Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(susula @ 2016 12 15, 22:19)
bet tai taip išeina, kad ne patys žuvų taukai, o tas šš.. ir sukelia tą stebuklingą gydomąjį poveikį vaikams , kurie turi raidos sutrikimus,t.y. padidina jų aktyvumą  blink.gif
gydo karminas, o ne žuvų taukai  unsure.gif

Neprisigalvokit nesąmonių. Ten kaip sakiau jo ašaros yra. Man iš principo nepatiko tik kad brangius vitaminus dažo bjauriu dažikliu kuris visgi nėra nekaltas. 2 kapsulės vaikų monstrais tikrai nepavers. Kaip sakė kolegė nekurkit legendų. Iš kitos pusės man šiaip tų equazenų burbulas išpūstas. Ko bepaklausi ką tavo vaikas geria tai aišku tik equazen. Kiti gi nelygis.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 16, 08:10)
Neprisigalvokit nesąmonių. Ten kaip sakiau jo ašaros yra. Man iš principo nepatiko tik kad brangius vitaminus dažo bjauriu dažikliu kuris visgi nėra nekaltas. 2 kapsulės vaikų monstrais tikrai nepavers. Kaip sakė kolegė nekurkit legendų. Iš kitos pusės man šiaip tų equazenų burbulas išpūstas. Ko bepaklausi ką tavo vaikas geria tai aišku tik equazen. Kiti gi nelygis.

Vieną kartą prisėdau pastudijuoti žuvų taukų, tai mano išvada kad geriausiais variantas kokybės ir kainos santykiu iš to ką gali rinktis LT yra skysti Mollers, perkam kai vaistinėj būna akcijos, geriam visa šeima tuos pačius, dukrai perku juos kapsulėse, tai pakramto ir išspjauna ir nesukam galvos.
Viso čia tą equazen perka, lyg buvau susigundžiusi, bet po to pagalvojau o kam man tų "pribumbasų", geriausia natūralus daiktas be priedų ax.gif
Atsakyti
https://m.zalando.co...14f006-k11.html

Nuo 35 svaru 10% turiu nuolaida. Su free delivery i uk.
Kam dar reiktų šių ecco. Gan gera kaina
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 12 15, 15:59)
Aciu  4u.gif  panasu mamytes kad vaikai tikrai skirtingi  ax.gif  wub.gif

Aš dėl to, kad į priekį žiūriu biggrin.gif Jei sakėt kad dabar pradedat žaist, pirkčiau paprastesnį, t.y. stotį, kitaip ateity nebeturėsit ką pirkt nuo tokių sudėtingų pradėję biggrin.gif
Ir netikiu kad tą Cargo traukinį pats penkiametis savarankiškai surenka tongue.gif O žiūrėt į važiuojančius tikrai raip, labai smagu ir mažiesiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 16 gruodžio 2016 - 07:55
QUOTE(zhydelka @ 2016 12 16, 08:39)
Vieną kartą prisėdau pastudijuoti žuvų taukų, tai mano išvada kad geriausiais variantas kokybės ir kainos santykiu iš to ką gali rinktis LT yra skysti Mollers, perkam kai vaistinėj būna akcijos, geriam visa šeima tuos pačius, dukrai perku juos kapsulėse, tai pakramto ir išspjauna ir nesukam galvos.
Viso čia tą equazen perka, lyg buvau susigundžiusi, bet po to pagalvojau o kam man tų "pribumbasų", geriausia natūralus daiktas be priedų ax.gif

Labai teisingai. Aš girdžiau irgi. Bet kol buvo mažas ir gėrė. Paskui patapo gurmanu per vieną dieną ir ėmė spjaudyt. Vat tada ėmiau ieškot apvalkale. Equazen kaip stebuklų stebuklą prirašė neurologė.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2016 12 16, 08:39)

ir as duodu savo dukrom, geriam skystus molers su citrina, geriam turbut nuo 1 m, dabar dickei 8 , mazajai greit bus 2 m, problemu del gerimo neturim, o ir serga laaabai mazai (tfu tfu tfu )..tai vis pagalvoju gal siek tiek padeda biggrin.gif buvau susigundzius ir as tais equazen, bet kazkaip persigalvojau....o Molers gerbejoms, tai galiu pasakyti kad el. camelijoj perku , gaunasi pigiau negu pacioj vaistinej...
Atsakyti
Gal užmatėt šiltų batų padoria kaina? Šąla mano vaikas iki pasiutimo. Baigiu nuprotėt aš su tais batais. Bet 4 mėnesiams mokėt 80 eurų irgi nenoriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 16, 10:25)
Gal užmatėt šiltų batų padoria kaina? Šąla mano vaikas iki pasiutimo.

Šala ir maniškiai bigsmile.gif Jei kas perkat Timberlandus su kailiu, mielai prisijunčiau ar pasidalintumėt nuoroda, jei ką kur rasit gera kaina..
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2016 12 16, 09:32)
Šala ir maniškiai  bigsmile.gif  Jei kas perkat Timberlandus su kailiu, mielai prisijunčiau ar pasidalintumėt nuoroda, jei ką kur rasit gera kaina..
4u.gif  4u.gif

o b8na vaikisku timberlandu su naturaliu kailiu? parodykit
Atsakyti
Jei šala kojos ieškokit su vilna viduje, arba geriausiai avikailiu.
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2016 12 16, 09:57)
Jei šala kojos ieškokit su vilna viduje, arba geriausiai avikailiu.

tai vat. itariu ecco teks parduot, bo niekam tike. vaziuosiu pirkt per piet emu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 16, 10:01)
tai vat. itariu ecco teks parduot, bo niekam tike. vaziuosiu pirkt per piet emu.

mums ecco liuks. ypac kai reik issedet mokykloje su batais.
Atsakyti