Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

o kazin kiek pirkeju buna bank holiday pirmadieniais? Mane ir jura labiau traukia,nei carbotke biggrin.gif
Limcamca,o tas turgus gal kur tas ukininku turgelis?
Atsakyti

Ne, ten buna antradieniais. 

Kalbu apie ta, kur jau vadinasi, kad Collier Row buna. Whalebone lane, RM5 2.. toliau neatsimenu. Bet, cia tas kelias, kuriuo vaziuojant nuo A12 (nuo tos sankryzos kur Auxxxe gyveno), pravaziuoji zieda, ir vaziuoji tiesiai link Hainault forest. Po desine turgus. 

Duntone as jau nebeatsimenu kada buvau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 25 rugpjūčio 2017 - 19:07
Zinau ir ta turgu,as irgi i ji dazniausiai vaziuoju biggrin.gif Nes man gaila benzo iki Duntono biggrin.gif Ir laiko trafike sedet biggrin.gif

Pirmad pirkom tokia siuksline kur nuo judesio atsidaro.. Ir siandien ji sugedo blink.gif Ir kaip tik siandien deze sucekiu isveze.. Vnz vaziuojam i Costco,ten lygtai ir be cekio priima..
Atsakyti
Giega, nieko sau siuksline bigsmile.gif

Mes nusipirkom toki komplekta.
https://www.etsy.com...tion/1318450417
Gavom siandien. Lekstute ir puodukas sudauzyti. Parasiau emaila siuntejui. Nu kaip gaila.
Atsakyti

Limcamcos katinas laimingas miega saslu prikirtes  :D 

Nezinojau kad siukslines taip atsidarancios buna, o ji neatsidaro tiesiog einant pro sali? 

Nova, man tai nerodo komplekto, liepia registruotis. Siaip turetu atsiust kita, jei sis suduzo siunciant.

Atsakyti
https://www.google.c...H7Tng4I-oVDaWM:

Gal dabar rodys mirksiukas.gif
Pirkom is zmogaus. Laukiu atsakymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 25 rugpjūčio 2017 - 23:20
Ne,taip paprastai neatsidaro biggrin.gif Turi ranka virs sensoriu pamot mirksiukas.gif PAtinka,nes labai sandariai uzsidaro..Dar kvapu galima ipilt,kad nesmirdetu..Tik va pirmoji per nepilna savaite uzsilenke ax.gif Ne nezinom,kas ten jai netiko..DAr veike veike ir taukst nebeveikia blink.gif Ir batarkes naujos...
TAi va,Costco priima ir be cekio,ir be dezes mirksiukas.gif Pirkom nauja.DAbar ceki pasidejau del visa ko biggrin.gif
Bet i koooooki trafika papuolem blink.gif Vienoj vietoj grynai sustojom...TAi paskui sukomes ir is kitos puses vaziavom..

Novos komplekto ir man nerodo..GAila,kad suduzusi gavai,bet gal pakeis mirksiukas.gif
Atsakyti

https://www.google.c...H7Tng4I-oVDaWM:

Gal dabar rodys mirksiukas.gif
Pirkom is zmogaus. Laukiu atsakymo.

Rodo, cekisko stiklo, cia jis kolekcinis kazkoks ar naudojimui pirkot?

Atsakyti

Na gal ir nieko, ismanioji siuksliadeze  :) 

Atsakyti
Man grazus gaminiai is cekisko stiklo. Ypatingai tokie mirksiukas.gif cia rankom piesti, paauksuoti. Butume per progas ir naudoje.
Atsakyti
Kaip man grazu tokie servyzai bigsmile.gif Tik jau nei padet kur tureciau,nei kasdien naudot ax.gif As turiu cia atsivezus Jiesios porcelianini servyza,taip ir guli supokuotas... Labai puodukai mazi kavai gert...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 08 25, 22:43)
Kaip man grazu tokie servyzai bigsmile.gif Tik jau nei padet kur tureciau,nei kasdien naudot ax.gif As turiu cia atsivezus Jiesios porcelianini servyza,taip ir guli supokuotas... Labai puodukai mazi kavai gert...

Ir kiek metu taip guli supokuotas bigsmile.gif kodel nenaudoji, Giega mirksiukas.gif va, su SB gertumet stpria kava rytais is graziu puoduku rolleyes.gif
Atsakyti