Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kas dar neturit dovanų Hario Poterio gerbėjams - knygų klube atsirado 8-toji knyga. Su koduku dar taiko 40 proc. nuolaidą.
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2016 12 13, 17:49)
Gal kasnors iš BOOTS planuoja pirkti? Mielai prisijungčiau. Kaunas, bet tinka ir persiuntimas paštomatu  4u.gif

Sveiki, koperuociausi ir as prie boots. Vilnius, tiktu persiuntimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2016 12 13, 19:54)
Gal galite pakomentuoti kaip su New Balance kedu dydziais? Atitinka? Man reikia 38 d, tai 8 US imti?

Maniskiai buvo mazinti 9dydis su mano 40 eu dydziu trumpi/mazi...
Atsakyti
Labas visoms:) patarkit prasau: 5.5 metu vaikui kokia kuprine imti, mazesne ar didesne:
- Colour: Star Wars Saga
Material: Polyester
Dimension: 35.0 x 24.0 x 17.0 cm
Volume: 11.1 L
Weight: 0.20 kg | 0.44 lbs
Warranty: Limited 2 year global warranty

- Star Wars Saga
Material Polyester
Dimension 41.0 x 28.0 x 20.0 cm
Volume 21.0 L
Weight 0.30 kg | 0.66 lbs

Aciu visoms is anksto:)
Atsakyti
QUOTE(fortuneafilius @ 2016 12 14, 14:48)
Ir as labai noriu Timberlandu. Gal kuri galite rekomenduoti patogius. Noriu grubiu padu.

Mano tokie, lygiai tokios pat splavos. Laaabai gražūs batai, labai patogūs. Nešalta su jais iki -10 laipsnių. Vaikštau per pliurzas.

http://www.ebay.com/...R-/261359052547
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2016 12 14, 14:20)

Ir paziurejau siuncia i LT.</p></div></blockquote><p>Man ir butu idomu, ar BOOTS originalus kvepalai.. nes kaina tai labai skiriasi nuo LT. Is JAV siustis tokius apie 50€ iseina, o vat BOOTSE dabar dar pogiau.</p><p>Gal kas gali pakomentuoti? Ar vis gi kokybes prasme JAV kvepalai geresni, o UK tokie kaip LT?</p>

Nežinau kokybės kvepalų iš JAV, bet iš BOOTS kvepalai labai geri, tikrai originalūs. Turiu ne vienus iš ten pirktus, tiesa, pirkti tiesiai iš BOOTS parduotuvės UK, nu bet netikiu, kad internetinėj parduotuvėj darytų kažkokius keitimus į neoriginalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 14, 13:52)
Mano siuntinys iš mytoys'o irgi su tokia pačiu tracking number, tik 12 skaitmenų... nieko neranda.
Kitą užsisakiau šeštadienį per eswd, tai dabar  mytoys'as pakeitė numatomą pristatymo datą į gruodžio 20 d.  blink.gif

Man taip pat buvo tracking numeri atsiunte pagal kuri nieko nerado.Daugiau jokiu el.laisku negavau.Gruodzio 2 d uzsakiau,ka tik atveze.
Atsakyti
Gal tada rizikuoju, renku Boots http://www.international.boots.com/
siusiu tiesiai i LT, kvieciu prisijungti Vilniaus mergaites siuntimui pasidalinti.

Iki svenciu gali ir neatsiusti, bet jei kam nera labai skubu galim rizikuot.

Nesiunciu, tik Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 12 14, 13:52)
Kas dar neturit dovanų Hario Poterio gerbėjams - knygų klube atsirado 8-toji knyga. Su koduku dar taiko 40 proc. nuolaidą.

O kodas koks jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lacoste23 @ 2016 12 14, 15:38)
Man taip pat buvo tracking numeri atsiunte pagal kuri nieko nerado.Daugiau jokiu el.laisku negavau.Gruodzio 2 d uzsakiau,ka tik atveze.

as gruodzio 1 d uzsakiau is mytoys. gal tada rytoj man ateis. laukiu nesulaukiu. o kas atveze?
Atsakyti
Galiu priimti pirkimui iš John Lewis parduotuvės, pirksiu su skubiu siuntimu i pa adresa, kad dar gauti iki svenciu. Skubus siuntimas 7svarai, man reikia sio rinkinuko:
http://www.johnlewis...tabinfo-returns

Vilnius, pirksiu apie 21val
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulezas: 14 gruodžio 2016 - 14:56
QUOTE(padraika22 @ 2016 12 14, 15:49)
as gruodzio 1 d uzsakiau is mytoys. gal tada rytoj man ateis. laukiu nesulaukiu. o kas atveze?

Atvežė LP Express, užsakiau 12 04 ir gavau patvirtinimą, kad gausiu tarp gruodžio 13 ir gruodžio 19, gavau gruodžio 13. Pirmą jų nurodytą gavimo dieną. Viskas puiku, tik viena pakuotė palankstyta, bet sueis, tingiu rašinėtis, kad padarkytą atsiuntė.
Atsakyti
patikrinau ir as gap dhl.de smile.gif tai visgi mano irgi lipdukas sian lpexpress sukurtas smile.gif

suebejau savo pukini paltuka suplėšyti verysad.gif aisku nieko gero dabar ir nenusipirksiu..
gal kas GAP.eu tokį pirkote? man norisi lengvo, nes daug vairuoju... bet atgraso nugarojj kad kabo kaip maisas..idomu kaip gyvai....

gal kas ka ir gap gero m dydzio turit biggrin.gif

http://www.gap.eu/br...id=000460713002
Atsakyti