Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(lola.lola @ 2016 12 15, 15:26)
Sesuo turejo tokia weleda Sistema kaip nuotraukoje, tai pakeite  Leifheit nes Leifkeit Sistema (kaip antroje nuotraukoje, bet L dydzio) geriau isgrezia, nes pas ja parketai.
As pati turiu Leifheit L dydzio Sistema -neatsidziaugiu. Grindis isplaunu nesuslapinus ranku.

Aš turiu Leifheit tik senesnį modelį, tai man tas būgnas, kuris sukasi, visą laiką nušoka nuo ašies ir esu priversta viską ardyti, kad pastatyti jį į vietą. Šitame modelyje taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 12 15, 16:02)
Pirkit tuos kramtomus Eye Q iš Lenkijos. Jie nenudažyti raudonai

Ane? Is kur perkat konkreciai?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 12 15, 15:19)
Ane? Is kur perkat konkreciai?

Apteka gemini. Bet kita narė pirko iš Apteka mellisa, ar kažkokios panašios vaistinės, irgi sakė nedažytus gavo smile.gif
Atsakyti
O kaip tie L'il Critters pagal sudeti? Pamenu is Amerikes buvom parsiveze, tai sunus kimso gerai biggrin.gif
http://www.iherb.com...0-Gummies/70232
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 12 15, 16:22)
Apteka gemini. Bet kita narė pirko iš Apteka mellisa, ar kažkokios panašios vaistinės, irgi sakė nedažytus gavo smile.gif

jie turbut ne nedazyti, bet alia apelsinu skonio? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2016 12 15, 16:22)
O kaip tie L'il Critters pagal sudeti? Pamenu is Amerikes buvom parsiveze, tai sunus kimso gerai biggrin.gif
http://www.iherb.com...0-Gummies/70232

aš jų neimčiau, nes pridėta papildomų vitaminų, A, E, C. Visai nėr reikalo to vaiko farširuot jais.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 15, 15:38)
jie turbut ne nedazyti, bet alia apelsinu skonio? biggrin.gif

ne, jie braškių skonio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 15, 15:38)
aš jų neimčiau, nes pridėta papildomų vitaminų, A, E, C. Visai nėr reikalo to vaiko farširuot jais.

Ir kaip saldainiai apsicukrave smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 15 gruodžio 2016 - 16:45
QUOTE(aijos @ 2016 12 15, 17:44)
Ir kaip saldainiai apsicukrave  smile.gif

ir cukraus labai daug. jei serving yra 2 vnt., o 1 servinge 3 g cukraus, tai l l l daug.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 12 15, 14:50)
JMD, priminkit kokius vaikiskus zuvu taukus is iherbo siunciates?
ir apskritai, papasakokit, mamos, kokius duodat vaikam? Ant Eye q uzdejau kryziu, man abiem vaikam pasireiske nepageidaujamas ju poveikis unsure.gif

Na, pasisakysiu ir as i zuvu tauku tema smile.gif As saviskiui Mollers duodu, skystus. gydytojas patare, tai per daug nesigilinau smile.gif Kadangi geria be problemu, kaip skanumyna, tai kitu ir neieskau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmoske: 15 gruodžio 2016 - 17:22
sveikos, kokios salygos perkant Tesco? domina sis Lego http://www.tesco.com...?skuId=309-7045
kaip apskaiciuoti kiek Eurais gaunasi?

cia tokios kainos galioja perkant viena?
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 12 15, 16:22)

as apteka melisa pirkau nuo 3 m jis gelvas. bet ten nesukramtysi tu kapsuliu. jos kietos. tik nuryti galima. bandziau sukramtyti. vidus naturalaus skonio o apvalkalas be skonio, bet kietas kietas. gerklej pastrigo. visai ne tokie kaip is uk braskiniu apvalkalas minkstutis, sukramtomas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 15 gruodžio 2016 - 18:22
QUOTE(padraika22 @ 2016 12 15, 18:17)
as apteka melisa pirkau nuo 3 m jis gelvas. bet ten nesukramtysi tu kapsuliu. jos kietos. tik nuryti galima. bandziau sukramtyti. vidus naturalaus skonio o apvalkalas be skonio, bet kietas kietas. gerklej pastrigo. visai ne tokie kaip is uk braskiniu apvalkalas minkstutis, sukramtomas.

tai dar skirtinga patirtis smile.gif Manieji sukramtomi, turi tą patį skonį kapsulė, kaip ir iš UK , tik, kad neraudona. Vidus,skystis, natūralaus skonio smile.gif
Atsakyti