Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Papasakosiu kaip mano pazystamai buvo, jos su mano maze klasiokes, pernai rudeni pasake kad vezioja mergaite papildomai mokytis anglu, as nustebau kam to reikia, nes ji puikiai raso, skaito, yra labai komunikabili su placiu zodynu, kazka numyke, supratau kad nenori sakyt priezasties, po beveik metu pasake kad nebekanko, tada ir pasake kodel buvo pradeje ta anglu. Kazkur paskaite/ isgirdo kad vidurines mokyklos renkasi mokinius pagal egzu rezultatus, norejo pasiruost geriau, patekt i geresne mokykla, ir tik paskui oficialiam puslapy perskaite, kad rezultatai nieko nelemia, tik pagal gyvenama vieta ir dar jei broliai/ seses lanko ta mokykla. Sako, geda net prisipazint, o dar nuslepiau priezasti to mokymosi papildomo, na butu pasakius kai paklausiau, butu suzinojusi kad jos zinios netikslios.

Atsakyti
Limcamca,pas mane biznio draudimas,o siuntinius draudzia kompanija.. nes jei tik irasai,kad parceliu deliveris,kaina soka iki 4000 ir dar ne visi draudzia.. Tai darbe sefas taip pasake daryt. Dabar moku 1500£

Mes tai link Braitono varysim mirksiukas.gif Dar pabandem kur su nakvyne ar palatke paieskot,kainos blink.gif arba is. is vietu nera.. Sekmad gal i carbotke prekiaut issiruosiu,jei jura garsiau nepasauks biggrin.gif
Atsakyti

As tai kazkaip netikiu, kad vidurines mokyklos visai neapsikeicia info su pradinemis. Nes, keistai ilgas rinkimo periodas. Ir, is musu mokyklos tikrai zinau, kad buvo siusta ataskaita apie mano vaiki i vidurine mokykla. Tik, gal cia tokie ne viesi dalykai. Nesako tevams. ATsirastu terpe kysiams. Velniai zino. Tevai visada nori vaikams geresniu mokyklu. Ypac paauglysteje. 

Giega, tai pas tave tiesigo commercial insurance autobusiuko, ane? 

Bandyk airbnb, gal turi vietu ir pigiau. Galiu atsiusti nuoroda, pirmam uzsakymui nuolaida gausi. Jeigu dar nesi uzsiregistravusi. 

Pasakyk man kuriom dienom, kiek jusu suaugusiu ir vaiku, paziuresiu, ka siulo. 

Atsakyti
Noretume siam savaitgaliui biggrin.gif Sestad isvaziuot,pirmad grizt.. Butu 4suaug,1vaikas 8 metu.
Bet kiek kurvakar ziurejom,tai pigiausia kaina 180£ blink.gif Nu kas ryta nuvaziuot i Braitona,vakare grizt ir kita ryta vel vaziuot,pigiau iseitu.. Kiek ant to benzo iseitu20-30£ kasdien.. Tai kaip ir nusprendem niekur nebevaziuot...
Atsakyti

Aaaa, tokiai chebrai ir airbnb nera. Meta visus namus, butus kaina 300-600 svaru  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 08 25, 15:24)
<p>Aaaa, tokiai chebrai ir airbnb nera. Meta visus namus, butus kaina 300-600 svaru  blink.gif </p>

Apie ka ir sneku..Bank holidejus,grazus oras ax.gif
Tiek to,nuvarysim taip . O gal dar kuri i Braitono puse pasiduos? Mes i Hove vaziuojam. Ten zmoniu truputi maziau,bbq gali pliaze kept mirksiukas.gif
Atsakyti

Mano vyriskis po atostogu i darbus ipuoles. Mums gi nei penki nei devyni, bet dar krikstynos Lietuvoje iskrito rugsejo pabaigoje. Spali  - Tenerife. Tai dirba MB, dirba  :D 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 08 25, 15:39)
<p>Mano vyriskis po atostogu i darbus ipuoles. Mums gi nei penki nei devyni, bet dar krikstynos Lietuvoje iskrito rugsejo pabaigoje. Spali  - Tenerife. Tai dirba MB, dirba  biggrin.gif </p>

Masina turi,sedi su vaikais ir vaziuoji mirksiukas.gif Anksciau isvaziavus i trafikus nepatenki mirksiukas.gif
Arba traukiniais.. Kol nevairavau,labai daznai traukiniais i Braitona vaziuodavau jei mb dirbdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau ir po darbu, vaziuoju namo :rolleyes:ir
Mes ir planuojames kur palekt prie juros pirmadieni.
MB padare man gelyna, bet jau nesiknaisiosiu po zeme per toki ora. Reikia zemiu uzsipilt, geliu susisodint mirksiukas.gif

O nes i Lt lapkriti vel skrendam. Isnaudosiu paskutines atostogu dienas rolleyes.gif

Heida, didzkei tavo 4u.gif uz mokslus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 25 rugpjūčio 2017 - 17:38

Masina turi,sedi su vaikais ir vaziuoji mirksiukas.gifAnksciau isvaziavus i trafikus nepatenki mirksiukas.gif
Arba traukiniais.. Kol nevairavau,labai daznai traukiniais i Braitona vaziuodavau jei mb dirbdavo mirksiukas.gif

Siuo metu nenoriu. 

Noriu biski soda pasitvarkyti, sekmadieni i turgu vaziuosim pazioplineti. Dar visokius kampus pasivalyti, siaip su knyga padrybsoti. 

Nova, - o ko nenori gelyno tvarkytis? Kad jau link rudens?

Atsakyti
Limcamca, prie juros noriu biggrin.gif
I koki turgu vaziuojat?
Atsakyti

Aaa, geles i jura keiti. Teisingas pasirinkimas.  :D 

Turgus salia musu yra, nedidelis, bet uztenka. Praeinam per valanda, pusantros ir vsio. 

Issikepem saslyku su paprikomis, taip skaniai suejo. Dabar visi aptingom ant sofos. MB krepsini ziuri. Katinas ir tas aptingo: 

21082865_1669686223102797_37688092291274

Atsakyti