Man tai nieko visai nenueme tas dazu nuemejas, kai ploviau tai vos vos pilkas vanduo buvo. Na bet as dazau juodai 10 metu, gal todel.
Papildyta:
O as net nepasakyciau kad koks spalvotas vanduo bego.. Siaip net plaunant galva eina pamazu spalva,tai tiek ir dabar buvo.. Bet jau ant galvos mates kad ryzi plaukai daros,ne plaut nerrikejo Dar ne naturalus,bet jau tikrai nebejuodi. Ir pakankamai sviesus,kad ta raudonamatytus Tik nelygiai gavos.. Saknys mano naturalios,paskui eina grynai ryzi,o galai dar potamsiai.. Na toks ombre gavos
Limcamca...viskas bus kaip turi büti...gražus amzius,bet ir supraskite,kad ji pavargo ,nors daugelis gal ir nori gyventi amzinai...as ne.
Limcamca, kaip naktis praejo?
Jau tokia grazia lasisos file nusipirkom teskinej. Pasudziau su krapukais. I vakara jau ragausim
Viskas taip pat.
Skanu lasisa. Kaip kepsit?
Kepsim su sparaginem pupelem ir svieziom mazom morkytem
MB isprotejo ... prie visu savo siu metu kelioniu, dar pridejo Sibira va taip atsisedo penktadieni ir uzsisake visus bilietus ir visa kita
Limcamca
O del vyro, tai tip keista - bet man visi taip sako, kad va issiauklejai kaip norejai Pasiseke man
Va va, pastovus scenarijus ir pas mane toks tik turbut tokios tuscios spintos dar nesu turejusi neatsimenu kada as ka pirkau.... niekas nepatinka man paskutiniu metu, na arba netinka. Pastebejau kad as be galo neproporcinga... reik kazkaip taisyt figura matyt
Mes i Dublina I vestuves vaziuosime Rugpjucio vidury.
O kokia pries tai buvai ? Buvai kada blondine ? Man kazkodel atrodo kad tau tiktu sviesus plaukai
Oj ne, blondine nebuvau, visada tamsiai daziau. Pries kokiu 15 metu buvo mada nudazyt kokiu raudonu sruogu per visa ilgi, tai kirpeja kai nublondino kelias prie pat kaktos, pati pasake, kad retai mato jog taip netiktu sviesus plaukai 😂 na aisku ten tos sruogos buvo grynai peroksidines, jei kazkokia spalva butu, tai gal gal, bet abejoju.
Lotuliuk, o ko Sibiras parupo taviskiui? Ka ten nori pamatyt?
As kazkada blondiniska ilgu plauku peruka matavaus TAi irgi jau taip netiko Reikia labai ryskaus makiazo,nes visiskai be bruozu likau
Oho,Lotuluk,o tai TB namie buna kada nors Siaip salcio as nemegstu,bet i kokia Aliaska visai noreciau 1-2dienom
O as labai noreciau Norvegija pamatyt, kai ideda kas nuotrauku is ten, tai man sirdis sala beziurint, tie vandenys, miskai, kriokliai....
I Norvegija ir as labai noreciau. MB jau yra buves. O, ji prikalbinti kur nors vaziuoti antra karta, gan sunku.
Lotuliuk, bet TB i Sibira tikiuosi vienas vaziuos, ne visa seimyna? Ka jis ten veiks?