Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nesuprantu ir as. Man net negraziai atrodo, kai matosi, kad batai per dideli. O, ir vaikscioti taip, atrodo labai nepatogu. 

Atsakyti
Nu priskaiciuokit ir mane ax.gif busim trise bigsmile.gif

Tevukas mano trecia savaite ligoninej. Vakar per pietus pajunge deguoni, nes dust pradejo. Negali net per siaudeli gert vandens - springsta. Atsisakineja plauciai ir kepenys... nachiort, suskamba tel, net krutine suspaudzia... apsiziurejom bilietus i LT, tai yra kiekvienai dienai, jau jei kas.

Atsakyti

Nova,stiprybės jums...

Giega ,nesuprantu,lai- jie tau krenta nuo kojos,kiek turiu aukštakulnių,nei vieni nekrenta...pabandyk ne smailianosius,o šiek tiek bukesniu priekiu...

Laba diena...nu ir oras,fui...

Atsakyti

Nova, labai liudnos zinios. Laikykis  :4u: 

Orelis šiandien pagerintas. Tikra vasara  :D  :hihihi:​ 

Atsakyti

Nova laikykis,jau su tais senukais taip yra.Man irgi asaros byra atsiminus kad tokie linksmi energingi ir saunus zmones pavirsta i apgailetinus nelaimelius.Bet tai visu musu likimas.Greita mirtis man rodos tik isrinktiesiems buna. :4u: 

Giega uz bilietus mokejau £219.Ana sav nupirkau siandien jau pas savo manikiuriste sedziu Kaune.

Mano nuomone krenta tik prastos kokybes batai,nes jie kieti ir oda neaptiampia kojos.

Pasimatuok Tod's arba Jimmy Choo aukstakulnius ir pamatysi skirtuma.As savo batu kolekcija kaupiau daug metu,bet jie pas mane klasikiniai bet labai geros kokybes.Ir tikrai nuo kojos nekrenta.Dar pabamdyk i uzkulni isiklijuoti ta toki silikonini lipduka nuo trynimo.Jis gerai koja prilaiko.

Sveikos mielosios.

Atsakyti
Neisivaizduojat koks ,kaifas' dirbt per toki ora biggrin.gif Masinoj bala jau..

Nu nekrenta tie batai,bet eini ir ziurek issimauni.. J.Choo Lakeside nera biggrin.gif Tie ir nepatogus butu,eiciau dantis sukandus,tiek pinigu atliejus biggrin.gif Uz tai bus gerai basankes mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui panos uz palaikyma 4u.gif

Gerai tu Elija sakai, greita mirtis tik isrinktiesiems. O kaip gerai butu uzmigt ir neatsikelt is ryto, kai jau laikas iseit ateina. Jokiu kankyniu nieko. Taukst ir vsio.
Kaip pas tave reikalai? Kaip mergaite, mama? Kaip pati laikais?
Atsakyti
Isejo mano tevukas ...
Atsakyti

Isejo mano tevukas ...

:cray: Nuoširdi užuojauta  :(  :(​ 

Atsakyti
Oi,Nova,uzuojauta 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

[s][/s]

*nova*, 09 Rug 2017 - 21:29, parašė: Isejo mano tevukas ...
Oi,Nova stiprybes ir susitaikymo tau ir tavo seimai.Tikek kad jam ten geriau.

Pridėta:

• Priedas  image.jpeg   61,41KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Nova,a.a. tėveliui.,o jums stiprybės....

oras tai nafik...iš lutono šnd važiavau tris val.,galvojau liksiu miegot ant greitkelio...nu bet va jau ryt nerodo lietaus.tikiuosi taip ir bus...

Atsakyti