Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Dabar garinasi? Ti kada valgysit?
Atsakyti
Giega, nea nedariau dar. Planuoju kova- balandi. Dar pora men laukti tau blink.gif o kiek tu jau is viso lauki, tikriausiai pusmetis jau bus.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 09 17, 21:11)
Dabar garinasi? Ti kada valgysit?

JAu suvalgyti biggrin.gif Pusvalandi mazdaug garinasi mirksiukas.gif
MB 10 suvalge,nes jie tokie nemazi,bet sake-dar nori biggrin.gif Ne del to,kad nedavalge,o del to,kad skanu biggrin.gif

QUOTE(*nova* @ 2017 09 17, 21:16)
Giega, nea nedariau dar. Planuoju kova- balandi. Dar pora men laukti tau  blink.gif  o kiek tu jau is viso lauki, tikriausiai pusmetis jau bus.

Jo,jau pusmetis,kaip laukiu..Na anksciau veliau sulauksiu biggrin.gif Atseit eile 9men...

O tu dar karta nueik pas savo GP..Nu sakyk,kad nepaeini..Tikrai cia net tik kosmetine operacija..Jei dar nenusius,vel eik,skuskis,kad nepaeini,kad kojos istinusios,kad laiptais neuzlipi....Nes siaip tikrai zinau ne viena zmogu,kam GP dare tokia operacija..
Atsakyti

Sveikos grazuoles.

Kaip jums Trumpo kalba " nebeturim pasirinkimo, tik sunaikinti Siaures Koreja", blyn panasu kad kazkuri puse prades rimta kara  :huh2: 

Giega, tu naudojiesi NatWest banku lyg? Kaip tau tie aparatai kur grynus isidedi i saskaita? As vakar Romforde kaip strigau 1.5 val.  :blink: norejau isidet i savo saskaita su kortele, ir dar nuoma sumoket  be korteles, tik su sortcodu ir sask. numeriu, visada viskas budavo gerai, o vakar sukisau £ 1200 i aparata, 200 grazino, na manau gal netilpo, vel dedu, kokius 3 kartus grazino, nueinu prie kito aparato, vel grazino, pasikvieciu asistenta, sako, ai tai jie neima grynu tik su saskaita, dar nesureguliuoti, tai kad man 1000 tai paeme kazkaip, ans sako negali but, man jau pries infarktine busena  :blink:  na zodziu iskrapste man tuos pinigus, tik teko palaukt, dar po to kelis aparatus pakeiciau kol visa suma susidejau i savo saskaita. Kurmi kurmi, o jei buciau ramiai isejusi, juk pinigus paeme, net negalvociau kad jie kazkur pakibe bankomate. 

Atsakyti

Aš naudojuosi tais Natwesto bankomatais darbui. Ten kažkiek max jų gali dėti vienu metu. Ar ne daugiau nei 30-50 vnt?

Bet, yra buvę, kad vieno 20-ies nepriėmė. Kišau, kišau anei kaip. Galvojau, netikras. Parsinešiau namo, dar bijojom leisti su MB. Kitą kartą einu, vėl viso pluošto nepriėmė. Nu, galvoju, negali būti, tiek daug padirbtų. Kokį 10 kartų bandžiau, bandžiau. Priėjo darbuotoja, palankstė, palaužė tuos pinigus, ir bac... jai iš karto ir priėmė. 

Heida, dėl darbo negirdėt? Jeigu ką, tai niekas nesiteiravo. Jeigu koks garsas, iš kart pranešiu.  :4u: 

Atsakyti

As dar HSBC banke dedu grynus i aparata, dar nei karto nebuvo kazkokiu didesniu nesamoniu, na atmeta koki nuplesta, apipaisyta banknota, o NatWest beveik kaskart kazkoki finta iskrecia, pries kokius 4 men isvis neeme grynu net prie kasos ir man pasiule tokia iseiti, nueit i kita banka, nes uzmate piniginej korteliu, isidet ten grynus ir pervest per elektronine bankininkyste i NatWest, na ir ka gali pasakyt, dirba bankas  :D 

Siandien kaip tik teiravausi, ar mano kandidatura atmesta ar dar kas, tai suzinojau kad niekas taip greit nevyksta, lauk tiesiog skambucio  :rolleyes:  tai va laukiu toliau. Pasakyk jei kartais dometus apie mane, bet kazkaip mazai besitikiu.

Atsakyti
Turiu Natweste saskaita,bet kazkaip paskutiniu metu tik per elektronine bankininkyste persimetu pinigus...Nors va vakar buvau ir Romfordo NAtweste,tai ir nustebau-nauji bankomatai,kazkoks remontas...Bet as i kasa ejau,nes prie kasos zmoniu visai nebuvo, o prie visu bankomatu buvo.

Sekmes tau Heida,gal dar sulauksi skambucio mirksiukas.gif
Atsakyti

As savo bjauriu charakteriu to Natwesto buciau paklausus: are you serious? ir akis isputus  :blink: 

Siaip, man patinka Natwest. Jeigu lyginti pvz su Lloyds, tai pastarasis ne prie dusios visai. 

Isleidau savo maziu i rezidentine kelione. Mandras pavadinimas. Toli, blyn, vaziuoja. 3 val kelio. Heida, jusiskiai nevaziuoja?

Atsakyti
Labukas

Limcamca,cia su nakvyne ar tik vienai dienai?
Patikdavo man mokyklunes keliones.. Ir Rygoj buvom,ir Minske,po lt pavazinedavom.. Tik visada ta pacia diena grizdavom..

As ir Natweste ir Lloydse saskaitas turiu,tsi man ir natwestas labiau patinja,nirs paskutiniu metu kazkaip lloyds daugiau naudoju..

Tiesiai po darbo atvariau i gyma.. Na man taip kabiau pakeliui,nei namo grizt ir iskart isvaziuot biggrin.gif Bet dabar cia turiu apie 20 min sedet biggrin.gif Vakgyt noriu,Macdonaldas salua biggrin.gif Gal eit paest ir nebesportuot biggrin.gif
Atsakyti

2 naktim isvyko. 

Jo, musu laikais kazkaip daugiau ir ivairiau paveziodavo. 

Atsakyti
As buvau Taline ir Rygoj su sokiais rolleyes.gif smagus laikai buvo rolleyes.gif

Giega, tai ar nenusiaubei Macdako biggrin.gif atsilaikei bigsmile.gif

Mes ir Natweste sedim.
Atsakyti

Kam reikia ko nors is juvelyrikos ar dovanu Kaledoms, Romforde, Liberty prekybos centre, kur zemutiniame aukste ant kampo yra juvelyrine parduotuve. Ji uzsidaro sekmadieni ir viskas isparduodama puse kainos. Tikrai neblogu kainu yra ir pasirinkimas gan didelis. 

Atsakyti