Ne,Nova,nejau i Macdaka Sportuot ejau Siandien neinu,ryt i Zalgiri eisim
Limcamca, ar gryzo mazius is keliones? Patiko?
Apie kokia jus parde snekat? Gal ta kur tuneliu einant link laiptu i virsu, kur Asda yra
Isleidau savo maziu i rezidentine kelione. Mandras pavadinimas. Toli, blyn, vaziuoja. 3 val kelio. Heida, jusiskiai nevaziuoja?
Na ne, pradinej neturi tokiu ilgu kelioniu pas mus, kai vaziuoja, tai tik ta pacia diena ir gryzta.
Labas sauleta ryta 🌞🌞
Ta parduotuve ir as zinau, esu pirkusi keleta papuosalu. Pas juos ten amzinai, tai bankrotas, tai uzsidarymas, bet kaip dirba, taip dirba, na bet dabar jei jau ir data uzdarymo raso, tai gal ir su visam uzsidaro.
Heida,ne apie ta parde galvoji.. Ana kur uzsidaro yra paciam gale,salia tokios vyr pardes,uzkrito pavadinimas dabar.. Kur per viduri senio salcio namai buna, paskutiniu metu baldai buvo.. Ten buvo normali juvelyrine,bet dabar uzsidaro.
Nova,nebekrenta svoris.. Nors dar reiktu kokius 2-3 kg numest..
Aaa, zinau ir ta kita , senokai bebuvau iki ten nuejusi, toliau H&M retai einu
Girdejot, nuo kito menesio Londone Uberio nebebus na jie dar skus teismui toki sprendima. Labai man patiko juo naudotis, paprasta ir pigu.
Nu cia dabar o idomu kodel?
Sako kad daug auto neatitinka saugumo reikalavimu, pasitaike vagysciu ir isprievartavimu, bet man atrodo kad cia viskas tik blablabla. Musu kaimynas yra juodo kabo taksistas, tai sake spaudzia juos labai valdzia, neleis su dyzeliais vazinet, naujos masinos be galo brangios, o Uberis ziauriai atima klientus, tai manau cia London transport taip bando padet paprastiems taksistams.
Gali buti.
A, beje. Mano mazius gi year 6 i ekskursija isvaziaves. Jusu mokykla neorganizuoja sestokams kelioniu.
Nebuna pas mus tokiu ilgu kelioniu, vienai dienai tik. Geras oras pakliuvo keliaut. Kada pargryzta?
Laukiam ant minuciu. 😀