Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

I.Elija, smagu, kad dukrai geriau  :4u: 

Atsivijo mane blogos zinios is LT. Mano simtamete mociute istiko insultas. Gydytojai neduoda geru ziniu. Sako, gal 5 dienos, gal 10, o gal tik para beliko. Zodziu, laukime, pasiruosusi skristi.  :angel_sadangel: 

Atsakyti

I.Elija, smagu, kad dukrai geriau  :4u:

Atsivijo mane blogos zinios is LT. Mano simtamete mociute istiko insultas. Gydytojai neduoda geru ziniu. Sako, gal 5 dienos, gal 10, o gal tik para beliko. Zodziu, laukime, pasiruosusi skristi.  :angel_sadangel:

Oi mieloji laikykis,bet zinok tokius senukus dar neblogai atgriebia.Mano upsviene jau du kartus atgriebe su insultu,nors jau prognozavo baigti.Jai 85.

Atsakyti

Kad zinok gydytojai guzcioja peciais, mazdaug, o ko jus norit? Gi, koks amzius. 

Ji jau visa savaite prasciau jauciasi. Nuo lovos nukrito. Kazkaip staigiai silpo. Nors, dar ir pakalbedavo sveiku protu, ir pajuokaudavo. Mamyte pasakojo. Kazkaip staigiai ji cia. Nu, matysim. 

Atsakyti
Limcamca, laikykites, stiprybes jums.
Atsakyti

Limcamca, liudnos zinios, gal dar atsigaus.

Atsakyti

Jai negali nieko daryti, nes sirdute nebeatlaikys. Spaudimas 180 ant 80. Puse paralyzuota. Bet, sake kt vidaus organai sveiki ir stiprus. Zinoma, sako stebuklu buna. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 07 01, 10:52)
<p>Jai negali nieko daryti, nes sirdute nebeatlaikys. Spaudimas 180 ant 80. Puse paralyzuota. Bet, sake kt vidaus organai sveiki ir stiprus. Zinoma, sako stebuklu buna. </p>

Ar yra kokiu ziniu? console.gif

Elija, smagu girdet kad dukrai geriau mirksiukas.gif tikrai kad, kai bus uzsiemus, maziau lys blogos mintys i galva mirksiukas.gif
Atsakyti

Viskas taip pat, kol kas. 

Atsakyti
Limcamca,mociutei 4u.gif 4u.gif

As grozio procedurom uzsiemiau-nagai nulakuoti,plauku spalva nuimta-dabar ryza biggrin.gif biggrin.gif Ryt dazysiu raudonai biggrin.gif Vakarojam su vyneliu,jau kaip ir miegot noreciau biggrin.gif Bet ryt vel atsikelsiu kaip i darba biggrin.gif
Atsakyti

Ryza? Rimtai gavosi ryza? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 07 01, 21:05)
<p>Ryza? Rimtai gavosi ryza? </p><p></p>

As su tuo color removal nueminijau spalva,gavaus tokia varine dryzuota ryza biggrin.gif Bet ir nesitikejau kazko kito,juk beveik metus juodai dazau mirksiukas.gif Ryt uzdazysiu raudonai mirksiukas.gif Buciau ant juodos raudinai dazius,bet pagalvojau,kad gausis juokingai,nes sakys gerokai ataugusios,o toliau viskas juoda...tai saknys gautusi raudonos,o galai tik atspalvis...Vnz ziuresiu kas ryt gausis biggrin.gif Bet kuriuo atveju juodai uzdazyt galima viska biggrin.gif
Atsakyti

O kokia spalva tavo tikslas?

Atsakyti