Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Taip Limcamca-nepigus malonumas.Ir dar neimanoma rasti kad kas vaikciotu viduri baltos dienos po 2-3 val kas diena.Zodziu.....

Vakar is darbo nevariau i Kensigtono TKMaxa tai buvau apakusi-kaip issluota.Sukneles visos kazkokie skystalai be formos.Medziagos prastos,kainos po 20-30 svaru.Nezinau net uz ka moketi,tai siandien vat tokia uzsisakiau is Asos.Ziuresiu ka gausiu.

http://m.asos.com/pa...=TTymal-click_1

Suknele labai grazi  :thumb_yello: 

Gaila kad toli gyvenu nuo jusu, man labai tiktu 3 valandos vidury dienos, aisku gali but kad as jums netikciau  :) 

Atsakyti

O rimtai. Juk Heida, pas mus su tuom susijusi. 

Atsakyti

Gal kuri esate sortu uzmaciusios tokiu iki keliu,nes jeigu trumpesni tai egiptieciai negali ramiai pabuti neapkalbineja ir nesikabineja.

Atsakyti

Suknele labai grazi  :thumb_yello:  Gaila kad toli gyvenu nuo jusu, man labai tiktu 3 valandos vidury dienos, aisku gali but kad as jums netikciau  :) 

tai va kad kokiuose rytuose problemos su tuo nebutu.Pas mus gi viskas brangiau.O del netikimo tai ko ten netikti,neesu as kazkokia kaprizna.Taigi nesunku senutei valgyti paduoti,ant tuoleto pasodinti prie lovos ir vezimukyje prie sodo privezti.Maudau as ja pati,valgyt darau pati.Taip kad nera ten sunku su ja.

Su svetimais tai ji pas mane labai draugiska ir maloni.Cia tik mums su savo asarom ir moralais nervus eda.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nu aisku kai siandien isejau issiplikinus visa, tai oras is karto atsalo hihihi.gif Nu kitaip ir buti negali unsure.gif

QUOTE(giega @ 2017 06 21, 18:29)
Lotuliuk,Chigweli pravaziuoju tokia parduotuve,vis apziuriu vitrinoj sukneles,bet vis laiko neturiu uzeit..Ir karta turejau siuntini jiems,tai apejau ir parde Na vizualiai tai neblogos sukneles,aisku nezinau kaip butu,kai rinktis pradeciau Bet kainos irgi labai neblogos bigsmile.gif  Viena istraukiau -500sv,kita 700sv bigsmile.gif DAugiau nebeziurinejau Savom vestuvem dar tiek mokeciau,bet kaip sveciui ir pigesne sueis biggrin.gif Net puslapy kainu neraso biggrin.gif
https://www.debrachi.../dresses?page=2

DAr Ashfordo outletuose Ted bakerio sukneliu tau butu mirksiukas.gif Jei grazesne tai tik 0 arba 1 dydis...

Chigwelli as kitokiu kainu ir nesitikeciau biggrin.gif Siaip as nenoriu labia balines, kazkokios kuklios, na ko nors tokio kaip pernai vestuvese buvau rolleyes.gif Va dar ir MB gimtadienis ant nosies... sake nieko nedarys, dabar broils atvaziuoja, tai vis tiek reikes kazkur iseiti... ax.gif reikes jau traukti kokia seniena. As kartias pasiziuriu I savo sukneles, na atrodo grazios visai ir nenunesiotos, bet kai pagalvoju kiek joms metu, tai is karto noras praeina ja deveti va tokiaturiu dar nuo drauges vestuviu.... tik ryskiai geltona pora kart deveta, tuoj I siukslyne keliaus

LImcamca o kur cia tokios lazeriu stovyklos vyksta? Su kokiu nors klubu cia ? Aha, mano sunus vaziuos pas mociute, ir dukryte kartu 4u.gif

Siandien Wizzair daro nuolaida bilietams, jeigu nereikia pagal atostogas rinktis, galima uz pusiau padoria kaina suskraidyti bigsmile.gif [CODE]
Atsakyti

Na gi buna kad auros nesutampa ar dar kas. Ir taip, rytuose tikrai laisvai rastum kas galetu paslaugyt, daug cia gyvena lietuviu. O jus vakaruose gyvenat?

Atsakyti

Eik tu sau, Lotuliuk. Kaina vistiek dar ne NE pusė velnio. Ne ne ne  :D 

A, bet tu jaučiu į Palangą žiūri. Ten, berods pigiau. 

Į lazerių stovyklą su skautais važiuoja. Va čia: http://www.laser-may...h.btDnkLMJ.dpbs

I.ELIJA, mes kai gyvenom vakaruose, nu vistiek buvo ten visokių moteryčių, kurios vaikus prižiūrėdavo ir papildomai darbo ieškojo. Pabandyk tu per kokias Londono mamytes, arba Vakarų Londono mamytes pasižiūrėti, ar neatrasi kokios lietuvės. 

Atsakyti

Lotuliuk, knisuosi Zaroje. Tokios kokios suknelės nenori: https://www.zara.com...33p4504503.html

Jeigu neatsidarys tai va, foto, tik į antakius nežiūrėkit: 

2286997300_2_1_1.jpg?ts=1489600367518

Atsakyti
Sukneliu vasarai as randu mirksiukas.gif Va nesenai is Guess pirkau ilga plevesuojsncia biggrin.gif Bet i vestuves nelabai.. Nors nelabai ir ieskau-turiu biggrin.gif

Sortu iki keliu nera. Pati ieskojau -nera biggrin.gif Nukirpau senus dzinsus iki keliu..
Atsakyti

Va M&S yra pakankamai ilgu

http://www.marksands.../l/women/shorts

Atsakyti

Noriu biski paverkt. 

Tai gi, sugalvojau po truputi gryzti i darba, uzmaciau netoli namu ant slaugos/globos istaigu kad jiems urgent reik darbuotoju. Namie graziai, pagal visas taisykles surasiau laiskus, pasisiuliau i zemiausia grandi dirbti naktimis. Issiunciau. Is niekur net negavau atsakymo, aciu, bet jus netinkat. Nesitikejau kad visi puls mane kviestis, bet kad net nesivargins nieko atrasyt ir ne  :cry2:  :cry2:  :cry2: 

Atsakyti

Nežliumbk. Arba, žliumbk bet imk balioną  :4u: nefainas jausmas, bet nenusivilk savimi. Labai įprasta praktika neatrašyti. Tai nereiškia, kad netikai. Gal jie daug applicationų pvz turi ir nespėja o ir nenori visų pasikviest. Visokių priežasčių dėl to gali būti. 

Atsakyti