Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Gi i vestuves varau ryt biggrin.gif Gi siuvaus kailius ant peciu biggrin.gif I Warwicka vaziuojam,tai dar anksti isvaziuot reikia,nes 12h zaksas...
Atsakyti

aaaa, kaip man atrode, kad vestuviu i LT skrendi. 
​Nu, fain, smagu. Gero kelio jums!

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 12 22, 17:09)
<p>aaaa, kaip man atrode, kad vestuviu i LT skrendi. 
Nu, fain, smagu. Gero kelio jums!
</p>

I LT nauju metu svest biggrin.gif

Atsakyti
Giega, gero baliaus mirksiukas.gif

Heida, sveikatos TB 4u.gif

Nu ryt pusdieni dar atidirbt, ir vsio - atostogos wub.gif pagaliau rolleyes.gif
Atsakyti

Na, kas prie puodų, kas prie keptuvių, o kas baliavoja  :D 

Linkiu visoms ramaus Kūčių vakaro, linksmo Kalėdų ryto, daug dovanų, santarvės, meilės, laimės jums ir jūsų šeimoms  :wub: 

Atsakyti

Brangios drauges, graziu, siltu, ramiu, linksmu, sveiku Jums ateinanciu Kaledu. Dziaugsmo, svajoniu issipildymo, pasisekimo , meiles Jums ir Jusu seimoms.

Pridėta:

Atsakyti

Su šventėm brangiosios newyear.gif tikiuosi buvot geros ir gavot daug dovanų nuo santa2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia,
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia – sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų!!!
Atsakyti

Su šventėmis merginos!!! Pirmiausia - sveikatos! O paskui viso kito: laimės, gyvenimo džiaugsmo, sėkmės, gerumo, meilės, vidinės ramybės, kelionjų, naujų gerų potyrių!!!!! :newyear: :santa: :dovana:

Atsakyti
LAbukas

Su sventem visas ir visus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
KAip atsventet?KA dovanu gavot? bigsmile.gif
Atsakyti

Laba  :4u:  :4u: 

Nieko, smagios sventes. Pusiau sveiki, pusiau ligoti. Kuciu vakara vaziavom i svecius, per Kaledas buvom namie, o vakar isejom po Londona pasivaikscioti. Biski ispardavimu, biski sen, biski ten. Pirkau Guess pinigine, senai tokios norejau. O, paskui... daug ko norejau, Karen Millen megztuka grazu radau, bet sita zmoniu  mase, man is karto galva atjungia, tai nerem lauk. Isbandem Air Emirates, persikelem, O2 pavalgem, na ir grizom namo vakaroti prie TV. Klausemes George Michaelo, - labai man jo gaila  :unsure:  :unsure: 

Dovanu siemet daug: auskarai, kosmetikos daug, is LT labai noretos Margaritos gavau, visokiu skanumynu, knygu, zurnalu, kojiniu, tapkiu, manikiuro rinkinys, abonimentas i baseina. Zodziu, viskas desimt balu  :4u: 

Atsakyti
LAbukas

Mes vakar i tuos outletus varem..Nu tikrai ne pirmus metus ten vaziuoju,bet sitiek zmoniu tai pirma karta maciau blink.gif Buvo tarpu,kad praeit neimanoma buvo...Siaip apsipirkinet as vaziavau,bet gavos,kad MB visko prisipirko,o as tik treninga biggrin.gif Juicy Coulture uz 65£ mirksiukas.gif TAi paskui MB vis siule eit dar kazka nusipirkt,o as jau jegu nebeturejau i jokia parde uzeit biggrin.gif biggrin.gif Nors pries tai matavaus Ted Bakerio kelias sukneles(2 dydis dar er mazas,3 jau per didelis...)KAren Millen kazkaip labai per puosnios pasirode biggrin.gif DAr Armani viena suknele matavaus-bet ta per daug ofisine biggrin.gif Nors kaina tik 60sv mirksiukas.gif LAbai ilgai galvojau pirkt ne biggrin.gif DAr versace sukneliu nusinesiau kalna,bet ir kazkaip nei viena netiko..NA su dydziais sunku..Jei grazesne suknele,tai nebera mano dydzio...O vienos is vis nesugalvojau kaip apsirengt biggrin.gif Neradau pradzios/pabaigos biggrin.gif
Uz tai MB nusipirko Versace odine striuke tik uz 290£ bigsmile.gif
TAi va-cia buvo su KAledines dovanos viens kitam biggrin.gif
O siaip irgi visokiu kosmetikos rinkiniu gavau,duso geliu rinkiniu,patalynes.Viskas naudojama mirksiukas.gif

Ai,buvo zentas atvaziaves biggrin.gif Nu labai inteligentiskas pasirode.Ir valge viska lietuviska biggrin.gif
Atsakyti