Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(wicked @ 2016 12 15, 12:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="adriatic" data-cid="71295994" data-time="1481792134"><div><p>paaugliui ar suaugusiam - su amortiku
vaikui - be jo, nes sunkesnis ir didesnis pats paspirtukas su amortizatorium.
mes su vyru turim su amortizatoriais, 10-metis turejo be jo. </p></div></blockquote><p>maniškiui 13  ax.gif </p>

Savo 8-meciui pirkau su hudora su amortiku, darda, nervina, pakojis kad didelis super, mazesnio nesinori, nes buna ir mes su vyru pralekiam bet siaip reikejo rinktis Micro, pataupiau..
Tik tiek kad su pigesniu ramiau i kiema isleisti pames numes.. 😀
Atsakyti
Vakar net per zinias rode, kad geidziamiausia Kaledu dovana siemet tauskutes. nu ir trukumas kad jau smile.gif Reklama daug gali, pasirodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 12 15, 12:57)
ot sikniai mytoysas. as gruodzio 1 uzsakiau. dar negavau  unsure.gif

dar negavau ir aš, bet jau matau, kad Šiaulių paskirstymo centre, gal nereikės dar 5d. laukti biggrin.gif tiesa, kitą dalį išsiuntė tik šį pirmadienį... turbūt ateis iškart po Kalėdų biggrin.gif
Atsakyti
as turiu sau ta hudora su amortikais, tai darba vaziuojant per plyteles, o gatve ar lygiu keliu vaqziuoja tyliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 12 15, 11:53)
Ugis mano 1,76 cm, tai Tall rankovės kaip tik. Krutinės apimtis 98 cm - M kaip tik smile.gif

aciu uz atsakyma, ismatuosiu ja, nes megsta ji siek tiek laisvesnius rubus,tai itariu reiks imti M 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ekamile @ 2016 12 15, 11:52)
Sveiki, Gal kas zino pigu.lt nuolaidu koda?

Nuolaidos kodas ARTEJASVENTES nuo 14 iki 17 h siandien minus 3 eu
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2016 12 15, 11:07)
Maniškė turi Tauškutę, kai gavo visą dieną buvo labai patenkinta, bet tiek tas džiaugsmas ir tetruko smile.gif Sėdi ant lentynos. Karts nuo karto paima pažaisti kokiai valandėlei, į mokyklą buvo nusinešusi smile.gif

Nezaidzia ir maniske 3 metu.
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 15, 12:59)
dar negavau ir aš, bet jau matau, kad Šiaulių paskirstymo centre, gal nereikės dar 5d. laukti biggrin.gif  tiesa, kitą dalį išsiuntė tik šį pirmadienį... turbūt ateis iškart po Kalėdų biggrin.gif

dabar paziurejau, siandien pristate i siauliu skirtyma. kazi kada man iki kursenu atves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2016 12 15, 13:00)
as turiu sau ta hudora su amortikais, tai darba vaziuojant per plyteles, o gatve ar lygiu keliu vaqziuoja tyliai smile.gif

mes turim siuos du. abudu su amortikais. musiskiai neskleidzia jokio pasalinio garso riedant per plyteles. plyteliu krastus aisku koja jaucia, nes ratai nepripuciami, bet kad barsketu kas, ar panasiai, tai tikrai ne...

https://www.hudora.d...on-magenta?c=38
https://www.hudora.d...is/schwarz?c=38

o mane PA nenustoja savo servisu stebinti wub.gif
gaunu email is amazono, kad siunta isvezta pristatymui (11 val), kad pristatyta i PA (11.45), o 12.01 val jau laiskas is PA apie nauja siuntini su foto
Atsakyti

As pabusiu ikyri 😁

Tai ar yra nuolaida KNYGOMS??

reikia nupirkt knyga... kai paraset kad yra kodas -40 tai dabar nekyla ranka pirkt 🙄 Nerandu koduko!!

Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 12 14, 16:49)
SKAITYMO-AKIMIRKA

Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 12 15, 12:53)
Ugis mano 1,76 cm, tai Tall rankovės kaip tik. Krutinės apimtis 98 cm - M kaip tik smile.gif

Aciu 4u.gif man vistik Reguler reiktu ax.gif

Gal kas gavot Mytoys.de koduka , galiojanti kepurem ir pirstinem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 15 gruodžio 2016 - 13:15