Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas, 

na orelis siandien, tai visi metu laikai  :rolleyes:  pas mus saldzios bulves neprigijo, o gal reikejo dazniau gamint, buciau pripratinus  :D  uztai siandien viriau cepelinus, pirma karta po vasaros,  dabar sedziu su mineraliniu, skrandis kazko neapsidziauge tokiais pietumis. Rytoj i koledza pirma diena, idomu kokia mokytoja gausim.

Atsakyti
Oi kaipnoriu cepu bigsmile.gif Si karta net LT nei karto nevalgiau ax.gif Zadu ir as kokia diena virt.. Turim naujus/senus draugus( mb bendramokslis is baltarusijos atsikrauste i Londona gyvent) ,zino jue kas tie cepai,valge,patiki,tai zadejau kada pavaisint..

o saldzios bulves,nu zinok idomus ten tas ju skonis biggrin.gif Man ir pradzioj tas saldumas kazkoks be rysio buvo,bet prikepi kaip fritkiu orkaitej ir negali nuo bliudo atsitraukt biggrin.gif Dabar tas a la kugelis ir visai skaniai gavos,tik druskos ciur per daug..
Atsakyti

Mums tai saldzios bulves ir tie butternut squash numeris pirmas musu meniu.Be ju neisvietos.Dar courgettes ir bklazanai.Gali nieko nebuti man be situ.

Panos kur cia pirkti bulvetarke?Savosios pametem varzta ir sakes.

Labas rytas .

Atsakyti

Va baklazanu nemoku skaniai pagamint, tai kartus, tai isteze, o tu butternut net nesu ragavusi, kazkaip neiprasti tie visi moliugai mano kaimietiskam skrandziui  :D 

Bulvem tarkuot masinku turi beveik visos lietuviskos pardes, na bent jau didesnes tai tikrai.

Atsakyti

Mergai, kas man galit padaryt labai labai didele paslauga? Zodziu darbinuosi i slaugos namus ir turiu nurodyti 3 zmones kurie mane pazysta ir gali paliudyti kad as nesu kokia nusikaltele ar maniake, nezinau ar jie is tikro skambina ir tikrina, bet liepe nestis forma namo ir parasyt zmones. Va toks prasymas  :help: 

Atsakyti
Heida, as galiu patvirtint, jokiu problemu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2017 09 12, 10:14)
<p>Mums tai saldzios bulves ir tie butternut squash numeris pirmas musu meniu.Be ju neisvietos.Dar courgettes ir bklazanai.Gali nieko nebuti man be situ.</p><p>Panos kur cia pirkti bulvetarke?Savosios pametem varzta ir sakes.</p><p>Labas rytas .</p>

Baklazanus,jei kas padaro,tai valgau,bet pati neuzsiimu biggrin.gif Butternut ir as nevalgius ax.gif
Uz bulvetarke labai gerai sulciaspaude eina mirksiukas.gif Ypac cepams-skystis atskirai,tarkis atskirai mirksiukas.gif O jei kokiems blynams,visada gali sumaisyt mirksiukas.gif

QUOTE(Heida @ 2017 09 12, 16:38)
<p>Mergai, kas man galit padaryt labai labai didele paslauga? Zodziu darbinuosi i slaugos namus ir turiu nurodyti 3 zmones kurie mane pazysta ir gali paliudyti kad as nesu kokia nusikaltele ar maniake, nezinau ar jie is tikro skambina ir tikrina, bet liepe nestis forma namo ir parasyt zmones. Va toks prasymas  help.gif </p>

GAliu ri as patvirtint,jei dar nesusiradai mirksiukas.gif

NA ka,jau po darbu..Siandien i sportus neinu biggrin.gif PAkeitem gyma,dabar vazineju link Asdos prie A13..
Ai,Heida,tu gal i ta puse eini,matei TKMAxxas ten atsidare bigsmile.gif Tik dar niekaip neistaikau nueit ax.gif

Nusipirkom kelione i Turkija mirksiukas.gif Labai gera kaina,nes ant dealo pataikiau.Vnz uz 750sv dviem su 5* viesbuciu ant juros kranto,su transferiu,su skrydziu mirksiukas.gif Siaip cia su 400£ nuolaida mirksiukas.gif Tikiuosi patiks biggrin.gif
Atsakyti

Nova, Giega, aciu Jums labai  :wub: , jau turiu patvirtintoja. Labai kvailai jauciausi sito prasydama, lyg kazkur i prestizini darba darbinciausis, o cia visai paprastas. Nors dabar pakalbejau su ten dirbancia, tai sake, kad vienos  lietuves moters neidarbino vien tik todel, kad neturejo paso, o tik ID kortele, ir ji darbinosi i valytojos vieta  :blink: cia is tikro net gali skust uz neteiseta elgesi, bet kas jiems.

Giega, jo maciau kad jau dirba Tkmaxx naujas, vaziavom iki Aldi, tai spek, garbes rata apvaziavom ir vietos negavom, teko i Asda vaziuot, net ant to zieduko trafikas buvo kad ivaziuot i aikstele, na gal apsiramins su laiku.

Atsakyti

Mes siandien nerealiai ziauriai fainai kavos atsigerem.  :wub: Dabar planuojam vakarini susitikima. Giega, girdi? mazdaug lapkricio men. Kada jus i Turkija isvarot? 

Saldziios bulves fui veu, nevalgau ir nevalgyciau. Kazkada vyras iskepe, isverte viska i siuksliu deze. Baklazanus kai netingiu, gaminu su farsu, bet su jais labai daug darbo, knisalines, kad nebutu surus. Per vestuviu metines valgiau graiku restorane, labai skaniai buvo paruosti. 

Heida, be reikalo jautiesi kvailai. Mes gi cia jau pazistamos, draugemis galima pavadinti, nesunku padeti, zodi uztarti.  :4u: 

Atsakyti
Meetas tikrai superinis buvo mirksiukas.gif apie viska, is visu pusiu pasikalbejom wub.gif dekui panos 4u.gif

Lapkriti visgi per iseigines, keliom dienom skrendu i LT. Negaliu kitaip. Busiu LT nuo 12-to iki 15-to mirksiukas.gif

Heida, sekmes tau 4u.gif sutinku su Limcamca - tikrai be reikalo taip jauties mirksiukas.gif sakyk, jei kas - padesim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 12 rugsėjo 2017 - 21:16
Nu, ar tvoros vietoj stovi bigsmile.gif

Giega, 7 naktim vaziuojat bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas

QUOTE(*nova* @ 2017 09 13, 08:27)
Nu, ar tvoros vietoj stovi  bigsmile.gif

Giega, 7 naktim vaziuojat  bigsmile.gif

Aga,vietoj,tik kaimynu konteineris nuverstas..

Jo savaitei.. Velai nakti nuskrisim ir isskrisim is ten 1nakties biggrin.gif Tai praktiskai visa diena dar bus mirksiukas.gif
Atsakyti