Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

patarkit kalėdų senelio pagalbininkei bigsmile.gif
MONOPOLIS kuris geresnis, ar tas naujas su kreditinėm kortom jau 4u.gif ar senasis klasikinis variantas? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites 4u.gif , padekite 4u.gif gal matete kur pigiau nei 35 eurai VTECH gaublį Fly and learn lietuvių kalba? Ogal kuri Kaunietė užmatė Maximoje ar Rimi šį gaubliuką. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 12 14, 17:27)
patikrinau ir as gap dhl.de smile.gif tai visgi mano irgi lipdukas sian lpexpress sukurtas smile.gif

suebejau savo pukini paltuka suplėšyti verysad.gif aisku nieko gero dabar ir nenusipirksiu..
gal kas GAP.eu tokį pirkote? man norisi lengvo, nes daug vairuoju... bet atgraso nugarojj kad kabo kaip maisas..idomu kaip gyvai....

gal kas ka ir gap gero m dydzio turit biggrin.gif

http://www.gap.eu/br...id=000460713002

Pirkau šį juodą, dydis Tall M - atrodo labai gražiai, nugaroj man nieks nekabo smile.gif vairuot patogu, nes tokia plona atrodo. Aš labai džiaugiuos
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 12 14, 16:52)
Pirkau šį juodą, dydis Tall M - atrodo labai gražiai, nugaroj man nieks nekabo  smile.gif vairuot patogu, nes tokia plona atrodo. Aš labai džiaugiuos

aš į šitą irgi žiūriu žiūriu... Bet ji neliemenuota? Man irgi atrodo kad nugaroje bus negražu, kaip maišas.
Atsakyti

Trolėmolė, 14 Gru 2016 - 13:52, parašė: Kas dar neturit dovanų Hario Poterio gerbėjams - knygų klube atsirado 8-toji knyga. Su koduku dar taiko 40 proc. nuolaidą.
O visom gal knygom -40? Kas per kodukas?
Atsakyti
Sveiki. Priimčiau 2-3 žmones su nedideliais krepšiukais prie sportsdirect užsakymo Vilniuje. Siuntimo mokesčiui pasidalinti. Dalintume 14.99 iš perkančiųjų skaičiaus. Pirksiu eurais, persiųsti negalėsiu, atsiimti reikės centre arba prie oro uosto.
Laukiu laiškų vaivavp@yahoo.com dar valandą. 4u.gif
Atsakyti
Panos, gal pasakysit ar next vaikiskos pedkelnes geros? Ar dydis 5-6 m. 110 cm panai tiks?
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 12 14, 16:52)
Pirkau šį juodą, dydis Tall M - atrodo labai gražiai, nugaroj man nieks nekabo  smile.gif vairuot patogu, nes tokia plona atrodo. Aš labai džiaugiuos

ačiū už komentarą 4u.gif galėjo maniskis paltas plysti kai buvo -40-10-15 biggrin.gif
dabar kaip nelkyla ranka mokėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2016 12 14, 16:48)
patarkit kalėdų senelio pagalbininkei bigsmile.gif
MONOPOLIS kuris geresnis, ar tas naujas su kreditinėm kortom jau 4u.gif  ar senasis klasikinis variantas? 4u.gif

As tik uz ta, kur su pinigais, toki maniske ir issirinko biggrin.gif Zaidzia su juo, patinka pinigus skaiciuot biggrin.gif
Drauges berniukui pirko su kreditke, tai paskui dar pirko ir kelionini varianta, kad butu su pinigais, su kortele pradzioj buvo smagu, o paskui atsibosta ir renkasi kur su pinigais zaist 4u.gif
Atsakyti
Ar dar kas pirkot pigiuosius GAP marškinėlius? Taip ir galvojau kad bus aleliuja mano užsakymui, ką tik gavau žinutę:
Thank you for shopping gap.com. We have cancelled the following items(s). If you paid with a credit card, you have not been charged for the item(s). If you prepaid for this order in a store or paid with a GiftCard, we will refund the amount promptly.

Taip kad galiu nuliūdinti tas, kurios prie manęs jungėsi, taip ir galvojau, kad jie kažką suklydo tiek nukainuodami ax.gif. Visas užsakymas vien marškinėliai buvo, gerai kad avansu pinigų iš nieko nepaimiau ax.gif . Kažin ar dėl jų canselinimo aš nebusiu praradus pinigų dėl konvertavimo. Banke buvo rezervuota tik būsenoj "pirkinys" ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 14 gruodžio 2016 - 16:49
QUOTE(Tizide @ 2016 12 14, 17:05)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Trolėmolė" data-cid="71294195" data-time="<a href=">Trolėmolė, 14 Gru 2016 - 13:52, parašė: Kas dar neturit dovanų Hario Poterio gerbėjams - knygų klube atsirado 8-toji knyga. Su koduku dar taiko 40 proc. nuolaidą.</blockquote> O visom gal knygom -40? Kas per kodukas?

SKAITYMO-AKIMIRKA
Papildyta:
Ot kokie. Gal nenuskaičiuos pinigų. Man nuskaičouodavo kai išsiųsdavo. Gaila sugaišto laiko.
Atsakyti
Sveiki. Gal kas žadate iš fragrancedirect užsakinėti? Prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti