaunas Turim nemaza chebra kuri visada eina Va dabar bus Rondo,buve milijona kartu,eitume ir vel(lygtai net ir bilietus uzsisake esam,nebepamenu) bet si karta busim Turkijoj
Laba,
Giega, o applas yra kuris? Kompas? Jeigu taip, tai as irgi i Mac'ą jungiu ir perkeliu knygas.
Nova, mielai prašom
Lotuliuk, atostogos yra gerai. Jeigu darysi dieninį susitikimą aš pribūčiau pirmadienį, antradienį.
Labai faina figų idėja su parma kumpiu. Liuks.
Dėl lietuviškų renginių, tai sudominot su Rondo koncertu. Visai nieko idėja būtų. O, šiaip kažkaip aš nelabai jais domiuosi, dar anksčiau vaikų nebūdavo kur palikti, taip ir gaudavosi.
Šiandien pagalvojau, kad šiemet kažkaip anksti ruduo atėjo. Važiuoju ryte ir tiek jau daug spalvotų lapų. O, kaip šermukšniai man gražu
O man kaip tik dar visai ne ruduo Na toks grazus oras Ir tu spalvotu medziu dar labai nedaug...
Jo,mano applas MAC,bet sakau-jei pajungi per laida,rodo,kad kraunas ir neatsiranda jokia papildoma ikona..NA kaip pvz pajungiu koki flesiuka-ji rodo,o elknygos nerodo..Vnz bandysiu paieskot kokiu nustatymu,arba kraut tiesiai i knyga,juk ji pas mane su internetu O jei ir taip nesigaus,nesiu pakeisti