Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas, 

Ar matėt Teressa May kokį statusą mums suteiks?  :D  :D Anglai daily mail, kad burnoja, kad burnoja  :B​ 

Atsakyti
Labas rytas

Heida, gaudyk 4u.gif laikyk galva virs vandens ir siuntinek siuntinek savo CV. Vieni neatsako, kiti atsakys, treti pasiulys darba mirksiukas.gif

Limcamca, nezinau nieko apie statusa. Ka ji ten siulo bigsmile.gif

As tokioj subinej esu, kad toliau nera kur brist. Nachiort, jau tokia juoda linija pas mane, is visu pusiu. Nu va, pazliumbiau ir as bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos mielosios.

Pavargau nuo visko.Jau net bloga.Kas blogiausia pareinu namo o jie dar visi demesio reikalauja.Sekmadieni isvaziuoti niekur negalim nes reikia mama priziureti.

Pasiskundziau.

Patranka-aciu.Buvau pas juos-susitarem.Dirbsim kartu su jais.

Smaug kad suderinot,džiaugiuosi...

M&S labai graži vasaros  kolekcija,tikrai rekomenduoju,spalvos,raštai,ilgis....apžiūrenėjau anakrt,super,o ir jų kokybė niekada nepaveda. Woolwich yra jų outlet pardė,ten visko pilna,ir kainos super..

Ted baker jau sale,jei kam patinka...

Laba diena....

Atsakyti

Nova, oi, kas nutiko? 

Atsakyti

Labas rytas

Heida, gaudyk 4u.giflaikyk galva virs vandens ir siuntinek siuntinek savo CV. Vieni neatsako, kiti atsakys, treti pasiulys darba mirksiukas.gif

Limcamca, nezinau nieko apie statusa. Ka ji ten siulo bigsmile.gif

As tokioj subinej esu, kad toliau nera kur brist. Nachiort, jau tokia juoda linija pas mane, is visu pusiu. Nu va, pazliumbiau ir as bigsmile.gif

Zada kad gausim rezidento statusa su visom garantijom, tie kas gyvena 5 metus.

Aciu uz baliona, tau irgi balionas. Buna kartais, kad nepasiseka viskas kas tik gali nepasisekt, paguoda tik ta, kad viskas kazkada baigiasi.

Atsakyti
Sveikos braskes biggrin.gif
Limcamca labia nekokia medziaga tos suknes is arciau atrodo unsure.gif o be to turiu tokios pat spalvos ir net fasonas panasus biggrin.gif perziurejau visas Zaros, nu nei vienos nematau sventines... blink.gif
A ko ten tie anglikai tiek bumba biggrin.gif tipo kad durniai palikite visus, jie mums reikalingi

Heida kada tu CV issiuntei? Turiu tave nuliudinti, bet labia daznai ti CV siuntimas pades gauti darba... dazniausiai reikia listi I akis ir skambinti. paskambink ir paklausk, neturi ko prarasti bigsmile.gif Maciau skelbima kad ieskote, issiunciau CV, pasakykite ka man toliau daryti kad gauciau sita darba, nes ba galo noriu. Sekmes didziausios 4u.gif Jeigu nori pagalbos su CV rasyk mirksiukas.gif

QUOTE(*nova* @ 2017 06 23, 08:01)
Labas rytas

Heida, gaudyk  4u.gif  laikyk galva virs vandens ir siuntinek siuntinek savo CV. Vieni neatsako, kiti atsakys, treti pasiulys darba  mirksiukas.gif 

Limcamca, nezinau nieko apie statusa. Ka ji ten siulo  bigsmile.gif

As tokioj subinej esu, kad toliau nera kur brist. Nachiort, jau tokia juoda linija pas mane, is visu pusiu. Nu va, pazliumbiau ir as  bigsmile.gif

4u.gif Kavos ryt Romforde ant smugio ? cool.gif
Atsakyti

Lotuliuk, aciu, kokia tu miela. Nerasiau as CV, tik ta laiska, nezinau kaip jis vadinasi, motyvacinis ar panasiai. Neturiu ka parasyt i ta CV, jiems juk visai vienodai kokia mano darbo patirtis Lietuvoje. Pora menesiu jau kazkur praejo, kai issiunciau. 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 06 23, 14:45)
<p>Lotuliuk, aciu, kokia tu miela. Nerasiau as CV, tik ta laiska, nezinau kaip jis vadinasi, motyvacinis ar panasiai. Neturiu ka parasyt i ta CV, jiems juk visai vienodai kokia mano darbo patirtis Lietuvoje. Pora menesiu jau kazkur praejo, kai issiunciau. </p>

Tu ka?? Taigi jie tik ir laukia kokios Lt CV!! Neišprotėk! Būtinai parašyk visa savo patirti Lt. Nu aš be žodžiù ! Kaip tai nerūpės? Tu geriau manès klausyk nes as tikrai žinau kà kalbu. Na bent jau šitoj srity tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lotuliuk, galiu iki Honchurch atvaziuot, nereiks tau iki Romfordo belstis mirksiukas.gif kokia 10 am?

Heida, zinoma rasyk viska i CV. Ir mokslus kokius pabaigus tiek cia tiek LT. Viska pilk i CV mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 23 birželio 2017 - 19:37

Nejuokinkit voveraičių,su įrašai kas ir kaip buvo lt...sorry

labas vakaras...

nova,balionas.nezliumk...aš ir zlliumbiu...😘

Atsakyti
Heida,o tiesiai nebandei darbintis?Buna,kad niekur net nesiskelbia,o darbuotoju reikia,tik uzeit paklaust reikia 4u.gif

Ko cia visos tokios verkiancios? 4u.gif 4u.gif KAs nutiko?

Saziningai perziurejau House of fraser,rinkausi vestuvems suknele..TAi jei kokiu kasdieniniu dar radau,tai vestuvem gal tik sita i akis krito..
https://www.houseoff...50.pd#257250072

Ir tai as turiu grazesne biggrin.gif Tiek kad man 2 vestuves,negaliu tos pacios rengtis,ta pati gimine biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Patranka, o kodel sakai kad nerasyt ka LT veikei? As rasiau viska: mokslus, darba. Tai kaip kitaip? Jei nedirbus cia nieko, tai kaip tada? Tuscios CV juk nepaduosi mirksiukas.gif
Atsakyti