Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(roka @ 2016 12 14, 13:16)
O, čia jau panašiau į labai patrauklią kainą. Orientyrą turiu, medžiosiu  biggrin.gif

optimistė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 12 14, 10:18)
Liuks tema. Labryt.

Aš labai noriu Timberlandus pabandyti. JMD, Jūs profė dėl šių batų - kokia kaina moteriškiems batams būtų gera? Kokie 45eur jau gerai, ar galima gauti pigiau? biggrin.gif

Kur jūs tokias žieminių Timberland radote??? Parodykit, imsiu ;)
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2016 12 14, 10:26)
O čia kalba eina apie klasikinius ugg?
Aš nusipirkau Australia Luxe  odinius, žiūrėsim kaip nešiosis  4u.gif

Šiek tiek ne į temą, kur Vilniuj ir Kaune galima pavalgyti su vaikais, kad būtų jiems ką veikti?  4u.gif

Taigi parašiau - odiniai biggrin.gif ne verstos odos, o lygios odos.
Atsakyti
crocs.eu sale prekems -20% papildomai, kodas VIP20
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2016 12 14, 12:32)
Pas mane taip raso , nemacius dar taip 😊
Package tracking
Tracking number: 327043975139
via Global Mail

Pas mane taip pat buvo, tai niekaip negalėjau pasitikrinti siuntinio trackingo, bet po geros savaitės po išsiuntimo pristatė DHL siuntinį.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 12 14, 12:38)

Taigi parašiau - odiniai biggrin.gif ne verstos odos, o lygios odos.

Bet lygios odos gali būti klasikinis modelis ir ne klasikinis. O odos išdirbimas skirsis pagal modelį. Mano turėtų klasikinių ugg oda buvo minkštesnė, nei neklasikinio modelio.
Atsakyti

Pas mane ir GAP siunte per "global mail". Paspaudus sekimo nuoroda nieko neatidaro. Pats sekimo nr tik is skaiciu irgi. Irasius ji i DHL.DE paieskos laukeli - rodo siuntos buvimo vieta, veliau nukreipia i www.post.lt :)

Atsakyti
QUOTE(susula @ 2016 12 14, 14:01)
<p>Pas mane ir GAP siunte per "global mail". Paspaudus sekimo nuoroda nieko neatidaro. Pats sekimo nr tik is skaiciu irgi. Irasius ji i DHL.DE paieskos laukeli - rodo siuntos buvimo vieta, veliau nukreipia i www.post.lt smile.gif</p>

Aciu, pasitikrinau 4u.gif Radau savo siuntini Vilniuj Rodūnios kelias yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 12 14, 13:13)
mano irgi post.lt neranda siuntinio. mytoysas davė 12 skaitmenų kodą, kurio neranda post.lt sistema. siuntinys nuo 10 d Lietuvoje. kaž kada ir kas pristatys unsure.gif

Pas mane nuo 12.09 paskutinis įrašas, kad Vokietijoje, o toliau sekite siuntą savo šalyje ir siuntos pagal numerį nėra... net nepagalvojau, kad viskas taip užsitęs.
Atsakyti

Ar siuntetes kvepalus is www.international.boots.com ?

nwbuvo nesklandumu ?

Isrinkau vyrui kvepalus, o cia uz puse kainos

https://www.internat...-100ml_1660131/

lyginant su https://www.douglas....ottled-intense/

Ir paziurejau siuncia i LT.

Man ir butu idomu, ar BOOTS originalus kvepalai.. nes kaina tai labai skiriasi nuo LT. Is JAV siustis tokius apie 50€ iseina, o vat BOOTSE dabar dar pogiau.

Gal kas gali pakomentuoti? Ar vis gi kokybes prasme JAV kvepalai geresni, o UK tokie kaip LT?

Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 12 14, 11:40)
o nuoroda sekimui duoda kokia nors?
na as kiek kartu pirkus, visad DHL rasdavo mano siunta ir jie pristatydavo
o kas tas global mail? negi jie bus tiesiog pastu issiunte

Pagal ta nuoroda raso,kad siunta nerasta; per pirma musų masini pirkima,kur taike 3 kodus, gap mano siuntini taip pat padalino i 3 dalis, tik snd atejo paskutinis,bet ten buvo normalios siuntos siuntimo nuorodos..o sita pirkau 12.04; 12.05 parašė kad iššsiųsta,tai turint omenyje kiek ejo pirmoji,kantriai laukiu,bet tas nr kažkoks keistas. Kažkur radau,kad global mail yra dhl
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 14, 12:27)
O kokios dienos siuntiniai čia taip? Maniškiai 12-10 ir 12-12 dar nepajudėjo, stovi "Pending Shipment" . Pasigadino GAP-as. Pirmajam siuntiny dovana šiam šeštadieniui ax.gif . Įtariu reiks naujos ieškot.

Aciu nuraminot, cia 12.04 užsakymas 😊
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 14, 14:11)
Pas mane nuo 12.09 paskutinis įrašas, kad Vokietijoje, o toliau sekite siuntą savo šalyje ir siuntos pagal numerį nėra... net nepagalvojau, kad viskas taip užsitęs.

as uzsakiau gruodzio 1 d. tai tikiuos sia sav gausiu. esu pirkus tai per 10 d gavau mytoys siunta. o dabar...
Atsakyti
Ir as labai noriu Timberlandu. Gal kuri galite rekomenduoti patogius. Noriu grubiu padu.
Atsakyti