Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

Mergaitės pasakykit jūs man, kurie idėti čiuopimui yra minkštesni, Motiva ar Polytech nes visur labai diskutuojama apie dydžius tik, o man įdomu būtent tik minkštumas. Dėkui labai kas parašysit! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tema apmirusi. Tikiuosi atsakys, kas nors. Lyg Motiva. As pati turiu polytech. Nzn. Kiek merginos diskutavo, tai lyg Motiva.
Atsakyti
QUOTE(Akimirkos jėga @ 2017 09 19, 22:45)
Tema apmirusi. Tikiuosi atsakys, kas nors. Lyg Motiva. As pati turiu polytech. Nzn. Kiek merginos diskutavo, tai  lyg Motiva.


Aciu labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2017 09 19, 17:15)
Mergaitės pasakykit jūs man, kurie idėti čiuopimui yra minkštesni, Motiva ar Polytech


Pas mane motiva. Minkstumas praktiskai toks pat, kaip naturalios kruties buvo. Nzn, gal nuo dydzio priklauso - pas mane nedideli, tad tikrai sunku atskirti ne tik optiskai, bet ir ciuopiant, kad koreguotos krutys. 4u.gif
Atsakyti
Pas mane Polytech, kietesni tik atsigulus ant nugaros, o siaip stovint tai minksti. Labai dar priklauso ar savo riebaliuko yra.
Atsakyti

Sveikos, turiu klausima. Operacija jau rytoj. Ar privati klinika, kurioje operuojuosi visais atvejais informuoja mano poliklinika apie padaryta operacija? T.y. ar mano sveikatos knygelej butinai turi atsirasti tas irasas? To labai nenoreciau, gal zinosite kas, ar privaloma informuoti seimos gydytoja. Aciu labai, kas atsakys! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglute717: 21 rugsėjo 2017 - 07:46
QUOTE(spyglute717 @ 2017 09 21, 08:43)
<p>Sveikos, turiu klausima. Operacija jau rytoj. Ar privati klinika, kurioje operuojuosi visais atvejais informuoja mano poliklinika apie padaryta operacija? T.y. ar mano sveikatos knygelej butinai turi atsirasti tas irasas? To labai nenoreciau, gal zinosite kas, ar privaloma informuoti seimos gydytoja. Aciu labai, kas atsakys! </p>

Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką.
Dar kai LT gyvenau, dariausi operaciją privačiai (ne grožio), tai po to pati nešiau visus popierius šeimos gydytojai, kad įdėtų į kortelę, niekas nieko neimformavo be manęs, ir net neklausė, kur aš priregistruota pas šeimos gydytoją.
Atsakyti
as irgi taip pat visuomet galvojau, kad nieks nieko neinformuoja, bet dabar viena mergina kuri operavosi pasake, jog nori nenori seimos gydytojas dabar informuojamas ir irasoma operacija i asmens ligos istorija.. kazin ar tikrai cia butina procedura.. o pries kiek laiko jus operavotes? 
Atsakyti
QUOTE(spyglute717 @ 2017 09 21, 09:21)
as irgi taip pat visuomet galvojau, kad nieks nieko neinformuoja, bet dabar viena mergina kuri operavosi pasake, jog nori nenori seimos gydytojas dabar informuojamas ir irasoma operacija i asmens ligos istorija.. kazin ar tikrai cia butina procedura.. o pries kiek laiko jus operavotes? 

Minėta operacija buvo prieš kelis metus.
Pasiklauskit klinikoje, kurioje operuositės, nereikės spėlioti 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes,

 

deja, tik dabar atsakau, nes kol buvau LT neturejau galimybes prisijungti.

 

Na, ka, vis del to pabuciavau savo dirbtinuosius papukus ir pasakiau jiems ''ATE''. Siandien kol kas esu 11dienu po operacijos, tai dar fizinis ir emocinis ''susijaukimas'' tikrai yra. Lb tikiuos su laiku viskas bus gerai, kolkas gan sunku, bet ziuriu optimistiskai. 

Atsakyti

Sveikos,

 

jau planuoju operacija - o klusimu tik daugeja....

 

gal yra skaitanciu foruma, kurios operavosi pas Radzeviciu? Norisi suzinoti, ar likote patenkintos operacija ir pooperacine prieziura?

 

moterys, kurios dejotes po raumeniu - ar galite pilnavertiskai sportuoti rankomis? (prisitraukimai, atsispaudimai ir pan.) - ar jauciate, kad implantas trugdo? Kiek menesiu po operacijos jautete, jog galite pilnavertiskai sportuoti?

 

 

Atsakyti
6 sav po op grįžau į sportus, dariau viską atsargiai tik apsidraudimui. Buvau konsultacijoje aštuntą savaitę, gyd sakė, kad realiai jau po mėnesio galėjau sportuot, jis operavęs ne vieną fitnesistę. Jokių pojūčių nemalonių nėra, sportuoju įprastai, tik su extra high impact sportine liemenėle.
Atsakyti