Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Tai tikrai ant gero dealo uztaikei mirksiukas.gif o kaip oras ten lapkricio men bigsmile.gif
Atsakyti

Pas mus irgi be nuostolių, viskas vietoj. Bet, jau taip šniokštė naktį, kėliausi žiūrėti ar tvora stovi, ir ar sena kriaušė laikosi. Va, kriaušių kieme taip primesta, susirinkau, pilnas maišelis gavosi. Kai taip, tai jų nepasieksi, kol nenukrenta supūvę. Reikės kokį pyragą kepti. 

Atsakyti
Kepk pyraga ir vaziuok pas mane mirksiukas.gif skanios arbatos uzplikinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 09 13, 09:13)
Tai tikrai ant gero dealo uztaikei  mirksiukas.gif  o kaip oras ten lapkricio men  bigsmile.gif

Lapkriti bijau kad salta bus.. Jau spali auksciausia tik 25... Mes ir lapkriciui norejom,bet nusprendem dabar vaziuot.. Jau nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Taip, jaukiai Nova vakar parašė apie arbatą ir pyragą. 

Šiandien visą dieną marširuoju tarp darbo ir GP. Vaikus abu vedžiau, pati ėjau. Dabar susirinksiu iš mokyklų, dar bus susirinkimas. Paskutiniu metu taip neišsimiegu, kad baisu. Anksti keliuosi. Ir, nors stengiuosi anksti ir gultis, bet trūksta miego nors tu ką. Sėdziu va, prie kompiuterio ir knapsiu  :D​ 

Atsakyti
LAbukas

Kas nutiko,kad po GP vaikstot?

NA ka,as po darbo i ta naujaji TKMAxxa uzvaziavau biggrin.gif Dzinsus nusipirkau,bet is esmes tai nieko gero ax.gif Mazas labai...
Atsakyti
Limcamca, tai kodel neatvaziavai vakar? Nekepei pyrago bigsmile.gif

Atsakyti

Iki dabar nekeptas. Ziauriai daug darbo ir visokiu reikalu. 

Pas GP ejom, kad dickiui pjautu apgama. Del maziaus itariamos astmos ir as del savo nugaros. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 09 14, 19:01)
Pas GP ejom, kad dickiui pjautu apgama. Del maziaus itariamos astmos ir as del savo nugaros. </p>

Ir ka?Pjaus?O maziui tirktai atsma ar tik itaria?Siaip sesuo mano katinuka isigijo ir ka-mergaite koset pradejo,ciaudet,akys amziais uzraudusios..Net isbere karta...Ilgai netikejo,kad nuo kates..Isveze savaitei pas mociute i kaima ir baiges kosuliai..Tik namo-vel viskas is naujo..Padare alergijos tyrimus-grynai katei..teko atiduot katinuka...O asaru buvo...Bet gi nesedes vaikas pastoviai ant vaistu..

Planavau nagus persilakuot,bet kazkaip ant sofos pakritau ir uzmigau biggrin.gif
Paklaidziojau interneto platybese..Gi isveziau visus sijonus i carbotkes ir nebeturiu ka atostogoms veztis ax.gif Va toki nusipirkau mirksiukas.gif
https://guesseu.scen...U...&iccEmbed=0
Atsakyti

Sakė NHS nefinansuoja tokių dalykų. Nebent apgamas trukdo. Tai, būtent taip ir užrašė, kad trukdo. Jeigu nepraeis, tada eisim privačiai pjautis. 

Nemanau, kad mažiui astma. Bet, kai du katinai, bet kas, kas išgirsta, tuoj pat ir tą diagnozę nustato. Jam labiau psichologiniai dalykai veikia. 

Nu va, vėl tie po Londoną laksto. Ar visos sveikos, ar šeimos nariai nepakliuvo į tą bardaką?

Atsakyti

Sveikos.

Limcamca, o kas nugarai? Skauda pusiauja? Blyn man ir ziauriai skauda, nakti jei verciuosi ant sono, net nubundu, ryte vos islipu is lovos, negaliu pasilenkt prie krano vonioj, bet prasivaikstau per koki pusvalandi ir kaip ir gerai iki sekancio ryto.

Musiskiai nieks nevaziavo syryt niekur, MB isvis serga neaisku kuo, visur skauda ir temp uzkilusi, lovoj dejuoja  :B 

Vakar pabandziau kept pyraga sokoladini su cukinijom, visai skanus gavosi, per karta ir suvalge, kas retai buna  :D 

Atsakyti

Šokoladinis cukinijų pyragas pas mus vienas iš populiariausių. Labai dažnai jį kepu. 

Su nugara man jau senai bėdos. Lyg ir ne stuburas, tiesiog raumenys. Bet, būna skauda apačią, būna per vidurį, būna sprandą laužia, kad net galvos nepasuku. Po masažo būna geriau. Paskutiniu metu, jau net naktį prabusdavau nuo skausmo, nes nebežinodavau kaip atsigulti, kad neskaudėtų. 

Davė dabar man visokių pratimų, išklausinėjo kaip skauda, ar yra kokie kiti požymiai. Jeigu nepadės, tada reikės vėl ateiti po 2 savaičių. Sakė darys kraujo tyrimus ir pan. 

Atsakyti