Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

ant gyvatuko tikrai greit isdziuna. Valanda-dvi be liemeneles tikrai nieko nenutiks, jei nesokinesit namie ant tramplyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rioma @ 2017 09 29, 17:19)
<p>Matau tą vaizdelį!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif </p><p>Bandysiu ir aš parsisiųsti pakeitimui. Galvoju gal paskui ir sportuot ši liemenėlė patogi, m?</p>

Pasikonsultuok su gyd, gal ką rekomenduos 4u.gif , nepigios tos Macom. O sportui rašo kad tinka, bet man po 4 sav dieną naktį su jom, bloga jau buvo. Išnešiau labdaron, nusipirkau naujas sportines, Marks&Spencer pasirinkimas didelis ir pooperacinių, ir sportinių be metalo.
Atsakyti

Man ir taip pat buvo su dešine puse. Ėjimas į parduotuves po kelių dienų, skamba kaip kosmosas. Aš po savaitės ranką bliuzoni kišenėje nešiojausi :D.  Žinau, kad kai ėjau po 2 mėn apžiūrai- dar skaudėjo peties zoną. Galvoju, kad nuo nejudinimo ir saugojimosi ilgai raumenys nusilpo. Lygiai taip nugarą skaudėjo. Žodžiu man ir gerai nesigavo iš pirmo karto. Kai žiuriu dabar nuotraukas gijimo, tai nuo pradžių man ji ir liko viršuj stovėti. Laukiu operacijos, kurią planuoju turėti gruodį. Tik aš dar nenuleisiu rankų ir bandysiu kartą ir tikėsiuosi, kad visas jau bus gerai. 

 

Čia turėjo būti atsakymas į Summerfield žinutę. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simasina: 01 spalio 2017 - 15:21
Simasina, man skaudėjo rankas nuo pažastų iki pat alkūnių, tarsi tempė ir plėšė, net negalėjau ištiest į šalis pečių aukštyje. Pagėriau kelias dienas ibuprofeno, dariau lengvą mankštą, vis didindama judesių amplitudę, ir praėjo. Aišku, atsiklausiau gyd, ar galima.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Ir as pagaliau jungiuosi prie Jusu! Nors skaitau tikriausiai jau pora menesiu :D  Saziningai, kiekviena puslapi nuo pradzios.. :rolleyes:

As, budama anksciau kategoriskai pries plastines operacijas savo noru, dabar pati esu uzsidegusi pasitobulinti krutine. Kol visa gyvenima turejau A, visa laika kazkaip ir buvau laiminga, nebuvo net minties gultis pjaustymui tam, kad pasididinti. Bet va teko uzniesteti, gimdyti, maitinti ir patirti KAIFA nuo savo papu  :D , tai dabar kai viskas sugrizo vel i A (nors taip tikejaus, kad nesugris  :D ), jauciu, kad arteja diena!  :D

Uzsirasiau pas T.Astrauska, nes kaip suprantu Lietuvoje jis vienas dirba su Mentor, ar klystu? Man svarbu, kad butu Mentor implantai. Kadangi dar drauge daresi pas ji ir yra patenkinta. Beja, noriu pasisakyti apie pjuvi per pazasti, nes labai daug skaiciau, kad vien minusai. As pasakysiu taip: priklauso matyt nuo kiekvieno zmogaus skirtingai. Pas mano drauge niekur nematyti randai, reikia labai gerai zinoti, kur jai darytas pjuvis pazastyje tam, kad izvelgti juos!! Tad nereikia bijoti. As labai megstu pvz nuogus pecius ir visokius rubus, kur pazastys atviros, bet tik per ten noreciau, kad man detu, nes po krutim, man neskanu. Bet cia zinoma, kiekvieno skonio reikalas.

Dar kazkuri rase, kad reiktu butinai pamatyti chirurgo darbu foto. As pvz issirinkau Astrauska dar nemacius jo darbu per daug foto. Gal galima kur pamatyti? Nes pas ji internetiniame saite nera nei vienos foto, kaip pas kitus buna pvz. Tai tikiuosi per konsultacija pamatyti, kad susidadaryti ispudi.

Dar prasymas: gal galetumete kuri ikelti ta psl, as jau nebeatgaminu kuriam psl is 230 buvo, kur kad pradzioj tokia lentele, joje galima paziureti pagal esancius duomenis ir pridejus ml, ka siulo daktaras, kaip galetu atrodyti krutine. :huh2:

Labai aciu :4u:

Grazaus vakaro! 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g_u_c_c_i: 15 spalio 2017 - 23:11
Gal kas susidūrė, užčiuopiu iš vieno šono vienoje krūtyje implanto kraštą? Kitoje ok. Ar kam nors taip buvo? Buvau pas gyd.tai tik numykė kažką ir viskas verysad.gif tipo dar keisis... Po op 5dienos. cray.gif
Atsakyti

Dar merginos turiu klausima, gavau atsakyma is klinikos, perziurejes mano foto daktaras rekomenduoja Mentor  CPG 332   270ML anatominius implantus, kurie ispildys pilnai virsu ir apacia. As noriu visiskai naturalaus varianto, padribusio, nu tokiu net pakarusiu papuku :angel_not: .  Zinau, keista, bet man tai grazu labai tokie :D Tai jei raso, kad ispildys, tai reiskia, kad nebus cia padribe, nes virsus ir apacia bus ispildyta. Tai kaip cia taip? 

Atsakyti

As 6 diena po op . Dariausi pas T.A. per pazasti. Pjuvio neskauda. Kiek maciau tai giliai pjauta. Dar uzklijuota tai nesimato. Ranku neskauda. Bendras silpnumas tik likes ir po nakties skauda nugara ir krutine. 

Ligonine superine. Neatsimenu kaip uzmigau. Prieziura labai gerai. Jokiu minusu. T.A. man patiko, viska paaiskina, neskuba. Zodziu turiu su kuo palyginti tai si klinika superine tikrai. 

Rezultato dar nekomentuosiu nes dar anksti spresti.

Kartu dariausi ir pilvo plastika. Pilvo visiskai neskauda. Krutine labiau jauciasi. 

Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2017 10 16, 14:07)
Gal kas susidūrė, užčiuopiu iš vieno šono vienoje krūtyje implanto kraštą? Kitoje ok. Ar kam nors taip buvo? Buvau pas gyd.tai tik numykė kažką ir viskas verysad.gif  tipo dar keisis... Po op 5dienos.  cray.gif

Nieko baisaus, jei jauti kraštą. Blogiau, jei tas kraštas matosi ar banguojasi, o visų blogiausia, jei matosi ir banguojasi vidinėje krūtų pusėj (iškirptėje). Bet ir tai galima koreguoti riebalais.
Tad tikrai nurimk, kol kas vaizdas dar keisis, teks apsišarvuoti kantrybe 4u.gif



Gucci
, būtinai reikia, kad išpildytų ir viršų, nes kitaip bus tuščias viršus ir atrodys tikrai ne kaip. Aš dėjausi su extra aukštu viršaus užpildymu, o atrodo labai natūraliai.
Juo labiau, tu imi tikrai nedideli dydį, nėra ko nerimauti, kad atrodys kažkaip dirbtinai.

O aš va, jau ne taip ir toli dveji metai po OP ir tokį kažkokį keistą dalyką pasigavau, negana to, kad migrena kankino, kad buvo žiauriai bloga ir pykino, bet krūtis taip skaudėjo, lyg koks nervų šaknelių uždegimas būtų. Nei pajudėt, nei pasisukt, nei miegot. Košmaras, prisiminiau visus skausmus, patirtus po OP, tik tiek, kad netino...
Žodžiu, smarkiai atsikankinau tris dienas blink.gif
Atsakyti

Aciu uz atsakyma, man tikrai labai sunku susigaudyti del dydzio. As internetu kol kas konsultavausi, gruodzio gale vaziuoju gyvai konsultacijai, tai tikiuos aiskiau bus. Ar gydytojas rodo savo pacientu darytas foto? Nes puslapyje nera jokiu nuotrauku, tad sunku spresti. Bet man buvo labai svarbu, kokios rusies implantas bus dedamas (ta prasme, kad Mentor). Dydi kol kas jis parinko pagal mano nupasakojima ir nora is A i B. Bet as kai pasiziuriu, cia mazdaug visos virs 320 ml susidejusios, tai galvoju, gal bus mazai.... Nors as noriu, kad nebutu didelio skirtumo. Nu zodziu, skauda galva  :huh2:  :hmm:  :D 

Sayta, o tu kokio dydzio dejaisi? 

Agiku, pas gydytoja nejai? 

Atsakyti

Mentor 375 ml apvalus sudeti. Esu 164 cm 57 kg. Savaite po op. Kieti, dideli, sutine,  dar nesu pati laimingiausia 😀 

Vis galvoju ar nepersistengiau su dydziu. 

Atsakyti
Gucci, jei pas TA - taip, rodo nuotraukas. Ir dėl dydžio žiūrėk ko pati nori, o ne kas ką susidėjo. Man dėjo Mentor 305 cc, iš menko B gavau rimtą C, D irgi tinka, bet su C jaučiuosi komfortiškiau. Vaizdas - natūralus, tam tikra asimetrija liko (vienas spenelis aukščiau, kas buvo iki op), bet nesikabinėjant ir nestebint atidžiai stovėsenoje rankos į šonus - viskas idealu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapatybė: 19 spalio 2017 - 15:59