Kada i LT isvarot
Limcamca, kaip jauties? Galvos neskauda?
Po nauju reiks man app pasidaryt akims. Tiek skauda akiduobes kelinta diena. Be vaistu niekaip
31d isvarom Siandien dar dirbau,ryt irgi gal dirbsiu..Biski nervina,kai nezinai is vakaro...
Dar galvoju plaukus nusidazyt...KAzkaip kaip ir gerai,bet jau reiktu atsisviezint..Tik va kai svieziai nusidazai,labai ranksluoscius terlioja
Giega, nu nieko sau atrodai vsio nuo ryt needu
Kada i LT isvarot
Limcamca, kaip jauties? Galvos neskauda?
Po nauju reiks man app pasidaryt akims. Tiek skauda akiduobes kelinta diena. Be vaistu niekaip
Siandien pirma diena, kai neskauda.
Giega, geros keliones tau!
Kur kitos? Vel svente ruosiat?
As padirbau siandien..Tiek ant miego trauke visa ryta tas oras,kad grizus nusnaudziau posmeli..VA dabar jau reikia eit pralygint rubus,susikraut lagaminus...Kazi kaip tas musu skrydis laiku bus,ne sunus vakar velavo kelias valandas nusileist del ruko Anglijoj...
Labutis.
Mes siandien pirma kart po MB ligos islindom pazyliot. Mazajai pora rubu nupirkau, sau marskinukus nuogais peciais, ilgom rankovem, grazu man nuogi peciai. Geriausia kad per kelias pardes negavau sushiu ryziu, visur ispirkta, atrodo kad masiskai suks sushius naujiems
Ir taip, priceckavojau bliuda baltos misraines dar padarysiu "Pavlova" ir leksim rytoj i svecius
Pagaliau metai baigiasi... jau tokie man sunkus jie buvo, tikiuosi ateinantys geresni bus.
Metai ir man labai nekokie buvo, buvau uzsiparinusi, kad visai nenoriu as svest jokiu Nauju, na bet ka jau ten.
Labas vakaras.
Elija, o ka gydytojai sako? Kaulas gerai susistate, nervo nespaudzia? Aisku zmogus senas, blogai gyja, bet jei viskas gerai, neturetu but skausmo astraus, gal maudimas daugiau. Dar kitas dalykas gali buti psichologinis, skamba gal durnai bet taip buna. Esu maciusi kaip zmogus nepaeina, vos vos su ramentais ir nuskausminamaisiais, nors realiai kojoms nieko nera, viskas galvoje.
Su Naujais Metais grazuoles
Su Naujais! Lietus sveikina