Bet kokia neteisybe, Londone +27 zada, o prie juros tik +21.
Tai va. Geriau jau baseiniuką kieme piltis
Na bet prie juros ta siluma kitokia.. As vaziuosiu Pasiimsim palapine nuo vejo,jei ka.. Dar lygtai draugai prisijungs
O siaip Southendo pusej ora rodo toki pati kaip Lindone Bet mes varysim kur prie padoresnes juros
O siaip Southendo pusej ora rodo toki pati kaip Lindone Bet mes varysim kur prie padoresnes juros
Man prie juros visais metu laikais patinka, maudytis net nebutina
Labas, karsta dienele
Mes jau pliaze Brightone,tiksliau Hovej +24 jau dabar ir vos vos vejelis-tai jau kepu Tuoj lysiu po kokiu skeciu Isvaziavom is namu 9:30 ir be jokiu trafiku atvarem per 1,20...
Jooo labai karsta. Sedziu pavesyje. Futbolas. Siandien karalienes gimtadienis, jauciu lektuvai skris. Reikes laukti. Ispudinga, kai virs musu galvu jie praskrenda. Vakare saslykai ir Mojito😁
Kepam toliau Siandien sedesiu po skeciu Ant saules siaubingai karsta.. Pliaze net suniukai po lietsargiais guli
Labas rytas
Tikrai kad kepam toliau. Vaziuoju i darba, karsta traukiny. Nesuprantu kaip gali nebut traukiniuose kondicionieriaus
Puga, kaip tu laikais
Tikrai kad kepam toliau. Vaziuoju i darba, karsta traukiny. Nesuprantu kaip gali nebut traukiniuose kondicionieriaus
Puga, kaip tu laikais
LAbukas dar viena karsta diena Gerai,kad man siandien i darba nereikia,o tai +31 Prie juros tokia tempa pats tas,bet dirbt tai baisoka...Ryt jau keliais laipsniai vesiau,tik kazi ar pades tie keli laipsniai
MB isleke i gyma,as einu iki banko ir varysim toliau degintis
Tegul tik būna karšta, tegul neatšala. Pakentėsim
Pas mus antras aukštas gauna daug saulės, tai miegoti sunku. Vaikai ir paklodes šaldėsi, ir buteliukus su ledukais nešėsi. Katinai apsigyveno vonioje, nes ten geriausia
Nova, kaip LT?
Man i miegama visa diena saule spigina,tai as uzdarius langus,zaliuzes ir tamsias uzuolaidas... Atidarau tik kai saule leidzias.. Taip maziau prikaitina
Varom vel prie juros
Varom vel prie juros