As tai galvojuprie kokiu esi priprayus tokie tai attodo ir tinka, kol nepabandai pavaikscioti persidaziis kokius metus ir is aplinkiniu nuomones neprisiklausai tai nezinosi. Man labai grazu rudi plaukai, tokie truputi i karamele, bet pati nusidazius gal tik pora menesiu iskenciau nes negalejau i save veidrody ziureti, nors iki 16os buvau tampsi ir attodo viskas tiko
MB labai nori su transiberia train vaziuoti, ten kazkiek tu paru... ir prie Baikalo pazvejoti, nors siaip nera jisai labai zvejys ai, as viduramzio krizei nurašiau 😂
Oho,Lotuluk,o tai TB namie buna kada nors Siaip salcio as nemegstu,bet i kokia Aliaska visai noreciau 1-2dienom
Nu kad nelabai 😂 Neseniai grizo is Antigua, dabar varo i Rusija, per Kaledas i kilimandzara, o ir siaip jis savo rinkimine kampanija uzsiemes 😂😂
O TB ir i Amerike daugiau nevaziuotu?
Vienas varo, bet man truputi baisu kad vienas, i Antigua vis tiek su chebra vaziavo kad ir nepazistama, i Kilimandzara irgi su pazistamu kartu, o cia vienas... nors susitiks ten su teta Kaliningrade nes dar ir i KVN varys ten, paskui su pazistamu prie Baikalo... neramu man kazkaip bet negi uzdrausi