Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(giega @ 2017 06 19, 11:15)
Man i miegama visa diena saule spigina,tai as uzdarius langus,zaliuzes ir tamsias uzuolaidas... Atidarau tik kai saule leidzias.. Taip maziau prikaitina mirksiukas.gif

Varom vel prie juros biggrin.gif

Giega, nenervuok ax.gif sedziu darbe ir girdziu jura osiant biggrin.gif
Atsakyti

Jezau kaip karsta, kaip reiks miegot neisivaizduoju  :rolleyes: 

Nova, kaip atostogos Lietuvoje?

Atsakyti

Paklode atsaldyti kameroje. 

Atsakyti
Tokios ir atostogos LT . Visas dienas begime. Aplankyt gimines reikia, gerai kad musu nedideles seimos biggrin.gif su drauge pabludinom laisves alejoje. Nu grazu man ten. Zmoniu nedaug, ne taip kaip cia skruzdelynas. Nezinau, pabunu LT ir taip paskui traukia atgal gryzt unsure.gif kelias savaites kaip priglusus vaikstau.
Pas daktara del venu buvau. Scana padare, opp reikalinga. Israse caistu ir kojine kompresine niesiot liepe. Uz viena kojine sumokejau €45. Nu nesamone kazkokia, ka daryt zmonems kurie minimuma gauna unsure.gif
Tevukas graziai atrodo. Pazino is karto. Apsiverkem abu...daugiausiai laiko su tevais ir praleidau.
Zodziu, nemaciau kur tos 5 dienos praleke. Vaziuosiu dabar spali opp darytis.
Atsakyti

*Nova*, net mane sugraudinai del tevelio  :4u: O kaip sunus tavo gyvena? Kaip jam sekasi?

Atsakyti
Aga,o kaip su tuo greiciu baiges?

Ir kojines kaina blink.gif As cia 10£ tik mokejau ax.gif O kuek moket reiks uz operacija? Nes jauciu ir as varysiu i LT,o tai cia vis dar eilej stoviu...

Na ka,kaip grazia vieta,su miskeliu,su suolais,bbq vietom galiu rekomenduot ta Folkestona. Vaziavimo ir truputi arciau nei i koki Braitona.. Bet kai nurina vanduo,islenda akmenys,jau labai ziuret turi kur eini...Ir vanduo buvo dvigubai saltesnis nei vakar uzvakar Hovej..
Atsakyti

Giega, duok pasto koda. 

Atsakyti
Giega, tu tikriausiai turi kojines iki keliu? Man reikia nesiot per visa koja. Kiek kainuos opp nezinau, nepallausiau. Bet manau iki 2 tuks trauks. Uz scana ir apziura mokejau 28 eurus.

Vaikis laukia teismo. Rugpjucio viduri bus.

Limcamca, gerai jis mirksiukas.gif dabar atostogauja. Vakar isleke i Cornweli. Gryz penktadieni. Brolio sunus su manim atvaziavo porai savaiciu, tai tiek juos ir matau biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos mielosios.

Pavargau nuo visko.Jau net bloga.Kas blogiausia pareinu namo o jie dar visi demesio reikalauja.Sekmadieni isvaziuoti niekur negalim nes reikia mama priziureti.

Pasiskundziau.

Patranka-aciu.Buvau pas juos-susitarem.Dirbsim kartu su jais.

Atsakyti

I.Elija, reikia prigriebti tave kuriai dienai vakarienės į Westfieldą. Tik ne šį savaitgalį. Pas mus vaikų nebus, su MB būsim laisvi kaip paukščiai. Nebežinom net į kurią pusę lėkt, ką veikt. Sutapo laisvas savaitgalis su 15-omis vestuvių  metinėmis. 

Atsakyti

Ei, jeigu kas turit kokį gerą restoraną rekomenduoti, prašom. Ypač, jei jūros gėrybės, žuvis. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 06 20, 12:01)
<p>Giega, duok pasto koda. </p>

Oi post codo tai nezinau.Vaziavom i pati Folkestona,paskui pravaziavom toki The Pavillion,googlej paziurek,ismeta ji.. Ir trn miskeliu aiksteles prasideda.

QUOTE(Limcamca @ 2017 06 20, 17:42)
<p>Ei, jeigu kas turit kokį gerą restoraną rekomenduoti, prašom. Ypač, jei jūros gėrybės, žuvis. </p>

Londone kazkaip geram juru gerybiu restorane nebuvau.. Uztai Hovej prie Braitono nerealus juros gerybiu restoranas bigsmile.gif
O Londone man labai patiko Thai restoranelis biggrin.gif Elephant royal Gans hill mirksiukas.gif
Atsakyti