Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Man tai nieko visai nenueme tas dazu nuemejas, kai ploviau tai vos vos pilkas vanduo buvo. Na bet as dazau juodai 10 metu, gal todel.

Atsakyti
Juoda atsibodo biggrin.gif Blondine mannetinka ax.gif Naturali-zila biggrin.gif Dabar kuri laika pabusiu i raudonuma mirksiukas.gif Ryski nebus,bus tik atspalvis,bet vis tiek mirksiukas.gif Noreciau grynos raudonos,bet ji labai greit nusiplauna.. Bandziau jsu kazkada senai..
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2017 07 01, 22:27)
<p>Man tai nieko visai nenueme tas dazu nuemejas, kai ploviau tai vos vos pilkas vanduo buvo. Na bet as dazau juodai 10 metu, gal todel.</p>

O as net nepasakyciau kad koks spalvotas vanduo bego.. Siaip net plaunant galva eina pamazu spalva,tai tiek ir dabar buvo.. Bet jau ant galvos mates kad ryzi plaukai daros,ne plaut nerrikejo biggrin.gif Dar ne naturalus,bet jau tikrai nebejuodi. Ir pakankamai sviesus,kad ta raudonamatytus mirksiukas.gif Tik nelygiai gavos.. Saknys mano naturalios,paskui eina grynai ryzi,o galai dar potamsiai.. Na toks ombre gavos biggrin.gif
Atsakyti

Limcamca...viskas bus kaip turi büti...gražus amzius,bet ir supraskite,kad ji pavargo ,nors daugelis gal ir nori gyventi amzinai...as ne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 02 liepos 2017 - 07:07
Labas rytas 4u.gif

Limcamca, kaip naktis praejo?

Jau tokia grazia lasisos file nusipirkom teskinej. Pasudziau su krapukais. I vakara jau ragausim tongue.gif
Atsakyti

Viskas taip pat. 

Skanu lasisa. Kaip kepsit?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 07 02, 13:14)
<p>Viskas taip pat. </p><p></p><p>Skanu lasisa. Kaip kepsit?</p>

Kepsim su sparaginem pupelem ir svieziom mazom morkytem mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Koks fainas savaitgalis biggrin.gif Geras oras ir nuotaika puiki bigsmile.gif

MB isprotejo ... prie visu savo siu metu kelioniu, dar pridejo Sibira blink.gif va taip atsisedo penktadieni ir uzsisake visus bilietus ir visa kita biggrin.gif

Limcamca 4u.gif
O del vyro, tai tip keista - bet man visi taip sako, kad va issiauklejai kaip norejai biggrin.gif Pasiseke man wub.gif

QUOTE(Heida @ 2017 06 29, 15:38)
<p>Aciu Lotuliuk, kai jau rasysiu ta nelemta cv prasysiu tavo pagalbos  4u.gif </p><p></p><p>Apsishopinau tipo, abiem panom po maisa rubu, o sau keptuve, nuostabu  biggrin.gif </p>

Va va, pastovus scenarijus ir pas mane toks hihihi.gif tik turbut tokios tuscios spintos dar nesu turejusi blink.gif neatsimenu kada as ka pirkau.... niekas nepatinka man paskutiniu metu, na arba netinka. Pastebejau kad as be galo neproporcinga... reik kazkaip taisyt figura matyt unsure.gif

QUOTE(giega @ 2017 06 30, 07:36)

Lotuliuk,o kada tu i vestuves?Cia UK ar irgi i LT varysi?

Mes i Dublina I vestuves vaziuosime mirksiukas.gif Rugpjucio vidury.

QUOTE(Heida @ 2017 07 01, 22:27)
<p>Man tai nieko visai nenueme tas dazu nuemejas, kai ploviau tai vos vos pilkas vanduo buvo. Na bet as dazau juodai 10 metu, gal todel.</p>

O kokia pries tai buvai ? Buvai kada blondine ? Man kazkodel atrodo kad tau tiktu sviesus plaukai biggrin.gif
Atsakyti

Oj ne, blondine nebuvau, visada tamsiai daziau. Pries kokiu 15 metu buvo mada nudazyt kokiu raudonu sruogu per visa ilgi, tai kirpeja kai nublondino kelias prie pat kaktos, pati pasake, kad retai mato jog taip netiktu sviesus plaukai 😂 na aisku ten tos sruogos buvo grynai peroksidines, jei kazkokia spalva butu, tai gal gal, bet abejoju.

Lotuliuk, o ko Sibiras parupo taviskiui? Ka ten nori pamatyt? 

Atsakyti
Labukas

As kazkada blondiniska ilgu plauku peruka matavaus biggrin.gif TAi irgi jau taip netiko biggrin.gif biggrin.gif Reikia labai ryskaus makiazo,nes visiskai be bruozu likau biggrin.gif

Oho,Lotuluk,o tai TB namie buna kada nors biggrin.gif Siaip salcio as nemegstu,bet i kokia Aliaska visai noreciau 1-2dienom biggrin.gif
Atsakyti

O as labai noreciau Norvegija pamatyt, kai ideda kas nuotrauku is ten, tai man sirdis sala beziurint, tie vandenys, miskai, kriokliai....

Atsakyti
Norvegijoj MB draugelis gyvena,vis kviecia atvaziuot..Bet jis tokiam uzkampy,kad dar su masina nuo orouosto 12h vaziuot iki jo reikia..TAi tas vis sulaiko..Siaip labai noreciau ir as i Norvagija,bet ir kokiom 2-3dienom biggrin.gif
Atsakyti

I Norvegija ir as labai noreciau. MB jau yra buves. O, ji prikalbinti kur nors vaziuoti antra karta, gan sunku.

Lotuliuk, bet TB i Sibira tikiuosi vienas vaziuos, ne visa seimyna? Ka jis ten veiks?

Atsakyti