Eik tu Giega, kokie dar leliukai, apsaugok Dieve man gi 41 bus, o MB isvis 45, pensija jau svieciasi.
Nu Heida, anksti dar jums apie pensijas galvot bet kad laikas bega kai vanduo - tai jau taip. Kiek jusu mergaitem metu dabar?
Laba ryta.
Kartais kai viskas uzknisa, pagalvoju kad noreciau kad viskas jau butu ivyke, vaikai uzauge ir savarankiski, o mes pensininkai
O panoms musu tai vienai rudeni bus 11, kitai bus 17.
NA pensininke dar visai nenoriu but UZ tai labai dziaugiuosi,kad vaikus nedideliu amziaus skirtumu susigimdziau-jie uzaugo,atskirai gyvena,o mes dar pakankamai jauni,dviese pramogaujam
Va seses sunus siemet mokykla baige,o dukra siemet i 1 klase eis Nu tai ir sese trecia karta i mokykla eis
Ziuriu visos dusauja kaip laikas lekia, as irgi vakar padusavau Sporto dienoje ziurejau i savo vyruka ir grynai netikiu, kad cia jau mano toksai muras
Ai, ne, nedaug. Dar tik viena operacija turejau, bet operavao geguzes gale, o I perrisimus vis dar dabar vaikscioju
Realiai mane gasdina tai , kad as niekada gyvenime nesu ju tureju, pernai birzeli uzaugo miezis ant akies, buvo labia blogai, siemet vel beveik tokiu paciu metu miezis ant akies, bet issipletojo taip kad puse veido uztino atrodziau kaip gerai primusta paskui kitose vietose ant kuno, dare operacija, antibiotikai, bet ir toliau atsiradineja... kaip suprantu uzkrestas kraujas ...ir stiprokai. Galvoju kuo toliau tuo baisiau
Tuoj tave ims ir apsaugos Dievas nuo vienatves - pasius grazuti leliuka
Jau tokia sena mamka paisjauciau dabar, as tik keliais metais uz tave jaunesne, o va ziurek su leliuku Nors nemeluosiu - apie pensija ir nesibaigiancias atostogas jau svajoju tris metus be miego
Na jau Lotuliukas man atrodo meluoji, jaunesne ji tik keliais metais, kaip minimum kokiais 5 ar 7
Ateikit6, sampes ipilsiu 🍾🥂 7864b4843f5b8290a39c03d03379108a.jpg 52,2KB 0 Parsiųsta kartų
Su gimtadieniu TB
Laba,
Grįžau iš LT. Mano močiutė krečia pokštus. Tikrai neeiline močiute Dievulis apdovanojo
Heida, su gimtadieniu Kaip atšventei?
*Nova* mociutei nieko gero. Treciadieni mama paskambino, kad prasidejo mirtis. Gydytojai prijunge aparatus ir pasake, viskas nuo dvieju valandu iki puse paros. Parlekiau i LT, kitos pusseseres irgi parleke, uzsakem sale, suknele. Atsisveikinom su mociute. O, kt diena mociutei bac.. ir geriau. Nu, kaip tas geriau. Ji kazkiek reaguoja, kazkiek rankyte pakelia. (paralyzuota kaire puse visa). Ir taip va, jau 4 para: tai dusta, deguoni jungia, atrodo viskas pabaiga. Tai vel pakimba, sirdute normaliai plaka. Ji guli kaip darzove: absol nesneka, nejuda, nemirksi net. Maitinam spec misini svirkstu, i para supilam mazdaug 100 ml. Kitaip negali, nes tiesiog neryja. Kraupuva ziureti, zmogus guli kankinasi ir numirti negali. Kai kalbini, galvyte glostai, lyg rodos ir reaguoja, akyte gyvoji lyg iesko veido. Ranka patrauki, tai lyg iesko. Bet, ka masto niekas nezino. Gydytojai apake. Sako, nera tureje tokio atveji. Yra visi mirties pozymiai, aparatai rodo mirti. O bobute pusgyve ir vsio. Kazkiek pajuokauja, kad pas Dieva eile turbut. O, mes irgi: mociute visa gyvenima tokia tvirta buvo. Jau niekas jai nieko nepaaiskins budavo. Tai ir sakom, supyko babute. Pasake mat, pora val liko. Kada noresiu, tada mirsiu. Na, cia juodas jumoras, kad bobute pokstus krecia. Bet, va situacija tokia: viena koja danguje. Dabar meldziuosi tik uz savo mama ir dede. Nes, jie nebejauni, o ziureti ir slaugyti tokia mama ziauriai sunku. Moraliskai. Kad ir kiek pagalbos turetu.
Siaip sako, kad taip yra del to, kad ji visa gyvenima negere jokiu vaistu. Teta, kuri ja priziurejo duodavo jai aspirino. O, dabar atitrauke TV, kad isvalyti, ziuri, aspirino to paties primesta. Visada sakydavo, ka cia jauni skundziates ir vaistus ryjat. Brendzio cerka isgerkit ir bus gerai. Tai va, uztai dabar bet koks vaistas jai suveikia. Ka bepaduotu. O, leidzia jai lasines su kazkokiais vaistais. Pagal tamografija, 3 insultus turejo. Sako, paskutinis toks stiprus, kad jaunas vargiai ar atlaikytu.
Uz tai ir sakau: neeiline mano mociute.