Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Tu vis dar senoje versijoje? 

O MB vasarą atostogų neturės išvis? Ir tu ne? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 07 24, 17:23)
<p>Tu vis dar senoje versijoje? </p><p></p><p>O MB vasarą atostogų neturės išvis? Ir tu ne? </p>

Senoj biggrin.gif Ir kol jos neuzdarys,cia ir busiu mirksiukas.gif

Na mums uztenka savaitgaiu praleistu kur Braitone,Hastingse af panasiai.. Vaziuot kazkur toliau rugpjuti,kai kainos sukulusios del vaiku atostogu.. Nu nekyla man rankos permoket.. tuo labiau kad tikrai graziu vietu ir pakankamai silta ir cia UK.
As geriau isvaziuosiu kur koki rugseji ar ziema mirksiukas.gif
Papildyta:
O matri Ryanairas bilietus ispardavineja,pvz gruodzio 18- 26d uz 100£ zmogui.cia i abi puses,skaitau labai normaluai biggrin.gif Aisku jau kokua 22d jau i viena puse tiek biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Giega, o tu anksciau lyg pirmadieniais nedirbdavai?

Mes ir planavomes rugsejo gale i Italija savaitei vaziuot. Bet neiseis siais metais niekaip. Opp iseis mano atostogos ax.gif nu kitais metais tai jau tikrai leksim kur.

Bet kaip oras atsalo, ir niuru, kaip rudeni unsure.gif
Atsakyti
Jau koks menuo,kai dirbu pirmad mirksiukas.gif Trumpiau,va jau 14h namie buvau,betvis pinigai i kusene biggrin.gif
o as vis dar eilej laukiu biggrin.gif Jau skambinaus,taip ir pasake-eile biggrin.gif Na anksciau veliau gal sulauksiu biggrin.gif Man pamaudzia,bet ner kad siaubingai skaudetu.. Na ir tik negrazu.
Atsakyti
Nu fainai, darbas iki pietu ir namo mirksiukas.gif o siaip visas kitas dienas tai jau pilna diena dirbi ?
Nu zinai, eiles ilgos per NHS. Dar is viso gerai kad pastate i eile mirksiukas.gif man sunku jau laiptais vaiksciot. Namie pagalvoju, ar dabar lipt - ar galiu dar palaukt biggrin.gif gerai kad toletus 2 turim biggrin.gif ir ant ilgu distanciju jau stipriau jauciasi sunkumas kojoj. Patinsta, venos issoka unsure.gif zodziu, jau reikia apsipjaustyt biggrin.gif

Sakyk, kokiu firmu ilgus batus turite bigsmile.gif ieskau ilgu batu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 24 liepos 2017 - 20:48

Ryannair tos kainos yra apgavystė. Šiandien tipo užšaldė kainas, nėra tų bilietų normalių. Į priekį pigu nuskrist, atgal užtai brangu. Arba skrydžiai mokslo metų metu, viduryje savaitės. Perkant taip ir taip pigiai gali pagauti. 

Ir į LT paleido bilietus po pigiai, praėjusią savaitę. Buvo gal max pusvalandį. O, paskui užkėlė kainas, ir va dabar 80-140 žmogui. Nieko jie nepigiau, dar kai suskaičiuoji visus bagažus, vietas ir pan. 

Tai va dėl rugpjūčio ir mes taip galvojam. Kad ranka nekyla tokias kainas mokėti. Jau geriau su auto kur nors. 

Atsakyti
LAbukas

Ikando man suo siandien blink.gif Jis jau kiemely ten ardes,o kai zmones(lietuviai biggrin.gif ) atidare duris,atbego ir isisege blink.gif Buciau su sortais,tai perkandes gerai butu,bet kai kelnes placios,tai tik kelnias perplese..Zmones tik atsiprasinet pradejo-kas cia kaip cia...Niekad nepuldavo,niekam nekasdavo...
Bet is tikro as tu mazu suniuku ir bijau labiausiai-jie neprognozuojami..

Aga,pabanziau ir as kur nors paziurinet,tai i viena puse gali rast papigiai,bet savaites begy atgal-niekaip biggrin.gif PAskui atvirksciai- is cia kainos dideles,o grizimas papigiai biggrin.gif
Atsakyti

Va ir claim'as  :D 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 07 25, 21:16)
<p>Va ir claim'as  biggrin.gif </p>

KAd kelnias naujas nupirktu biggrin.gif biggrin.gif DArbe duos biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Uzkabino mane Heida su tuo Yves rocher biggrin.gif Emailu dazniausiai ne nebeziuriu-ten amziais viliojantys pasiulymai,bet dar ir laiskus gaunu biggrin.gif Sikarta buvo dovanu-plaukams ampoles menesiui..Nu susigundziau,uzsisakiau..DAr seruma per puse nukainuota pasiemiau,lupdazi ir isbandyt miceralini vandeni makiazui valyt..Vakar ateina tas siuntinys,kaip ir viskas yra,bet kazko dovanu mazoka biggrin.gif Zuriu pagal invoisa-lupdazio ner..O MB isardes ta siuntini,deze ismete,o ten tokiu putoplasto gabaliuku daug buvo.Su tais gabaliukais ir mano lupdazi ismete biggrin.gif Teko konteinery ieskot biggrin.gif Gerai dar kad iki dugno nenuriedejo,pavirsiam radau biggrin.gif
Atsakyti

LAbukas

Uzkabino mane Heida su tuo Yves rocher biggrin.gif

I sveikata  :D  :D 

Sutvarke masina, puslapi atgal jau apie tai kalbejom.

Atsakyti

Žinau tuos burbulus. Tekdavo nuo katino slėpti. 

Atsakyti