Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

Dekui, Tapatybe,

o pas Tave dalinai-po-raumeniu dejo? O kai darai ranku/krutines pratimus ar raumenys implantu neisstumia? kaip jautiesi - ar implantai trugdo krutines raumenims dirbti sportuojant?

Atsakyti
QUOTE(Maria Jura @ 2017 09 25, 22:36)
<p>Dekui, Tapatybe,</p><p>o pas Tave dalinai-po-raumeniu dejo? O kai darai ranku/krutines pratimus ar raumenys implantu neisstumia? kaip jautiesi - ar implantai trugdo krutines raumenims dirbti sportuojant?</p>

Taip, dalinai. Aš savo krūtinės turėjau B dydį, niekaip niekur implantas nesijaučia, ir dirbant krūtinės raumenims - nesideformuoja.
Pirmiausia pradėjau nuo mažesnių svorių, bet po konsultacijos grįžau prie tų pačių, su kuriais dirbau iki op, nėra jokio nepatogumo ar trukdymo. Tiesa, aš tik mėgėja, šimtais kilų nestumiu, bet kad ir kaip bandžiau kažką ten raumenyse pajust - nesijaučia man implanto ir viskas.
Atsakyti

Sveikos, merginos!
Poryt, t.y. rugsėjo 28 d. laukia didžioji diena, pagaliau (.)(.) turėsiu  :rolleyes:  

Pradedu nerimauti... stengiuosi neskaityti jokių atsiliepimų, kad be reikalo savęs negąsdint ir nenusiteikti blogai. Po operacijos pasidalinsiu įspūdžiais.

Turiu klausimą. Vaikai mano jau ūgtelėję 7 m. ir 12 m. Niekaip nesugalvoju ką čia pasakyti grįžus? Juk vistiek porą dienų būsiu kaip sulaužyta :huh2: 

Mamos, kaip sukotės? Ką sakėt vaikams? 

Atsakyti

QUOTE(Rioma @ 2017 09 26, 14:42)
Turiu klausimą. Vaikai mano jau ūgtelėję 7 m. ir 12 m. Niekaip nesugalvoju ką čia pasakyti grįžus? Juk vistiek porą dienų būsiu kaip sulaužyta huh.gif 
</p><p>Mamos, kaip sukotės? Ką sakėt vaikams? </p>


Pas mane irgi tokio amziaus, ir mazesni dar mirksiukas.gif . Pasakiau, kad tiesiog apsirgau - susuko nugara, negaliu kelti, staigiu judesiu daryti, skauda, jauciuosi silpnai ir pan. Turiu daugiau guleti ir ilsetis, kol pasveiksiu. Niekas nieko nesuprato smile.gif Pirma savaite po op tokia sunkesne, paskui jau viskas tik lengvyn.
Sekmes, viskas bus ok! 4u.gif
Atsakyti

Ačiū!

Šiandien gal reikia raminamųjų kokių įkalt? Bijau, kad neužmigsiu per jaudulį. Nesu turėjusi nei operacijos, nei narkozės, tad neįsivaizduoju kas laukia. Neramu...   :unsure: 

Atsakyti
Rioma, pas ką operuojies?
Man prieš op raminančių davė jau klinikoj, tai laaabai padėjo, nustojo širdis daužytis, aprimau, perėjau visas patikras, ir laukiau savo laiko.

Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti

Aš pas Radzevičių, Sugiharoj. Gal ir man duos, nes jei jau šiandien tiek jaudulio, tai kas bus ryt???  :unsure:   

Kurioj klinikoj Tu Tapatybe dareisi? 

Atsakyti
Kaune, pas TA, tuoj du mėnesiai. Rezultatas - idealus, aš labai labai patenkinta, šiandien kaip tik per pardes pralėkiau, dar porą liemenukų nusipirkau...
Atsakyti

Och kaip Tau gerai, viskas praeity.  :rolleyes: 

Aš laukiau rudens, vasarą nenorėjau tos liemenėlės nešiot... Džiaugiuosi, kad esi patenkinta rezultatu. Tikiu, kad ir man viskas bus gerai.  :) 

O liemenėlių pirkimo negaliu sulaukti. Vyras jau kelis čekius apatinio trikotažo parduotuvių padovanojo. Matyt laukia nemažiau nei aš. :D  :D  :D 

Atsakyti
Mano vyras baisiai bijojo operacijos biggrin.gif , pergyveno, vienas namie likęs, galų gale neišlaikė ir atskrido į LT su manim pabūt. O dabar žiauriai patenkintas, taip šopintis jam kančia, o va į apatinio trikotažo pardes pats mane tempia biggrin.gif

Pamatysi, ir tau viskas pavyks, pora sunkių dienų po op, o tada jau viskas tik geryn.
Atsakyti

Maniškis kažkaip nepergyvena... vis drąsina mane. Aišku, ne jam po skalpeliu gult  :rolleyes: 

Ačiū už palaikymą!  :4u: 

Po poros dienų prisiduosiu.

Atsakyti

Na ką, aš jau gyva, sveika ir laiminga  :yahoo:  Jaučiuosi puikiai!

Op daryta buvo 10 val., iki šiol dar negėriau jokių nuskausminamųjų. Negaliu patikėti! Žinoma, naktį tikriausiai pareis smagumynai, bet kol kas neskauda. Jokio pykinimo, jokio blogumo. Ši diena praėjo labai sklandžiai.

Chirurgas ir anesteziologas nerealūs!!!

Nesulaukiu rytojaus, kai vaikai išeis į mokyklas, ramiai galėsiu nusiprausti ir apžiūrėti savo grožius  :rolleyes:  

Atsakyti