NA ka,paskutine vasaros dienele KAzkaip netiketai greit ji prabego
Laba,
Nova, yra yra dar alyvos. Nepasakyčiau, kad jos kvepiančios labai. Dabar galvoju, kad kvapo gal išvis neturi, nebent iš arti uostysi.
Mums mokykla kitą savaitę, bet futbolas jau nuo šio savaitgalio prasideda.
Kaip aš nuvargau šiandien. Tai to, tai ano vaikams dar mokyklai reikėjo, dar siuntinį mamai dėjau, tai ten, tai dar čia nuvažiuot. Vsio. Sėdžiu be pulso. Dar vakarienę reikia pagaminti. Sumesiu šonkaulius virti, maniškiai taip mėgsta. Salotas padarysiu ir tiks.
Limcamca, ar galetum koki flenca alyvos iskast rudeni? Ikisciau i kampa, tegul zydi grazu man alyvos
Jokių problemų. Tik išsikasti turėsi pati, nes aš nežinau nei iš kurios vietos geriau kasti, nei kiek, nei kaip. Kastuvą duosim
Liuks kaip o kada jas reikia kast? Atsiusiu SB, tegul kasa
Man rodos tos alyvos nekvepia perdaug, gal nebent kokios senobiskos neskiepytos lietuviskos, va jazminai kvepia
Su rudeneliu KAda cia i mokyklas eit prades?
Alyvos man grazu,buvau ir pati uzsidegus,bet ji kazkaip labai greit perzydi-matau,pas kaimynus yra...Paskui lieka krumas nei sioks nei toks..Man reikia geliu/krumu,kad kuo ilgiau zydetu Dabar kazkaip ant hortenziju patrauke Vis zadu tvoros krasta jomis nusodint,b et vis nenuperku...
Labas rytas....
Mes pradedam nuo pirm...manau šiais metais visiems prasideda vienu metu 4/5 dienomis...
Laba,
Mes pradedam 5/6 dienomis. Dar porą dienų turim.
Giega gerai sako, iš alyvų daugiau krūmų, nei žiedų. Peržydi gan greitai. Tik tiek, kad nostalgija joms.
Nova, nežinau kada reikia kasti. Galėsiu mamos užklausti, ji specė tame reikale.
O, jazminų kvapą aš dievinu. Gaila, UK nėra. Dar kažkada ieškojau kvepalų pirkti, bet niekaip neatrandu, kad būtų toks tip top vaikystės jazminų krūmų kvapas.
https://www.bakker.c...mp;gclsrc=aw.ds