Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nu va prasau, geras zentas bus, pasirodo  :D  :victory2: 

Jus dabar jau i LT ruosites, ane? 

Mes 31-ai nusipirkom bilietus, eisim i Mamma Mia, dar pries visus balius :)

Atsakyti
Ne,dar nesiruosiu biggrin.gif Mes juk 31d isvarom,is vakaro rubus susidesiu mirksiukas.gif Nors dar dovanos vienos reikia-krikstasuniui..Ai,ir man sukneles biggrin.gif biggrin.gif JAuciu sita nusipirksiu-ziuriu dar ir nukainuota biggrin.gif MAtavaus as ja,visai tiko mirksiukas.gif
http://www.quizcloth...0100009444.html

NA ir masinai aikstele jau reiktu uzsibookint.Bilietus chekinsiu irgi is vakaro biggrin.gif Beje,kai stradaliojau,kad neturiu rezervacijos,tai jau atejo 3 priminimai mirksiukas.gif JAu nusifotkinau ta rezervacija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Nu ka, pirmas svenciu etapas i pabaiga biggrin.gif ryt i darba.

Pas mus vakar vanduo sitinge per sienos kampa ir ant lubu prasiverze. Tai vyrai liko vamzdziuose skyles ieskot ir taisyt, o as i Romforda. Galvojau gal ka gero rasiu. Nu nieko neradau, tusciom rankom namo gryzau mirksiukas.gif
Po pietu draugai uzsuko. Tai taip smagiai iki pat vakaro pasisedejom.
Zodziu, taip greitai man tos dienos praleke, net nepastebejau.

Atsakyti

O radot Nova? Eina sau, nejuokinga, daug nuostolio pridare?

Atsakyti
Aha, rado. MB draugas atvaziavo su suvirinimo aparatu ir uzvirino skylute. Nedidele buvo. Lasejo pas mus kambari per radijatoriaus prijungima. Vat prisirinko vadenis, ir pradejo verztis per siena. Ne nuostolio nedaug. Lubose tokia gelsva juosta liko. Perdazys sake lubas vasara mirksiukas.gif Laiku uzmatem mirksiukas.gif
Atsakyti

Ai,buvo [i]zentas[/i] atvaziaves biggrin.gif Nu labai inteligentiskas pasirode.Ir valge viska lietuviska biggrin.gif

Mes gi stereotipiskai galvojam, kad visi juodziai is palmiu islipe, yra ir maloniu staigmenu  :rolleyes:

Atsakyti

Nu va 

Mes 31-ai nusipirkom bilietus, eisim i Mamma Mia, dar pries visus balius :)

Mamma Mia mano ir mazosios pats mylimiausias miuziklas, kiek rodo per telika, tiek ir ziurim :wub: 

,dar MAtavaus as ja,visai tiko mirksiukas.gif
http://www.quizcloth...0100009444.html

Daili suknute, bet ar tau nebus su ja salta Lietuvoj, dar jei kazkur sodyboj ar pirty, teks detis kazka ant peciu  :hmm: 

Atsakyti
NA ka,dabar as shopinga nusiaubiau biggrin.gif Ashforde man labiau patiko apsipirkinet-zmoniu gerokai maziau,nu sakyciau,kaip koki eilini savaitgali..O tai Bicesteri net praeit nebuvo imanoma..Rubai Ashforde bent jau ant pakabu sukabinti,o ne ant zemes sumesti biggrin.gif Tai va,si karta sau suknele.ted Bakerio uz 50£ mirksiukas.gif
http://keyassets-p2....-blue_9.jpg.jpg

Gyvai ji daug graziau atrodo,tokia blizga is saves,o cia kazkokie dryziukai gaunas ax.gif DAr TB batelius nusipirkau uz 36,grynai prie sukneles biggrin.gif Dar dzinsus vienus TB,kitus Hilfingerio.Abu biski virs 40sv..Dar Dieselio suknele vasarai tik uz 25£ mirksiukas.gif DAr Guess maike ilgom rankovem uz 15£.Aisku ir MB nepraejo pro boso batus(79£) ir Dieselio salika uz 10£ mirksiukas.gif Vnz tikrai verta vaziuot ten apsipirkt mirksiukas.gif
VAsara i carbotke vaziuosiu,nes vel tase isaugtu rubu pririnkau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Heida, nueikit i miuzikla. Perkant Westfielde bilietus, jie daug pigiau, nei kitur. Yra ir online puslapis: lsbo.co.uk ypac, jei nebutina speciali diena, ar valanda.

Giega, TB suknele labai grazi. Grazesne nei ta raudona.

Atsakyti
LAbukas

TAi raudona desovke biggrin.gif Buvo numatyta tik extra atvejui,jei nieko graziau nerasiu biggrin.gif

Noriu ir as i koki miuzikla...NA kitais metais biggrin.gif
Atsakyti
Shalom mielosios.
Su praejusiom ir ateinanciom sventem jus visas.Kad Dievulis sveikata apdovanotu jus ir jusu artimuosius. 4u.gif
Mano shopingai uzsibaige Tkmaxu. biggrin.gif .Nieko man nereikia,bet 23-cio,nusiroviau iki Hatfieldo Tkmaxo ziuriu vyriski kasmyriniai megztiniai puse kainos.Tai ir griebiau 2.Ale grazus -dezese,grynai dovanoms.Tai tuos megztinius kuriuos buvau nupirkus dovanoms 26-a,reikejo vezti atgal priduoti.Nu ir isisukau i nuolaidas as. biggrin.gif .Ivaldziau palta uz £66 Betty Barclay,kuris kainaves 300,dukrai 2 maudomus po 8 svarus,sau istisini maudoma uz 8 svarus.Pedkelniu po svara 10 vnt griebiau.Nukainuotu kojiniu 8 pokus po 3 vnt.Nukainuotu muilu kelias dezes privariau po 3 svarus.Dukrai dar bliuske ant dzinsu uz 15.Zodziu mane reikia prie radijatorius prirakinti ir niekur neleisti.
Vakar irgi mintyse perkraciau,kad kita rudeni puse paltu reikes i ebay sudeti ir i marcias paleisti,nes jau moraliskai paseno.
Dabar sedziu Marakese,po palme prie baseino ir darau darba. biggrin.gif
Atsakyti
Kada cia Elija spejai i MArakesa nulekt bigsmile.gif bigsmile.gif Cia del darbo ar atostogos?
Ir apsipirkai neblogai mirksiukas.gif Kaip cia as pedkelniu niekur papigiai neuzmaciau g.gif

Na ka,namai sutvarkyti,spintos beveik tuscios mirksiukas.gif Uzkeliau i palepe 3 tases nebenesiojamu rubu,batu,daiktu biggrin.gif Oi vesiu i carbotke biggrin.gif biggrin.gif reiktu gal i ebeju sudet,bet as kazkaip neuzsiimu...
Atsakyti