Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba ryta 4u.gif su draugepakalbejau tai sake Lt vasara nuostabi saslus su striukem kepa :hihi: Nu as tai tikiuosi taupo gera ora mano atvaziavimui čia hihihi.gif

QUOTE(Heida @ 2017 07 03, 14:52)
<p>Oj ne, blondine nebuvau, visada tamsiai daziau. Pries kokiu 15 metu buvo mada nudazyt kokiu raudonu sruogu per visa ilgi, tai kirpeja kai nublondino kelias prie pat kaktos, pati pasake, kad retai mato jog taip netiktu sviesus plaukai 😂 na aisku ten tos sruogos buvo grynai peroksidines, jei kazkokia spalva butu, tai gal gal, bet abejoju.</p><p></p><p>Lotuliuk, o ko Sibiras parupo taviskiui? Ka ten nori pamatyt? </p>

As tai galvojuprie kokiu esi priprayus tokie tai attodo ir tinka, kol nepabandai pavaikscioti persidaziis kokius metus ir is aplinkiniu nuomones neprisiklausai tai nezinosi. Man labai grazu rudi plaukai, tokie truputi i karamele, bet pati nusidazius gal tik pora menesiu iskenciau nes negalejau i save veidrody ziureti, nors iki 16os buvau tampsi ir attodo viskas tiko biggrin.gif
MB labai nori su transiberia train vaziuoti, ten kazkiek tu paru... ir prie Baikalo pazvejoti, nors siaip nera jisai labai zvejys ax.gif ai, as viduramzio krizei nurašiau 😂
QUOTE(giega @ 2017 07 03, 17:09)
Labukas

Oho,Lotuluk,o tai TB namie buna kada nors biggrin.gif Siaip salcio as nemegstu,bet i kokia Aliaska visai noreciau 1-2dienom biggrin.gif

Nu kad nelabai 😂 Neseniai grizo is Antigua, dabar varo i Rusija, per Kaledas i kilimandzara, o ir siaip jis savo rinkimine kampanija uzsiemes 😂😂

QUOTE(Limcamca @ 2017 07 03, 19:05)
<p>I Norvegija ir as labai noreciau. MB jau yra buves. O, ji prikalbinti kur nors vaziuoti antra karta, gan sunku.</p><p>Lotuliuk, bet TB i Sibira tikiuosi vienas vaziuos, ne visa seimyna? Ka jis ten veiks?</p>

O TB ir i Amerike daugiau nevaziuotu? unsure.gif
Vienas varo, bet man truputi baisu kad vienas, i Antigua vis tiek su chebra vaziavo kad ir nepazistama, i Kilimandzara irgi su pazistamu kartu, o cia vienas... nors susitiks ten su teta Kaliningrade nes dar ir i KVN varys ten, paskui su pazistamu prie Baikalo... neramu man kazkaip bet negi uzdrausi unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Paziurejau kas tas transiberia, nebuvau girdejusi apie tokia kelione, ilgokas kelelis.

Na ka, vel kaisim iki sekmadienio, as i senatve vis maziau toleruoju karsti, o seniau taip patikdavo. Dar viskas butu puse bedos, tik prakaitas upeliu teka, nugara visa slapia, vakar kol ryte susiruosiau i koledza, pries iseidama turejau bliuskute persirengt  :oh: 

Atsakyti

Priedas  dietiniai-saltibarsciai-74881118.jpg   87,49KB   0 Parsiųsta kartų

Kur pradingot? Ateikit nors saltibarsciu pasrebt.

Atsakyti

Priedas  coffee-decorated-queen-crown-british-symbol-paper-napkin-sweets-white-wooden-table-68313510.jpg   8,57KB   0 Parsiųsta kartų

Labas rytas 👑👑👑

Atsakyti

Kai tokias vaišes siūlo, reikia sugrįžt  :D  :D Metų pabaiga, tai kažkaip visokių susitikimų, žaidynių ir kt reikalų pilna. Dar stengiuos viską planuot, kad jeigu ką viską mest galėčiau. 

Kaip tik vakar pas kirpėją apsilankiau. Mano akim žiūrint taip negražiai nukirpo šį kartą. Plaukus ištiesino. Nu, bet galvą išplovus jie gal vėl susigarbanos atgal, tai bus gerai. 

Lotuliuko vyro kelionės visai smagiai skamba.  :4u: Grįžtu, grįžtu maniškis į JAV. Jau net kelis kart aplankė. Toks nusistatymas galioja tik europos šalims. Ar suprast vyrų logiką  :hmm:  :hmm: Niekada, jaučiu   :B  :D​ 

Atsakyti

Laba,

Kuom uzsieme? Giega, tai matau baliuje. O kitos? 

Atsakyti

Laba.

As tai nieko neveikiu, tai net neturiu ka papasakot.

Sutikau vyresniosios klasiokes mama, tai net apsidziaugiau kad maniske i ta prom baliu atsisake eit, nors as ir visaip ikalbinejau. Papasakojo kaip vargsta su suknelem, nes ten reikalinga ta puosni baline. Pardes apvaziavo tai po 200-300 kaina ju, is ebay siustis bijo, tai is amazon parsisiunte kelias, ten grazint galima, ir nei viena netinka, reik taisyt pas siuveja, plius vistiek skiriasi nei nuotraukose, isrode ji ten man visas nuotraukas. O dar sukuosena, makiazas ir limuzinas, nes tevai tai jau ni ni, grieztai negali nuvezt, o atstumas tai ne pora myliu, o beveik 40, zodziu as tikrai dziaugiuosi jog neina maniske, mes del paprastos maikes galim susipest, o cia tiek reikalu butu  :karsta: 

Atsakyti
Sveikos

Nemaciau kur savaite praejo. Jau taip tas laikas skrenda greitai unsure.gif

Ryt prie juros vaziuojam. Lis ar snigs - nesvarbu. Vaziuosim ir viskas. Dar sia vasara taip ir nebuvom nuvaziave ax.gif

Heida, musiskis ir nebuvo nei vienose isleistuves; nei mokyklos, nei koledzo, nei univero. Diplomai tik kabo ant sienu, o nuotrauku jokiu biggrin.gif o taip ikalbinejom kad eitu, nu ne ir viskas biggrin.gif

Limcamca, kaip mociute laikosi? Tai ar jusu vyrukas vaziuos i LT atostogu?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Nesuprantu kaip cia taip imanoma, bet tokia nuostabi vasara o as nei karto nepasideginau dar biggrin.gif Vaikstau visa pamelusi unsure.gif

Kas esate per savo gyvenima susidure su votimis? blink.gif Sakykit kaip ju atsikratyti... jau iki operaciju daejau. Nebejuokinga visai unsure.gif

QUOTE(Limcamca @ 2017 07 08, 09:59)
<p>Laba,</p><p></p><p>Kuom uzsieme? <strong>Giega</strong>, tai matau baliuje. O kitos? </p>

lotuliukas.gif svecius uzimineja. Buvo MB broils su visa seima is Dublino atvaziaves. Taip fainai laika praleidom. MB sugalvojo kad mum reikia Jacuzzi, na o jisai pas mumis tai toks kad kaip tare taip padare - tai visa savaitgali pramirkome, balioniu musius darem, super laikas biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

JAu namie biggrin.gif Nu labai fainos vestuves,kazin ar dar kada i tokias prabangias pateksiu bigsmile.gif

https://www.facebook.../?hc_ref=SEARCH

Cia vestuviu filmukas mirksiukas.gif JAu 12 nakties ji visiems sveciams rode-nerealai pastatytas mirksiukas.gif kelios min,bet visa esme bigsmile.gif Jei gerai iziuresit,tai as matausi baznycioj ir kai jaunieji iseina,visi ziedlapius metam biggrin.gif
Atsakyti

Laba.

As esu susidurus su votimis, MB taip pat, tik jam padejo antibiotiku kursas, o man teko keleta proceduru pasidaryt. Na cia buvo labai senai, dabar gal jau kitaip gydo, zodziu sugerus antibiotiku kursa nieko man nepadejo, votys kilo, temp. taip pat. Nusiunte mane pas imunologijos gyd.  Paskyre ji man viso kuno kvarcavima 10 proceduru, o kita nezinau kaip vadinasi, dare tai man kraujo gravitacijos chirurgijos skyriuj, paimdavo puse litro kraujo ir ji dedavo pusvalandziui i kazkoki aparata, tik niekaip nepamenu ka jis darydavo, po pusvalandzio man ta krauja sulasindavo atgal, kol guledavau ten beveik dvi valandas, i kita vena ivesdavo kateteri su tokiu laidu kuris apsvitindavo pratekanti krauja. Skamba nelabai kaip, bet viskas neskausminga, esme nuzudyt bakterijas kraujuje ir suaktyvint kraujo kunelius kad kovotu su bakterija. Po sios proceduros nebepasikartojo niekad.

Atsakyti

Giega, labai grazu, jus ir labai graziai atrodet, fb maciau  :thumb_yello: 

Atsakyti