Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

ne tiek vaziavimas pats kaip faktas malonesnis..tiesiog patogesnis zymiai...nes ta kojos vieta platesne, zemesnė..Na as lyginu su tuo be amortiko smile.gifabu man jie super vaziuoja smile.giftiesiog su amortiku pasilikom,nes patogesnis vaziavimas
aaaa
dar rankenos smile.gifsu amortiku zymiai smagesnes smile.gifplatesnes

ačiū labai dar kartą :4u: turbūt reikia ir ieškoti su amortiku...

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 12 15, 11:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bluntė" data-cid="71295954" data-time="1481791142"><div><p>galiu duot per sniega pasibandyt vaziuoti vartotojo įkelta nuotrauka
mes turejom ir tą be amortiko. jis tylesnis nei su amortiku, plius ir lengvesnis
bet su amortiku patogiau koja pasistatyti..zemesnis tas pakojas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>jooo, per sniegą pats tas hihihi.gif
</p><p>aš paaugliui žiūriu... o su amortiku turbūt maloniau važiuojasi, garsą atmetus? bent jau taip įsivaizduoju? hmm.gif dar žiūriu, su pripučiamais ratais jų yra... bet ir brangesni...
</p>

paaugliui ar suaugusiam - su amortiku
vaikui - be jo, nes sunkesnis ir didesnis pats paspirtukas su amortizatorium.
mes su vyru turim su amortizatoriais, 10-metis turejo be jo. tai kai pasiima kurio nors is musu paspirtuka, jam nelabai patogu su juo vaziuoti, be amortizatoriaus jo big wheels modelis menvringesnis buvo.
tik kad jis metus pasivazinejes ta dideli paspirtuka apskritai iskeite i du: rampini, kad sokinet galetu ir elektrini smile.gif

Atsakyti
gal kas netyciom uzmatet tokiu formeliu ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

paaugliui ar suaugusiam - su amortiku
vaikui - be jo, nes sunkesnis ir didesnis pats paspirtukas su amortizatorium.
mes su vyru turim su amortizatoriais, 10-metis turejo be jo. 

maniškiui 13  :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(ekamile @ 2016 12 15, 09:52)
Sveiki, Gal kas zino pigu.lt nuolaidu koda?

Man irgi aktualu ax.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 15, 10:41)
Man idomu, kokie bus atsiliepimai po kaledu apie tauskutes biggrin.gif Nes man tai visiskai nedarantis ispudzio zaislas. Kazkokia marketingo psichoze sukelta.

Maniškė turi Tauškutę, kai gavo visą dieną buvo labai patenkinta, bet tiek tas džiaugsmas ir tetruko smile.gif Sėdi ant lentynos. Karts nuo karto paima pažaisti kokiai valandėlei, į mokyklą buvo nusinešusi smile.gif
Atsakyti
Gera kaina lego, maximoj tokiu rinkiniu nebuna ar bent jau as nematau per akcijas : http://www.tesco.com...;skuId=123-7955
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 12 15, 10:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bluntė" data-cid="71295969" data-time="1481791581"><div><p>ne tiek vaziavimas pats kaip faktas malonesnis..tiesiog patogesnis zymiai...nes ta kojos vieta platesne, zemesnė..Na as lyginu su tuo be amortiko vartotojo įkelta nuotraukaabu man jie super vaziuoja vartotojo įkelta nuotraukatiesiog su amortiku pasilikom,nes patogesnis vaziavimas
aaaa
dar rankenos vartotojo įkelta nuotraukasu amortiku zymiai smagesnes vartotojo įkelta nuotraukaplatesnes
</p></div></blockquote><p>ačiū labai dar kartą 4u.gif turbūt reikia ir ieškoti su amortiku...
</p>

Na mes turime tris skirtingus, paprasta big wheels, flex ir air modelius. Pirkau pigiai pasibandyti, tai su visais ir vazinejam. Air (pripuciamos padangos) vaziuoja tyliausiai, maziausiai jauciasi dardejimas per nelygumus, zodziu plauki.. bet jis ir leciausias is visu. Flex yra daug manevringesnis, bet jauciasi daugiau nelygumai, na o paprastas (man rodos pas mus Rx ar kazkoks pro modeliukas) daugiausiai darda, taciau yra greiciausias is visu, manevringiausias ir t.t. Taip kad pasirinkimas priklausyt turetu nuo vaiko. Maniskis kaip 6-eriu, tai labai dziaugiasi flex'u. Pakojis ir rankenos tikrai patogus. Na o mama atsilieka su savo air modeliuku. Bet jei vaikas megsta lakstyt, noretu buti greiciausias ir t.t., tuomet tiks ir be amortiku ;)
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2016 12 15, 12:07)
Man irgi aktualu  ax.gif
Maniškė turi Tauškutę, kai gavo visą dieną buvo labai patenkinta, bet tiek tas džiaugsmas ir tetruko smile.gif Sėdi ant lentynos. Karts nuo karto paima pažaisti kokiai valandėlei, į mokyklą buvo nusinešusi smile.gif

Tai ir užtenka to "karts nuo karto paima". Jei neimtų iš vis, tai jau galima sakyt, kad "visai nesidomi". Vis tiek vaikai turi daugiau žaislų nei vieną, tai manau pakaitom jie su visais kažkiek pažaidžia... Aš jei matau, kad koks žaislas guli visai neliečiamas, tai į maišą ir palaikau iki to karto, kai išgirstu skundus, kad reikia naujų žaislų smile.gif Tada atnešu tokį "nereikalingų" žaislų maišą ir kiek vėl būna emocijų juos pamačius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2016 12 15, 10:42)
sakykit, kas pristato international.boots prekes?
Mano uzsakyme raso, kad pristatys iki 12.15, o sekimo nr rodo, kad 12.11 nukreiptas i LT..nuo to laiko nieks nepasikeite sekimo statuse.

Mano mytoyso siuntinys irgi rode, kad išsiųstas iš Vokietijos, tai apie statusą Lietuvoje atsirado žinios tik po 5dienų. Tai va kam skundžiaus, kad neateis tas mano siuntinys iki Kalėdų, tai pirmoji dalis jau ateis... jau net pašto paieškoje ir be raidžių tiko trackingo numeris, pagaliau Šiauliuose ax.gif tai bent jau viena dalis, aišku, kur mažiau svarbi biggrin.gif
užsakymą suformavau gruodžio 5d., išsiuntė 7d., tikiuos ryt gauti jau. o antra dalis dar kažkur užstrigusi, turbūt tam užburtam Rodūnios kelyje.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2016 12 15, 12:06)
O kokio Jus ugio? Nes ziurineju savo dukrai plonai 1.75 cm, svarstau ar S ar M pirkti ? ax.gif
Beje siryt atejo is GAP siuntinukas,kur rasiau,kad nuoroda tik skaiciai ir nerode jokiuose DHL psl  4u.gif

Ugis mano 1,76 cm, tai Tall rankovės kaip tik. Krutinės apimtis 98 cm - M kaip tik smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kur masiškai pirkot trespass vientisus kombius ir kas gavot jau - kaip su jų dydžiais? 100cm ūgio piliečiui kokį dydį geriau būtų žiūrėti- 3-4?
Ačiū, ks atsakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 15, 12:43)
Mano mytoyso siuntinys irgi rode, kad išsiųstas iš Vokietijos, tai apie statusą Lietuvoje atsirado žinios tik po 5dienų. Tai va kam skundžiaus, kad neateis tas mano siuntinys iki Kalėdų, tai pirmoji dalis jau ateis... jau net pašto paieškoje ir be raidžių tiko trackingo numeris, pagaliau Šiauliuose  ax.gif  tai bent jau viena dalis, aišku, kur mažiau svarbi biggrin.gif
užsakymą suformavau gruodžio 5d., išsiuntė 7d., tikiuos ryt gauti jau. o antra dalis dar kažkur užstrigusi, turbūt tam užburtam Rodūnios kelyje.

ot sikniai mytoysas. as gruodzio 1 uzsakiau. dar negavau unsure.gif
Atsakyti