Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Vaikai kurie jau eina i mokykla labai megsta viska is sitos parduotuves

http://m.smiggle.co....20/en/smiggleuk

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 07 21, 22:25)
<p>Vaikai kurie jau eina i mokykla labai megsta viska is sitos parduotuves</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://m.smiggle.co.uk/shop/m20/en/smiggleuk'>http://m.smiggle.co.uk/shop/m20/en/smiggleuk</a></p>

Is sitos pardes pirkau seses metgaitei penala dovanu-i pirma klase eis mirksiukas.gif Bet ideja-ko gero kazka irnupirksiu is cia mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

Paskutinį futbolą atbuvom, dabar jau galima sakyti prasideda tikros atostogos. 

Heidos tapkės man visai patogiai ir jaukiai atrodo. Spalva irgi graži  :D 

Galvoju, gal Heida iš LT gaus dovanų Silva Rerum 4-ą dalį  :hmm:  :D Jeigu ką reikės draugauti, kad duotų paskaityti  :D  :sleep: 

Aš, žinokit, irgi kažkokia netašyta, nes vaikai pakrikštyti, o komunijos net nežadu vest. Kad mes ir į tą bažnyčią nevaikštom, tai man tokia lyg veidmainystė būtų ta komunija. Nors, vyro nuomone, tai būtinai reikia. 

Mergaitei gi visada visokie papuošalai tinka. Bet kas, kas pasipuošti.  :4u: Ačiū už receptą  :4u:​ 

Atsakyti

Ko gero tikrai parsivesiu Silva rerum, pirmas 3 turiu, tai jau reiks kad pilnas komplektas butu. Limcamca, as dar tavo Pragaro ambulatorija turiu, bet neperskaiciau, kazkokia keista ta knyga, nesiskaito visai, gal tau ja pastu atsiust? Arba rudeni gal kada atiduosiu kartu su Silva rerum? 

Atsakyti

Baik tu, nesiųsk paštu. Susimatysim kada. Bus proga gyvai susitikti. Nesvarbu ar vasarą ar rudenį. Beje, visą rugpjūtį būsit LT?

Atsakyti
Sveikos

Limcamca, ir as tavo knyga apie jureivius turiu mirksiukas.gif

Ar idomios knygos Silva rerum? Apie ka ten raso?
Atsakyti

Baik tu, nesiųsk paštu. Susimatysim kada. Bus proga gyvai susitikti. Nesvarbu ar vasarą ar rudenį. Beje, visą rugpjūtį būsit LT?

Bet kai pagalvoji, jau ir ta vasara i pabaiga... Lietuvoj kokiu pora savaiciu pabusim, atgalinio bilieto neturim, bus matyt. 24 rugpjucio vyresnei egzaminu rezultatai, po to pokalbis del tolesniu mokslu, tai jauciu iki kokios 18 dienos jau busim cia.

Sveikos

Limcamca, ir as tavo knyga apie jureivius turiu mirksiukas.gif

Ar idomios knygos Silva rerum? Apie ka ten raso?

Knyga istorine, apie vienos lietuviu bajoru gimines gyvenima. Man patiko, nors tarpais ir labai sunkiai skaitesi.

http://www.sabaliaus...dex.php?page=14

Atsakyti
LAbukas

As turiu Silvos rerum 4d elektroniniu variantu mirksiukas.gif Bet kazko labai nesiskaito sita dalis..Turbut labiausiai 2 dalis patiko.

Ir is vis kazko paskutiniu metu sunkiai skaitos biggrin.gif

Planavau eit masina plaut biggrin.gif biggrin.gif GAl reikejo tik kokiu sampunu apipilt,lietus butu nuploves biggrin.gif
Atsakyti

Viskas kaip turi būti. Prasidėjo atostogos, prasidėjo lietūs.  :mad2:​ 

Atsakyti
Na darbo metu kad vesiau,tai as UZ biggrin.gif Lietaus nemegstu ir dirbant..Nors turiu toki lietpaltuka/striuke,bet vis tiek nemalonu..

Limcamca,o jus niekur atostogu nevarysit?

Heida,o ta masina jau atsiemet?PAtaise?KA sake?

As jau po darbu-patinka man pirmadieniais taip trumpai dirbt biggrin.gif Einu namus tvarkyt,o tai savaitgaliu man gaila namu tvarkymams..
Atsakyti

Galvojom planavom daug. Norėjom skristi kažkur, paskui viskas sustojo dėl močiutės. O, dabar niekaip neapsisprendžiam: su auto važiuoti iki Komo ežero Italijoje ar kur nors skristi. Kainos kai pasižiūri dvigubos/trigubos atostogų  metu, ranka nekyla mokėti. Dar galvojam, gal išmes Kalėdoms į LT pigesnių bilietų, tai tada rugpjūtį čia, kokiam Cornwallyje pabūtume, o gruodį į LT. Mes gi turim spalį kelionę nusipirkę. Žodžiu planų daug, konkrečiai nieko. 

Jau būtų pats laikas normaliai sutvarkyti naują versiją SM. Kaip diena taip naujiena, kas nors neveikia  :protest:​ 

Atsakyti
Sena versija veikia kuo puikiausiai biggrin.gif

As ir planavau savaitgalius cia vietoj pavazinet,bet MB dirbs be iseiginiu visa menesi...Tik tiek,kad velai i darba eis ir gana anksti gris,tai gal ir isderinsim kokiam pusdieniui,jei bus geri orai mirksiukas.gif O tolimesne kelione lapkriciui planuojam..Bet ir dar nieko konkreciai..Galvoju,ka pasiulys last minute,ten ir vaziuosiu biggrin.gif
Atsakyti