Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Bet kokia neteisybe, Londone +27 zada, o prie juros tik +21.

Atsakyti

Tai va. Geriau jau baseiniuką kieme piltis  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti
Na bet prie juros ta siluma kitokia.. As vaziuosiu biggrin.gif Pasiimsim palapine nuo vejo,jei ka.. Dar lygtai draugai prisijungs mirksiukas.gif

O siaip Southendo pusej ora rodo toki pati kaip Lindone mirksiukas.gif Bet mes varysim kur prie padoresnes juros biggrin.gif
Atsakyti

Man prie juros visais metu laikais patinka, maudytis net nebutina  :wub: 

Atsakyti

Labas, karsta dienele  :karsta: 

Atsakyti
Mes jau pliaze biggrin.gif Brightone,tiksliau Hovej +24 jau dabar ir vos vos vejelis-tai jau kepu biggrin.gif Tuoj lysiu po kokiu skeciu ax.gif Isvaziavom is namu 9:30 ir be jokiu trafiku atvarem per 1,20...
Atsakyti

Jooo labai karsta. Sedziu pavesyje. Futbolas. Siandien karalienes gimtadienis, jauciu lektuvai skris. Reikes laukti. Ispudinga, kai virs musu galvu jie praskrenda. Vakare saslykai ir Mojito😁 

Atsakyti
Kepam toliau biggrin.gif Siandien sedesiu po skeciu biggrin.gif Ant saules siaubingai karsta.. Pliaze net suniukai po lietsargiais guli biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Tikrai kad kepam toliau. Vaziuoju i darba, karsta traukiny. Nesuprantu kaip gali nebut traukiniuose kondicionieriaus unsure.gif

Puga, kaip tu laikais bigsmile.gif
Atsakyti

LAbukas dar viena karsta diena biggrin.gif Gerai,kad man siandien i darba nereikia,o tai +31 biggrin.gif Prie juros tokia tempa pats tas,bet dirbt tai baisoka...Ryt jau keliais laipsniai vesiau,tik kazi ar pades tie keli laipsniai biggrin.gif
MB isleke i gyma,as einu iki banko ir varysim toliau degintis mirksiukas.gif

Atsakyti

Tegul tik būna karšta, tegul neatšala. Pakentėsim  :karsta: 

Pas mus antras aukštas gauna daug saulės, tai miegoti sunku. Vaikai ir paklodes šaldėsi, ir buteliukus su ledukais nešėsi. Katinai apsigyveno vonioje, nes ten geriausia  :karsta: 

Nova, kaip LT?

Atsakyti
Man i miegama visa diena saule spigina,tai as uzdarius langus,zaliuzes ir tamsias uzuolaidas... Atidarau tik kai saule leidzias.. Taip maziau prikaitina mirksiukas.gif

Varom vel prie juros biggrin.gif
Atsakyti