aaaa, kaip man atrode, kad vestuviu i LT skrendi.
Nu, fain, smagu. Gero kelio jums!
Nu, fain, smagu. Gero kelio jums!
</p>
I LT nauju metu svest
Heida, sveikatos TB
Nu ryt pusdieni dar atidirbt, ir vsio - atostogos pagaliau
Na, kas prie puodų, kas prie keptuvių, o kas baliavoja
Linkiu visoms ramaus Kūčių vakaro, linksmo Kalėdų ryto, daug dovanų, santarvės, meilės, laimės jums ir jūsų šeimoms
Brangios drauges, graziu, siltu, ramiu, linksmu, sveiku Jums ateinanciu Kaledu. Dziaugsmo, svajoniu issipildymo, pasisekimo , meiles Jums ir Jusu seimoms.
Pridėta:
Su šventėm brangiosios tikiuosi buvot geros ir gavot daug dovanų nuo
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų!!!
Su šventėmis merginos!!! Pirmiausia - sveikatos! O paskui viso kito: laimės, gyvenimo džiaugsmo, sėkmės, gerumo, meilės, vidinės ramybės, kelionjų, naujų gerų potyrių!!!!!
Su sventem visas ir visus
KAip atsventet?KA dovanu gavot?
Laba
Nieko, smagios sventes. Pusiau sveiki, pusiau ligoti. Kuciu vakara vaziavom i svecius, per Kaledas buvom namie, o vakar isejom po Londona pasivaikscioti. Biski ispardavimu, biski sen, biski ten. Pirkau Guess pinigine, senai tokios norejau. O, paskui... daug ko norejau, Karen Millen megztuka grazu radau, bet sita zmoniu mase, man is karto galva atjungia, tai nerem lauk. Isbandem Air Emirates, persikelem, O2 pavalgem, na ir grizom namo vakaroti prie TV. Klausemes George Michaelo, - labai man jo gaila
Dovanu siemet daug: auskarai, kosmetikos daug, is LT labai noretos Margaritos gavau, visokiu skanumynu, knygu, zurnalu, kojiniu, tapkiu, manikiuro rinkinys, abonimentas i baseina. Zodziu, viskas desimt balu
Mes vakar i tuos outletus varem..Nu tikrai ne pirmus metus ten vaziuoju,bet sitiek zmoniu tai pirma karta maciau Buvo tarpu,kad praeit neimanoma buvo...Siaip apsipirkinet as vaziavau,bet gavos,kad MB visko prisipirko,o as tik treninga Juicy Coulture uz 65£ TAi paskui MB vis siule eit dar kazka nusipirkt,o as jau jegu nebeturejau i jokia parde uzeit Nors pries tai matavaus Ted Bakerio kelias sukneles(2 dydis dar er mazas,3 jau per didelis...)KAren Millen kazkaip labai per puosnios pasirode DAr Armani viena suknele matavaus-bet ta per daug ofisine Nors kaina tik 60sv LAbai ilgai galvojau pirkt ne DAr versace sukneliu nusinesiau kalna,bet ir kazkaip nei viena netiko..NA su dydziais sunku..Jei grazesne suknele,tai nebera mano dydzio...O vienos is vis nesugalvojau kaip apsirengt Neradau pradzios/pabaigos
Uz tai MB nusipirko Versace odine striuke tik uz 290£
TAi va-cia buvo su KAledines dovanos viens kitam
O siaip irgi visokiu kosmetikos rinkiniu gavau,duso geliu rinkiniu,patalynes.Viskas naudojama
Ai,buvo zentas atvaziaves Nu labai inteligentiskas pasirode.Ir valge viska lietuviska