Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

O man 7 ar 8 buvo operacija. Nebeskaiciuoju. Del grozio, tai pirma. Nebijokit tu narkoziu. Vienas anesteziologas sake, kad 1 tablete kokio extazy daugiau kenkia. Dabar tos narkozes kokybiskos. Jei reikes, operuosiuos dar. Negi mirsi nuo kokio auglio. Aukstyn nosytes. Tai laikini sunkumai.
Atsakyti

O man 7 ar 8 buvo operacija. Nebeskaiciuoju. Del grozio, tai pirma. Nebijokit tu narkoziu. Vienas anesteziologas sake, kad 1 tablete kokio extazy daugiau kenkia. Dabar tos narkozes kokybiskos. Jei reikes, operuosiuos dar. Negi mirsi nuo kokio auglio. Aukstyn nosytes. Tai laikini sunkumai.
Aš kažkaip ir galvoju, kad apie narkozes tos baimės kilusios iš senù laikù, kai dar nebuvo viskas taip pažengę. Šiaip morališkai sunkiau suvokti, kad reikės taisytis, ir vos ne metus laukti nuo pirmosios operacijos, kol normalius abu papus turėsiu :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simasina: 25 rugpjūčio 2017 - 17:15
QUOTE(Simasina @ 2017 08 25, 18:14)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Akimirkos jėga" data-cid="71771356" data-time="<a href="> O man 7 ar 8 buvo operacija. Nebeskaiciuoju. Del grozio, tai pirma. Nebijokit tu narkoziu. Vienas anesteziologas sake, kad 1 tablete kokio extazy daugiau kenkia. Dabar tos narkozes kokybiskos. Jei reikes, operuosiuos dar. Negi mirsi nuo kokio auglio. Aukstyn nosytes. Tai laikini sunkumai.</blockquote> Aš kažkaip ir galvoju, kad apie narkozes tos baimės kilusios iš senù laikù, kai dar nebuvo viskas taip pažengę. Šiaip morališkai sunkiau suvokti, kad reikės taisytis, ir vos ne metus laukti nuo pirmosios operacijos, kol normalius abu papus turėsiu biggrin.gif

Aš irgi taip manau apie narkozes.
Pirmąją patyriau prieš keletą metų, anesteziologas dar juokavo, kad tikrai patiks 😃, na ir normaliai pabudau, kėliaus, prausiaus, valgiau. Jokio pykinimo, liekamųjų reiškinių irgi nepajutau.
Antroji, jau grožio tikslais, praėjo taip pat paprastai - išsimiegojus ir kėliaus vaikščiot, ir su apetitu valgiau.
Atsakyti

Summerfield, kà nusprendei dėl operacijos?

Atsakyti

Juokas pro asaras bet dar tvirtai neesu apsisprendus, viena minute vienaip galvoju, kita minute kitaip. Kazkokia nesamone! Dar niekad gyvenime ant tiek apsisprest sunku nebuvo. Na, siaip ar taip siandien arba veliausiai rytoj privalau priimt sprendima. Rasiau ir gyd. emaila  su savo abejonem, bet jokio ats negavau, baisu pagalvot ka ir galvoja jis su mano tokiu blaskymusi. :unsure:​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summerfield: 04 rugsėjo 2017 - 13:52

beje,  jau 2 savaites bjauru kosuly turiu, nenzau kaip juo atsikratyti. Gal kas patarimu turit? Ir kaip tokiu atveju del operacijos ar daro?

Atsakyti

Kažkur skaičiau, kad jei didelis kosulys- operaciją nukėlė, nes skaudės, kai kosėsi (čia gal labiau tuo atveju kai implantus deda, nes jei nuspręsi išsiimti- gal ne taip sunki būtų). 

Atsakyti
Kada grįžot į aktyvų sportą po op? Jau taip nekantrauju... palauksiu 6 savaičių dar, nedaug liko, ir pamažu judinsiuos. Konsultacija dar tik po 2 sav, tada detaliau išsiklausiu, kas ir kaip su sportais.
Atsakyti
QUOTE(Tapatybė @ 2017 09 06, 17:17)
Kada grįžot į aktyvų sportą po op?

As lygiai po 6 sav. Buvau issiilgusi sporto, be to jauciausi puikiai.

Merginos, reikia atsakymo is patirties.
Jau daugiau kaip 2 men. po op, viskas puiku - jau pamirsau isvis apie pooperacinius nepatogumus, vaizdas dziugina aki, tik vieno spenelio jautrumas erzina. Na, toks skaudus jausmas, kaip cia tiksliau apibudint. Siaip neskauda, bet lieciant jauciasi. Viena krutis viskas ok, bet va kita... Gyd. sako, turetu praeit, dar mazai laiko po op. Gal kuriai taip buvo? Ar tikrai praejo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gal-Gal? @ 2017 09 07, 14:32)
As lygiai po 6 sav. Buvau issiilgusi sporto, be to jauciausi puikiai.

Merginos, reikia atsakymo is patirties.
Jau daugiau kaip 2 men. po op, viskas puiku - jau pamirsau isvis apie pooperacinius nepatogumus,  vaizdas dziugina aki, tik vieno spenelio jautrumas erzina. Na, toks skaudus jausmas, kaip cia tiksliau apibudint. Siaip neskauda, bet lieciant jauciasi. Viena krutis viskas ok, bet va kita... Gyd. sako,  turetu praeit, dar mazai laiko po op.  Gal kuriai taip buvo? Ar tikrai praejo?  unsure.gif

Ačiū - aš irgi jaučiuosi puikiai, sulig kiekviena savaite buvo ryškus pagerėjimas. Po penkių dienų bus tos 6 sav, eisiu prasimankštint, žiauriai trūksta sporto.

Man viena krūtis buvo visa jautri - visas paviršius, jausdavosi rūbų prisilietimas, kiekvienas krestelėjimas. Gyd atsakė tą patį - norma, praeis. Savaitę rytą vakarą tepiau arnica kremu, nesu tikra, ar būtent jis padėjo, bet per tą savaitę jautrumo plotas mažėjo iki beveik tik spenelio, liko jautri tik dalis nuo spenelio į viršų ir išorę, jau beveik nebeerzina.
Atsakyti
QUOTE(Simasina @ 2017 08 22, 21:39)
buvo ilgai ir baisios). Žodžiu ašarų pakalnė smile.gif</p><p></p><p>Gal atsiras tokių pat, kuriom buvo korekcijos. Ar jausmas lygiai toks kaip po operacijos pirmosios, ar kažkiek lengviau atsigaunama? Kaip su darbingumu?</p>


man nesulyginamai lengviau buvo po korekcijos.

Sveikos

vaziuosiu pasirodyti po korekcijos pirma karta.Atvirai pasakius dar ir dabar svarstau ar tikrai vaziuoti.Visai nenoriu to susitikimo.Uzsidejau ta pacia liemenele su kuria i korekcija vaziavau.Ji perdidele man..nesusigyvenu su tuo visiskai.Ir labai noriu isgirsti gydytojo komentara.Nes tikrai nebuvau ispeta,kad po korekcijos liks mazesnis dydis.Seip jei dydis tenkintu i visa kita nusispjauciau,nes daugiau ar maziau esu patenkinta kaip viskas sugule,ir daugiau nieko neplanuociau yra svarbesniu dalyku gyvenime,juo lab,kad nera net ko lyginti su pries tai buvusiu vaizdu.Bet sirdį drasko nemielas dydis,truksta putlumo ir tt.

Labai idomu kaip gyvena senbuves?kaip jums sekasi?Man tai viskas ok planuojuosi kelione i Tailanda,bandau isivaziuoti i ritma is po vasaros.Grazios dienos visoms!
Atsakyti
Sveikos, kaip aprimę. Tai kaip baigėsi, Summerfield?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akimirkos jėga: 12 rugsėjo 2017 - 12:35