Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba diena ...

Prašom susipažinti, Maša...

Priedas  IMG_0072.JPG   173,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oh kokia žavinga Maša  :wub:​ 

Atsakyti

Baltasis Bimas juodoji ausis, mielas suniukas  :wub: 

Atsakyti
FAinas ciusikas bigsmile.gif Cia Jack russel?

NA ka,apsishopinau biski biggrin.gif Lakesido TKMaxxe dvejus Geox batus nusipirkau mirksiukas.gif Vienus batelius,vienus jau tokius rudeninius,bet neaukstus,iki kauliuku mirksiukas.gif Dar maudimke uzsakyta gavau is Guess,nors vasara ir baiges biggrin.gif
Atsakyti
Patranka, kokia fainuole mirksiukas.gif

Giega, o vertu demesio ilgu batu neuzmatei bigsmile.gif ieskau ilgu batu rudeniui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 09 02, 18:13)
Patranka, kokia fainuole  mirksiukas.gif

Giega, o vertu demesio ilgu batu neuzmatei  bigsmile.gif  ieskau ilgu batu rudeniui  mirksiukas.gif

Arba nebuvo dar arba neuzmaciau..Auksciausi keli cm virs kauliuku.Bet gal dar ne sezonas...
Atsakyti

Laba,

Buvom futbole, siaubas, kad sušalėm. Iš ryto saulė taip švietė, visai šilta buvo. O paskui debesys užslinko, dabar visai šalta. Reikia man sezonui rūbų šiltų pasirinkt. 

Atsakyti
Labukas

Vyrai is pat ankstyvo ryto isvare zvejot,mes su drauge atvaziavom kokia 11h..TAi ir vejas sukiles buvo,nors kai jie ryte atvare,sake visai nesalta buvo..
PAsivaiksciojom po miskeli,kavinukej uzkandom mirksiukas.gif Zvejai neiko nepagavo,tai susipakavom apie 15h ir varem namo mirksiukas.gif LAukiam kases dabar biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas...giega,taip rasalas trumpakojis....vakar apsipirkom abi...niekur nuo manęs neina,namie prie kojos kaip prisegta,tokio draugo ir norejau,net miega su manim....

Mano meškerės ateis trečiadienį,va ryšiu ir aš sav žvejoti...

Atsakyti

Laba, 

Mrs Patranka ir tu žvejosi? Patinka? 

Beje, kiek pas jus gyvūnų namuose? Berods katiną turėjot, ar jau maišau? 

Mes planavom į Madam Tussaud muziejų šiandien. Bet, lietus lyja, patingėjo vaikai keltis. Galvoju, dabar gal į baseiną nutempti? 

Atsakyti

Tai klausykitės, žinios skanduoja, Kate Middleton vėl laukiasi. Bus dar vienas princas ar princesė  :D​ 

Atsakyti
Labukas

Lauke silciau nei namie blink.gif Reik sildyma ijungt..

Zvejot man patiktu,jei kibtu biggrin.gif O laukt taip va visa diena kaip vakar ir nieko nepagaut.. Ne ne,as jau po valandos buciau namo varius biggrin.gif
Bet mes su drauge po miskeli pasivaiksciojom mirksiukas.gif Bandem grybu rast,tai tik musmeres ir kelmuciu buvo,bet as ju neskiriu kurie geri kurie nevalgomi,tsi neimiau visai..

Dar bandem riesutu rast,bet turbut jau nubyreje..
Atsakyti