Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nu zinok, as siandien kaip tik nustebau. Po darbo Stratfordo stotis pustuste buvo. Dar nesu macius tiek mazai zmoniu piko metu.
Atsakyti
Lijo,tai visi i masinas susedo biggrin.gif UZ tai stoty tuscia,o gatves uzkimstos biggrin.gif

NA ka,paskutine vasaros dienele mirksiukas.gif KAzkaip netiketai greit ji prabego biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Nova, yra yra dar alyvos. Nepasakyčiau, kad jos kvepiančios labai. Dabar galvoju, kad kvapo gal išvis neturi, nebent iš arti uostysi. 

Mums mokykla kitą savaitę, bet futbolas jau nuo šio savaitgalio prasideda. 

Atsakyti

Kaip aš nuvargau šiandien. Tai to, tai ano vaikams dar mokyklai reikėjo, dar siuntinį mamai dėjau, tai ten, tai dar čia nuvažiuot. Vsio. Sėdžiu be pulso. Dar vakarienę reikia pagaminti. Sumesiu šonkaulius virti, maniškiai taip mėgsta. Salotas padarysiu ir tiks. 

Atsakyti
O as siandien blynus su obuoliais kepsiu. Pasiilgstu blynu tongue.gif

Limcamca, ar galetum koki flenca alyvos iskast rudeni? Ikisciau i kampa, tegul zydi mirksiukas.gif grazu man alyvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 31 rugpjūčio 2017 - 19:01

Jokių problemų. Tik išsikasti turėsi pati, nes aš nežinau nei iš kurios vietos geriau kasti, nei kiek, nei kaip. Kastuvą duosim  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 08 31, 21:02)
<p>Jokių problemų. Tik išsikasti turėsi pati, nes aš nežinau nei iš kurios vietos geriau kasti, nei kiek, nei kaip. Kastuvą duosim  biggrin.gif​ </p>

biggrin.gif biggrin.gif Liuks kaip mirksiukas.gif o kada jas reikia kast? Atsiusiu SB, tegul kasa mirksiukas.gif
Atsakyti

Man rodos tos alyvos nekvepia perdaug, gal nebent kokios senobiskos neskiepytos lietuviskos, va jazminai kvepia  :) 

Atsakyti
Labukas

Su rudeneliu 4u.gif KAda cia i mokyklas eit prades?

Alyvos man grazu,buvau ir pati uzsidegus,bet ji kazkaip labai greit perzydi-matau,pas kaimynus yra...Paskui lieka krumas nei sioks nei toks..Man reikia geliu/krumu,kad kuo ilgiau zydetu mirksiukas.gif Dabar kazkaip ant hortenziju patrauke biggrin.gif Vis zadu tvoros krasta jomis nusodint,b et vis nenuperku...
Atsakyti

Labas rytas....

Mes pradedam nuo pirm...manau šiais metais visiems prasideda vienu metu 4/5 dienomis...

Atsakyti

Laba,

Mes pradedam 5/6 dienomis. Dar porą dienų turim. 

Giega gerai sako, iš alyvų daugiau krūmų, nei žiedų. Peržydi gan greitai. Tik tiek, kad nostalgija joms. 

Nova, nežinau kada reikia kasti. Galėsiu mamos užklausti, ji specė tame reikale. 

O, jazminų kvapą aš dievinu. Gaila, UK nėra. Dar kažkada ieškojau kvepalų pirkti, bet niekaip neatrandu, kad būtų toks tip top vaikystės jazminų krūmų kvapas. 

Atsakyti
Ziurek,kazkoks jazminas italiskas geltonas bigsmile.gif Gal koks hibridas g.gif Bet gal kvepia kaip jazminas bigsmile.gif
https://www.bakker.c...mp;gclsrc=aw.ds
Atsakyti