Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

QUOTE(g_u_c_c_i @ 2017 10 19, 16:13)
<strong>Agiku</strong>, pas gydytoja nejai? </p><p></p>

Būčiau ėjus, tiksliau nuvažiavus tuos 100km čia pat, bet paskambinau į kliniką, priimti galėjo tik už 45 min nuo skambučio. Niekaip nebūčiau taip greit atlėkus.
Plius man važiuojant kiekviena menka kelio duobelė buvo grynas skausmas...
O maniškis Dr turėjo išvažiuoti į stažuotę ar dar kur, kad grįš tik po savaitės. Susirašiau su juo, patarė ką daryti, sakė, kartais taip nutinka.
Man tai buvo gan nemenka panika prasidėjus: mėnesinės, pykinanti migrena ir čia tie papai skaudantys iki negaliu.
Bet pas kitą daktarą nelabai norėjau, o ir galėjo užrašyti tik kitą dieną.
Papildyta:
QUOTE(Sayta @ 2017 10 19, 16:49)
<p>Mentor 375 ml apvalus sudeti. Esu 164 cm 57 kg. Savaite po op. Kieti, dideli, sutine,  dar nesu pati laimingiausia 😀 </p><p>Vis galvoju ar nepersistengiau su dydziu. </p>

tas fainumo jausmas kiekvienai skirtingai, bet man atėjo tikrai ne anksčiau nei po 2 mėnesių 4u.gif
Atsakyti

Agiku, o tu pas koki gydytoja norejai vaziuoti, kur papulius dejai ar pas seimos? Kaip dabar jautiesi? As vis pagalvoju, kad labai jau daug tu nerviniu sakneliu uzdegimu atrodo buna pas tas, kurios ryzosi operacijai... cia piklauso kazi nuo to? Isvis man siandien tokia faze atejo, kad bijau belekaip atrodo ir dar kai pagalvoji, kad ryztantis vienai operacijai, turi but pasiryzusi kitai...tai man nlb primtina... Ojetus,...o papu noris  :unsure: O pjaustytis atrodo nesinori...tik viena karta ir vsio..bet, kad tikriausiai taip nebuna su vienu kartu..... :hmm: 

Atsakyti
Gucci, kiekviena juk pliusus ir minusus sau pasveria. Ir neveltui turbūt krūtinės operacijos - pačios populiariausios tarp plastinių operacijų. Aš gailiuosi tik vieno - kad nepasiryžau anksčiau.
Atsakyti
Gucci, pas savo chirurgą norėjau važiuoti. Aš iš Vilniaus, jis - Kaune.
Dabar jaučiuosi jau gerai, ačiū.
Į šeimos gydytoją tikrai nenorėčiau kreiptis.
Nesmagu apskritai į kitą gydytoją kreiptis. Kažkada pataupiau laiką, nuvažiavau į Northway echoskopijos darytis, tai likau nepatenkinta. Bet ne pačia konsultacija, o daktarės nekorektiškomis pastabomis.
Dėl uždegimų niekad nežinai, bet taip, kaip būna maitinančioms uždegimai, taip ir su implantais reikia save pasaugoti. Bet tikrai nėra jie dažni. Gal tik kelios pasiskundė forume, o kiek jų operacijas darėsi, galybė.

Suprantu tavo baimes, bet po OP atrodo, kad tas nerimas buvo visai be reikalo. Aš va labiausiai bijojau nepabusti po narkozės (itin reta komplikacija), net savo daktarą išgąsdinau tokiais nuogąstavimais ir jis sakė, dar tokio atvejo neturėjo.
Pati turėjau gražią B dydžio krūtinę, po nemažai maitinimų likau su tokiu tuščiu ir nukarusiu A, kad ta galimybė turėti normalią krūtinę man atrodė kažkas nerealaus. Ir kodėl nepabandyti?
Atsakyti

Sveikos, senokai bebuvau..vis pagalvoju apie foruma..bet pamirsau slaptazodi...tai kol prisiruosiau cia patekt ..🤦

6men po op. Viskas super 🤗 dziaugiuosi iki begalybes 😎 keliauju susirast prisijungima albumo.ikelsiu foto :)

Atsakyti

man nesulyginamai lengviau buvo po korekcijos. Sveikos vaziuosiu pasirodyti po korekcijos pirma karta.Atvirai pasakius dar ir dabar svarstau ar tikrai vaziuoti.Visai nenoriu to susitikimo.Uzsidejau ta pacia liemenele su kuria i korekcija vaziavau.Ji perdidele man..nesusigyvenu su tuo visiskai.Ir labai noriu isgirsti gydytojo komentara.Nes tikrai nebuvau ispeta,kad po korekcijos liks mazesnis dydis.Seip jei dydis tenkintu i visa kita nusispjauciau,nes daugiau ar maziau esu patenkinta kaip viskas sugule,ir daugiau nieko neplanuociau yra svarbesniu dalyku gyvenime,juo lab,kad nera net ko lyginti su pries tai buvusiu vaizdu.Bet sirdį drasko nemielas dydis,truksta putlumo ir tt. Labai idomu kaip gyvena senbuves?kaip jums sekasi?Man tai viskas ok planuojuosi kelione i Tailanda,bandau isivaziuoti i ritma is po vasaros.Grazios dienos visoms!

Ar nuvaziavai? Ka daktaras?🤔

Atsakyti

Oooo labuka  :4u:  einu paskaityt kuom gyvenat  :P​ 

Atsakyti

 planuojuosi kelione i Tailanda,bandau isivaziuoti i ritma is po vasaros.Grazios dienos visoms!

kada planuoji? as jau turiu bilietus gruodzio 4ta diena :) 

Atsakyti

Sveikos merginos, jungiuos prie jusu,  tikiuosi priimsit :rolleyes:  operacija su pakelpakelimu atlikta pries 2 men. Viskas lyg gerai,  bet vis islenda koks tirpstantis siulas o pavirsiu, siandien vel pasirode ir neina jo istraukt. Ar jum kuriai taip buvo, man jau 5 karta vis kokioj vietoj islenda🤔

Atsakyti

Man is pilvo islindo, kur drenas buvo ikistas. Sake istraukti jei lengvai traukiasi. Siulas nesitrauke, as ji nukirpau. 

Atsakyti

Merginos turiu klausima toms,kas daresi krutu didinima pries gimdyma, ar po gimdymo pakito krutine, ka rekomenduotumet? As dar neesu apsisprendusi del antro vaiko ir nzn kada busiu, bet mane domina pvz ar jus rekomenduotumet is savo patirties palaukti, ar nesvabu tas ir neitakoja? :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2017 11 10, 21:23)
<p>Merginos turiu klausima toms,kas daresi krutu didinima pries gimdyma, ar po gimdymo pakito krutine, ka rekomenduotumet? As dar neesu apsisprendusi del antro vaiko ir nzn kada busiu, bet mane domina pvz ar jus rekomenduotumet is savo patirties palaukti, ar nesvabu tas ir neitakoja? rolleyes.gif​ </p>


Laba, nepakito visiškai.
Atsakyti