Noreciau ir as. Bet as galiu tik vakarais. Nors rugsejo vidury pasiimu 4 dienas off. Vaziuosim kur su SB pabludint po sali. Bet manau iseitu kuria diena ir is ryto kavos isgert
Limcamca, ne kaip as ziauriai liudna siandien darbe sirdis taip stipriai suspurdejo, atrode kad persiverte i kita puse. Jau net pagalvojau kad teks prigult darbe po stalu. Silpna tiek pasidare, aptemo akyse... bet nieko. Praejo. Visa diena kaip slapiu maisu trenkta pradirbau
Heida, kaip atostogos LT praejo? Kaip suvazinejot?
Nova, mazai dar labai laiko praejo, kaip nebus liudna
Kelione neblogai, i LT labai gerai vaziavosi, o atgal tai ilgiau uztrukom, Vokietijoj avarija teko apvazinet dideliu lanku per miestelius, tada Belgijoj i kamsti papuolem, kelias valandas vos judejom, ziauriai pavargau, be nakvynes daugiau nebevaziuosim, per sunku. Pacios atostogos tai labai gerai, tik kad labai greit prabego, net vaikai nenorejo isvaziuot, isvis mociute beveik prikalbino su visam likt vaikus. O siaip buvom koncerte Traku pily, susitikom su draugais, plaukem baidarem, maudemes upej, zvejojom ir dar visokiu dalyku darem, smagu ir gera, bet va isvaziuot jau nelabai norisi, liudna.
Ir man tas pats su LT. Gryzti ir norisi likt ten. Bet tik ka veikt likus, po sitiek metu cia pragyvenus
Na jums truputi kitaip, cia turit namus, darbus, o mane cia kolkas laiko tik vyresniosios mokslai, turi ji cia kazka pabaigt, net nezinau kur ja reiktu det parsivezus i Lietuva. O jei gryzciau as pati eiciau dirbt pagal specialybe, pastovus trukumas.
Kas del tavo mokslu gero? Galesi toliau mokintis?
Mazoji dar pradinej mokosi, ja dar ilgai galesiu issivezt.
Mano mokslai nieko idomaus, tik anglu, neleido nieko rinktis. Isvis toks jausmas kad nera nustatyta kada jau galima rinktis, viena nezino, kitai atrodo kad gal taip, menedzeriui reik pasitikslint, zodziu...
Na, reikia pasiderinti su Heida kavos kada, o su kitomis vakarienės.
Heida, o tavo mažiukei ne paskutiniai metai pradinėje? Jie gi berods vienmečiai su maniškiu.
Aš, tai neįsivaizduoju nei dičkio, nei mažiaus parvešto į LT. Nors, dičkis ir labai norėtų. Ir jis dar skaito, pakeverzoja, parašo lietuviškai. O, mažius, ką Kalba įterpdamas angliškus žodžius, tai pirmo trimestro nepraeitų
Jo, eis dabar i sesta klase, ir rasyt/skaityt lietuviskai nemoka, kalba poprasciai, bet ja rizikuociau parsivezt iki kokios 9 klases.
Niekam neaktualus egzaminu rezultatai, nei su kuo aptart
Tai tu girkis kaip islaike
Kad nezinau ar turiu kuo girtis, palygint tai neturiu su kuo Siaip staigmenu dideliu nebuvo, matematika visada buvo silpniausia vieta, tai ten maziausiai ir gavo. Mokslo dalykai neblogai pavyko, ypac chemija, az ja gavo A, tai dabar garantuotai filosofija keis i chemija. Truputi nustebo del vieno is triju istorijos egzo, matyt datas sumaise, nes balu mazoka, o visa kita be dideliu nukrypimu nuo jos mokslu vidurkio. Zodziu patenkinta.