Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas, 

Kaip gruodį neįmanoma galvos pakelti per visokius reikalus, taip ir liepą. Tai atletų rungtynės, tai sporto diena, tai tas tai anas, tik spėk lakstyti. Pagaliau liko tik po vieną sporto dieną, ir turnyrą Stratforde atlaikyti. 

Heida, kaip įdomu apie tuos prom. O be limuzino, tai jau niekaip, ni ni ni negalima ten pasirodyti? Tokios tradicijos? O, kur šventė, kad sakei toli už Londono? Mano dičkio mokykla kelinti metai švenčia Fairlop'e salėje. Tai, kažkaip įsivaizdavau, kad visi taip šalia mokyklos baliavoja  :D  :D 

Nova, o kodėl taviškis nėjo? 

Lotuliuk, tikrai greitai jūs su jacuzzi susisukot. Į žemę įkasėt, ar pirkot tą pripučiamą lazy spa vadinamą? Fainai  :4u: 

Mačiau ir aš Giegos foto, gražiai atrodė. Ir video įdomus.  :4u: 

Atsakyti

Heida, kuris is jusu gimtadieni svenciat?  :D 

Atsakyti
Labas rytas

Atrodau kaip panda su baltais ratais aplink akis biggrin.gif buvom prie juros sekmadieni, ir apsiniauke po pietu buvo, bet idegiau. Ir liko balti ratai nuo saules akiniu aplink akis biggrin.gif

Giega, turesi man per meeta parodyt video mirksiukas.gif atsilikus gi as biggrin.gif tai cia vestuves LT buvo?
Atsakyti

[b]Heida[/b], kuris is jusu gimtadieni svenciat?  :D
MB siandien svencia, as penktadieni svesiu    Na zinau tik kad tevai negali nuvezt, gali kazkas kas turi kokia "kruta"  , idomesne masina, susikoaperuoja tam lumuzinui po keleta vaiku, as tai tik filmuose maciusi tokius dalykus.   :flirt2:  Va cia tas prom bus

http://www.stockbrook.com/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 11 liepos 2017 - 08:52
Labukas

Sveikinimai Heidos Brangiajam su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif Bet tai gerai jums-kartu gimkes svenciat biggrin.gif Mes tik jubiliejus kartu atsvenciam,nes musu per 1 men skiriasi..

Sunaus klase nedare isleistuviu,jie visi nuvaziavo i Thorpe parka mirksiukas.gif O dukros dare.Limuzinai neprivalomi,bet didzioji dauguma tikrai jais atvaziuoja biggrin.gif Dukrai tiko,kad tevas nuveze jas 3 drauges mirksiukas.gif Bet islipt tevui is masinos irgi buvo grieztai uzdrausta-daveze iki vietos ir paleido biggrin.gif Svente irgi kazkokioj salej,vaziuot reikejo,bet jau nebepamenu kur..nelabai toli biggrin.gif

QUOTE(*nova* @ 2017 07 11, 07:40)

Giega, turesi man per meeta parodyt video  mirksiukas.gif  atsilikus gi as  biggrin.gif  tai cia vestuves LT buvo?

O nebandei ziuret?Siaip ten neuzrakintas tas filmukas,gal atvirai rodo..
Atsakyti

Sveikutes  :4u:  As kaip Limcamca begime, visi tie renginiai paskutiniais menesiais uzmusa, viena vakar praziopsojau  :unsure:  nezinau kas bus kai 2 vaikus reiks suziureti  :D

Labukas

JAu namie biggrin.gifNu labai fainos vestuves,kazin ar dar kada i tokias prabangias pateksiu bigsmile.gif

https://www.facebook.../?hc_ref=SEARCH

Cia vestuviu filmukas mirksiukas.gifJAu 12 nakties ji visiems sveciams rode-nerealai pastatytas mirksiukas.gifkelios min,bet visa esme bigsmile.gifJei gerai iziuresit,tai as matausi baznycioj ir kai jaunieji iseina,visi ziedlapius metam biggrin.gif

Labai graziai atrodet  :wub: ir filmukas grazus

Tas efektas kai 12ta valanda parodo dar ant karstu emociju tai superinis, atsimenu pas mumis vyrai murai dideli ir nieko pasaulyje nebijantys asara brauke, aisku dabar nepripazista :hihihi:

Laba.

As esu susidurus su votimis, MB taip pat, tik jam padejo antibiotiku kursas, o man teko keleta proceduru pasidaryt. Na cia buvo labai senai, dabar gal jau kitaip gydo, zodziu sugerus antibiotiku kursa nieko man nepadejo, votys kilo, temp. taip pat. Nusiunte mane pas imunologijos gyd.  Paskyre ji man viso kuno kvarcavima 10 proceduru, o kita nezinau kaip vadinasi, dare tai man kraujo gravitacijos chirurgijos skyriuj, paimdavo puse litro kraujo ir ji dedavo pusvalandziui i kazkoki aparata, tik niekaip nepamenu ka jis darydavo, po pusvalandzio man ta krauja sulasindavo atgal, kol guledavau ten beveik dvi valandas, i kita vena ivesdavo kateteri su tokiu laidu kuris apsvitindavo pratekanti krauja. Skamba nelabai kaip, bet viskas neskausminga, esme nuzudyt bakterijas kraujuje ir suaktyvint kraujo kunelius kad kovotu su bakterija. Po sios proceduros nebepasikartojo niekad.

Aciu Heida  :4u:  Man aukle vis sako kad man reikia krauja perpilti, galvojau kad nelabai tiketina kad gali taip buti, reikes LT pasidometi, nes antibiotikai man nepadeda, o jie cia operacijas su pilna narkoze daro  :blink:  tai kiek as ju pakelsiu  :blink:  o ir perrisimai paskui po pora mensiu... fui....

Labas rytas, 

Kaip gruodį neįmanoma galvos pakelti per visokius reikalus, taip ir liepą. Tai atletų rungtynės, tai sporto diena, tai tas tai anas, tik spėk lakstyti. Pagaliau liko tik po vieną sporto dieną, ir turnyrą Stratforde atlaikyti. 

Heida, kaip įdomu apie tuos prom. O be limuzino, tai jau niekaip, ni ni ni negalima ten pasirodyti? Tokios tradicijos? O, kur šventė, kad sakei toli už Londono? Mano dičkio mokykla kelinti metai švenčia Fairlop'e salėje. Tai, kažkaip įsivaizdavau, kad visi taip šalia mokyklos baliavoja  :D  :D

Nova, o kodėl taviškis nėjo? 

Lotuliuk, tikrai greitai jūs su jacuzzi susisukot. Į žemę įkasėt, ar pirkot tą pripučiamą lazy spa vadinamą? Fainai  :4u:

Mačiau ir aš Giegos foto, gražiai atrodė. Ir video įdomus.  :4u:

Kad nei taip nei taip  :D  Pirkom normalia bet ant dekingo padejom, i zeme nekasem, buvo mintis dekinga isplauti ir ilesiti truputi, bet pamastem kad kol kas paturesim taip  :4u:  MB man vis aiskina kad sitas namas musu laikinas :lol: manau FB nuotrauku ir video jau prideta  :D  :B

Atsakyti
Giega, nerodo taip. Reikia log in mirksiukas.gif kad tik neuzmirst iki meeto kad reikia filmuka paziuret mirksiukas.gif

Ar pas mus kas operavosi koju venas? Kazin kiek tas pooperacinis laikotarpis uzims unsure.gif kiek cia tu atostogu reiks imtis unsure.gif
Atsakyti

Lotuliuk, na nabagiuke, uzjauciu, zinau kaip skauda. Ar daug jau ispjauste? Dar zinai, jei nedare, padaryt paseli is puliu ir atsparuma antibiotikams, butent kokiam jautriausia.

Atsakyti

Laba diena.

Nova, gal gyd kur tave konsultavo, galetu pasakyt kiek mazdaug truks gyjimas, juk ir skrist tikriausiai negalesi iskart po operacijos  :hmm: 

Ruosiuosi i koncerta mazosios, truputi tingiu, nes truks 2 valandas, o kol dar namo po jo parsibelsim, bus jau ir 8 vakaro.

Atsakyti

Labas camps...

Del venu op reabilitacijos mm reikėjo 7,na gal 10 dienų,juk spec kojine nešioji...paskui aišku 2 mėn mažiau krūvio...

giega...super video vestuvių,kaip atrodei tu nemačiau,bet neabejoju kad puikiai...

Išleidau savo vyriausiąjį į Niujorką,kada grįš nežinau...dukra išlekia į Škotiją...liksim tryse...liūdna man...

Atsakyti

Greitai vaikai uzauga, as nelaukiu ir bijau to laiko kai turesiu paleist. Tiksliai zinau kad bus man labai sunku, geriausiai jauciuosi kai vaikai man "ant akiu", susigraudinu net pagalvojus, kad vyresnioji jau nebeilgai su mumis tebus.

Mrs Patranka, dukra tavo Skotijoj studijuos? 

Atsakyti
Heida,tai jums ant senatves dar leliuko reikia biggrin.gif Bus ka vel augint mirksiukas.gif

As kazkaip lengvai paleidau vaikus...Gal kad pamazu,nestaigiai..Viena diena per sav pas kokia drauge likdavo nakvot,paskui pora,paskui tik pora naktu namo pareidavo biggrin.gif
Atsakyti