Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

Ginkdie, neagituoju už implantus - norėčiau, kad man nebūtų jų prireikę. Tik va jūs su savo agitacija prieš, manrods ne į tą temą pataikėt smile.gif
Kas nori - visą info randa. Kas nenori - badykit tais linkais akis, vis tiek neskaitys.
Tai tiek, baigiu diskusiją.
Atsakyti

Ne, as tiesiog manau, kad kiekviena besiruosianti tokiam zingsniui, turetu viska zinoti ir pasidometi, ne tik pries ir po foto, savijauta po op, ko ir kiek negalima daryti, per kiek laiko sugija, bet it kita puse, kad ne vien viskas i tai atsiremia, yra ir kita vis apuse pilna komplikaciju ir pasekmiu.

 

Va tai visa zinant ir priemi sprendima, ar tau tinkama ta op ar ne? Ar pasiruosusi rizikuoti savo sveikata ar ne? Gali ir pasisekt, Valio, o gali ir ne? Nezinosi, cia loterija.

 

Manau kad i tokius forumiukus uzsuka daug dar tik svarstanciu apie op, tai tikrai neprosal susipazinti ir su kita puse, ne tik dydzio, formos implantu pasirimkimo problemos, po op skausmai ir nepatogumai, bet ir galimos ilgalaikes pasekmes. Tiesiog papildziau foruma informacija kitoms, kurios apie tai net nenutuoke. Plius ne isgalvotus dalykus rasiau, cia yra faktai ir jie egzistuoja  :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(MrsNorris @ 2017 08 15, 12:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="summerfield" data-cid="71758342" data-time="1502790236">
<div>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Vien google irasykite: ''Breast implants illness/disease'', ''Breast implant risks'', ''Are breast implants safe'',</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Is smalsumo ivedziau breast implants illness i google - nu sorry, bet visi paieskos rezultatai pirmame puslapyje yra mazdaug tokio pat patikimumo, kaip puslapiai apie iliuminatu samoksla, chemtrailus ir acto garinima. Aisku, labai retais atvejais galima kazkokia alergine reakcija, bet jei butu moksliskai irodyta, kad plaukai slenka ar svoris auga konkreciai nuo implantu, apie tai tikrai butu informuojama ir oficialiose valstybinese sveikatos apsaugos sistemos svetainese, kaip kad dabar jose isvardintos visos zinomos komplikacijos. Kiekvienai savo, bet as labiau linkusi pasitiketi tokiais informacijos saltiniais, kaip nhs ar fda, o ne titscommittee.org (trecias rezultatas google paieskoj, vien is pavadinimo zvengeu koke valanda biggrin.gif).</p>
<p>O del sudeties buvimo komercine paslaptimi irgi galvos nesuku, jei produktas patvirtintas tos pacios fda ar ES instituciju. Jei jau taip kabinejantis prie smulkmenu -  beveik kiekvienas jau pagamintas maisto produktas yra komercine paslaptis, bet milijonai zmoniu juos valgo. Cia panasiai, jeigu as pradeciau kabinetis prie kokio kfc, kad man plaukai slenka butent nuo ju vistienos, nes ten daug secret spices ir ingredients, ir maza ka, gal vienas is ju yra grustas asbesto siferis.</p>

tiek juokiausi is Illuminaty biggrin.gif Man visada kyla itarimas kai kazkoks 'aktyvistas' -e-'pradeda agituoti pries ar uz kazka. Nu nenori tu impantu, 'google' randi blogos info, tai ir nesidedi. Kiekviena save gerbianti moteris visa info zino! ir 'google' naudotis mes tikrai mokame!
Beja ar jus zinote kiek yra atstatomuju krutu operaciju po veziniu susirgimu ir t.t.. kuriu metu, butent implantais yra uzpildomas pasalintas turis? Tu pvz yra begales!!!!
Atsakyti

Summerfield , baik gasdinti zmones be reikalo :) . As sita foruma skaitau ne pirmus metus, ir galiu duoti ranka nukirsti, kad 99,9% merginu, galvojanciu apie operacija, susiranda visa informacija ir tikrai rimtai apsvarsto visus pro ir con veiksnius pries guldamosis po peiliu. Nu bl*&ba, ne penkiolikmetes esam, kad darytumemes operacija vien del operacijos (tipo "drauge turi, reikia ir man"). Uztenka vien sita pacia tema paskaityti nuo pirmo puslapio, kad pamatytum, kad vos ne kas antrai del komplikaciju ar nevykusio gijimo reikia operuotis antra ar net trecia karta. Bet tu rasai apie visokius galvos skausmus, nuovargi, svorio augima ir pan, kas nera nei irodyta, nei pagrista - cituoju is tavo pacios imesto Mentor educational brochure:

Some women with breast implants have experienced signs and symptoms that could be related to the immune system but that do not fit into a definable disease, like those listed above. These signs and symptoms include: painful or swollen joints, tightness, tingling, numbness, reddened swollen skin, swollen glands or lymph nodes, unusual or

unexplained fatigue, swollen hands and feet, excessive hair loss, memory problems, headaches, and muscle weakness, pain, cramping and/or burning. Scientific expert panels and literature reports have found no evidence of a consistent pattern of signs and symptoms in women with silicone gel-filled breast implants.

 

 

 

 

 Kiekviena save gerbianti moteris visa info zino! ir 'google' naudotis mes tikrai mokame!
 

 

Butent  :sutinku:  :sutinku: . Kelvita, cia tu...?  :unsure:

Atsakyti

Na, deja, bet as tu ieskojimu nepadariau pries pacia pirmaja op (nors ir google naudotis moku :rolleyes: ). Noras buvo toks didelis, kad tiesiog norejau uzsimerk ir neiskot adatu ar kas blogai gali buti. Pagrinde domejausi implantu tinkamu turiu, forma kuria pasirinkti, apie pacia op ir ko tiketis po jos, ir grozejausi pasidariusiuju nuotraukomis. Kad yra galimos tam tikros komplikacijos , kurioms gali buti reikalingos korekcijos taip pat zinojau, tiesiog naiviai galvojau kad jos retos ir man nebus  :hmm: Taciau db suzinojau kad jos yra gan daznos

 

Taip pat visiskai nesidomejau ilgalaikiu implantu poveikiu, vien tai kad jie yra organizme ir kazkoki kieki toksinu isskiria bei nuodija. O kokiu laipsniu mus paveiks priklauso lb individualiai, nuo kiekvienos organizmo, vienoms - nieko, kitom- stipriai sveikata gali paveikti. Ir sito nezinosi, neisbandes. Iki siol galvojau kad jie gali kenkti tik esant plysimui pats silikonas tiesiogiai kontaktuoja su audiniais, man buvo naujiena kad ir neplyses gali vienom sukelti tam tikrus simptomus.

 

Anyway, esme, kodel cia rasiau, tai tam kad suteikt info toms, kurios dar svarsto (nes as asmeniskai tos info nznojau, vadinasi gali buti ir kitu moteru, kurios to nezino). Ir tarkim moteris, kuris apskritai galbut yra daug kam alergiska ar jautri, rimciau apsvarstyts detis ar ne implantus, nes tikimybe kad ja gali ''alerguzuoti' ir implantai, sukelt salutinius simptomus yra.

 

Aisku, taip pat buvo sverbi ir jusu nuomone apie si dalyka, ar jis jus nebaugino? ( turiu omeny tas faktas del galimo ilgalaikio poveikio ar ligu)  :unsure:

 

Na, tiesiog siuo metu esu lb pasimetusi, laikas spaudzia, reikia apsispresti ka renkuosi, operacija nustatyta, o mano apsisprendimas 50/50  :blink:  vien adeina vienaip, kita diena kitaip galvoju. Uzsukau cia pagrinde pasidometi, kaip pacios vertinate ta info, ar jus ji nebaugino. 

 

Dekui visoms uz supratinguma  :4u:​ 

Atsakyti

Ammm.. Labas papingosios, kuri laika sm manes nemylejo😂Negalejau prisijungti.. Bandysiu permest ka priraset, daug nauju gyvaciu padidintom akim turim? 

Galiu papasakot kaip mani bumbulai gyvena.. Galvojau reikes korekcijos, bet paklaida lb nezymi, o gal jau pripratau, tai leisiu sau pabuti siek tiek netobula😊Jokio diskomforto nejauciu, uz menesio bus metai mano bumbulams

Atsakyti
Šita diskusija apie implantus man priminė vieną dialogą su pažįstama.
Netikėtai susitinkam miesto centre, prie judrios gatvės. Aš valgau ledus.
- Gal ir tu norėtum ledų, pavaišinsiu?, - Klausiu pažįstamos
- Fui, kaip nesveika, tikrai nenoriu!
- Čia stovėt prie judrios gatvės irgi labai nesveika, - atsakiau aš.

Lietuvoje vėžiu suserga kas 10 moteris. Atsiskačiuojam iš mūsų, irgi laukia tas pats.

Įdomumo dėlei, susidėjus implantus, man sumažėjo beveik iki nulio migrenos priepuolių.

Pastebėjau, kad daugiau beria veidą spuogais, bet tuo pačiu daugiau valgau saldumynų ir miltinių patiekalų. Apmažinau, baigėsi bėrimai.
Jaučiau nuolatinį nuovargį ir silpnumą, išsityriau, kad vit D nerasta. Pradėjau vartoti papildus, pradėjau geriau jaustis.
Vit D nukrito dėl papų (?!) ar dėl 4 vaikų, ar dėl nebuvimo saulėje, kitas klausimas biggrin.gif

ir dar, kas humoro nesupranta, tik nepriimkit mano posto rimtai
Atsakyti
Agiku, užskaitau ;) 😃

Šiaip ta pati garsioji Jolie, vos pašalinusi krūtis dėl padidintos vėžio rizikos genetiškai, tuoj pat susišovė implantus.
Iš asmeninės patirties - turėjau daug užsitęsusių rūpesčių, pasekmė buvo rizikingi dariniai visur kur. Viskas dingo, atsikračius senų santykių, išvažiavus į kitą šalį ir sukūrus naujus santykius, kuriuose aš saugi ir laiminga. Net onkologė sutiko, kad man mano psichologinė būklė yra kritinis veiksnys, nes rezultatai fiziniam kūne - akivaizdūs. Krūtinės susitvarkymas man buvo labai svarbus, esu tikra, kad visas su tuo atėjęs psichologinis pozityvas man perspjauna bet kokius galimus neigiamus šalutinius poveikius.

Eina trečia savaitė po op. Papai kieti kaip akmenys, ypač rytais jaučiu raumenų spazmus - neskauda, tiesiog jaučiu kaip raumenys tarsi susispaudę į kumščius. Labai jau laukiu, kada atslūgs.
Rankos kol kas sunkiai tiesiasi - pradėjau palengva mankštint, didinti amplitudę, sumažėjo tempimas, reikalai taisosi. Gyd patarė ibuprofeno pagert 3-4 dienas. Pagūglinau, kad tas tempimas rankose po pjūvio pažasty yra dažnas, taip ir gydomas - ibuprofenu, mankštele ir laiku.
Atsakyti
Summerfield, bet tu jau pusantrų metų nešioji implantus, pastebėjai kažkokių neigiamų padarinių?
Aš, jei svarstyčiau 50/50 ir jau būčiau pabandžius dėtis implantus, tada nebesidėčiau vėl.
Visada galvojau, kad verta pabandyti, na, nepavyks, tai nepavyks.
Labai bijojau nepabusti po narkozės ir šiais savo nuogąstavimais net savo Dr išgąsdinau, šis puolė dievagotis, kad dar tokio atvejo neturėjo. O jei tau po pusantrų metų iškilo tiek daug abejonių, tai kam tie implantai?
Juk gali sutvakryti krūtis pakėlimu, kažkiek riebalais ir būsi su mažesniais, bet tobulais papuliais. Kada tau OP?
Atsakyti

Tai vat, kad sunku suprasti del tu simptomu kas cia kaltas. Galiu tik pasakyt, kad tuos metus pajutau ryskiai kritusi imuniteta, tokio neatsparumo ligoms dar neturejau, kas 1-2 men sergu persalimu, plius ziema pirma karta savo gyvenime turejau stipru plauciu uzdegima 8 sav gydziausi 3 rusiu antibiotikus, kur lyg tol net paprastutis kosulys man buvo reta liga. Neznau cia sutapimas ar ne.

Taip pat po op pastebejau kad jauciu sioki toki oro trukuma, ypac kazka akyviau padariusi, tiesiog gyliau ikvept sudetinga. Velnias zino, sutapimas tai ar ne.... :hmm: Taipogi vienoje krutije visa laika jauciu ta ''vibracija'' ar tvinkciojima, neznau net kaip apibudinti. Asmeniskai as pagalvoju, kad galbut per didelius dejaus (nors 90% cia rasancius teigia kad per mazai susidejo  :rolleyes: ). 

Pakartotine op bus daroma del komplikacijos - bottoming out, ''isslydo'' implantai, siulo del kitokia forma ir pavirsiu, taip pat nusprendziau mazesnius  :blink:  bet internete besigilinant giliau atradau visa ta info del galimu simptomu ir kitu riziku, mane tas lb isgasdino, bei faktas kad vis del to pats FDA rekomenduja juos keist kas 8-10 metu, nes jie ''nusidevi'' organizme. Pati savo kailiu patyriau, kad niekada nezinosi ir va net po1.5m vel reikia operacijos, o tada irgi nznai kiek istempsi. ... Kazkaip nesinori tu op kas kelis metus, bent tuos 8-10 metu isbut, bet niekas to negarantuos.

 

Pirma op man asmeniskai lb buvo ziauri, viena krutis super, greitai atsigavo ir graziai atrode, bet kita tragiskai nuo pat pradziu, dar ir db visokius simptomus joje jauciu, tempimo jausma, spenelio jautrumas super didelis, po vieta po kruties isvis nejautri, ciupini ir nesupranti... :blink:

Op antroji numatyta rugsejo vid., laikas spaudzia znau ka nuspretai juodai. Naktys be miego, jaudiniuosi, nes nznau ka parinkti..... 

Atsakyti

Jei nors bent kiek tureciau savu krutu, tai neimciau taip i galva, nebesideciau tu implantu ir buciau sau su tom mazom savom krutim, bet db arba implantai jei nori but su krutimis ir moteriska, ar be implantu, o t.y. ir visai be krutu, lyguma .....

 

Aisku, vaikai myli mama bet kokia, vaikam mama visada pati graziausia, su krutimis ar be, vyras taip pat sako: ''as ne su krutimis gyvenu, man jokio skirtumo, rinkis pati kaip tau geriau''.  O va sau del moteriskumo jausmo, pasitikejimo - reikia tu krutu, bet is kitos puses mastant, jei tai sveikatos saskaita tas grozis- -tai geriau nereikia...... ach  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(summerfield @ 2017 08 21, 17:14)
<p>Jei nors bent kiek tureciau savu krutu, tai neimciau taip i galva, nebesideciau tu implantu ir buciau sau su tom mazom savom krutim, bet db arba implantai jei nori but su krutimis ir moteriska, ar be implantu, o t.y. ir visai be krutu, lyguma .....</p>
<p> </p>
<p>Aisku, vaikai myli mama bet kokia, vaikam mama visada pati graziausia, su krutimis ar be, vyras taip pat sako: ''as ne su krutimis gyvenu, man jokio skirtumo, rinkis pati kaip tau geriau''.  O va sau del moteriskumo jausmo, pasitikejimo - reikia tu krutu, bet is kitos puses mastant, jei tai sveikatos saskaita tas grozis- -tai geriau nereikia...... ach  unsure.gif​ </p>

Puikiai tave suprantu. Pati, jei būtų likęs mano gražus B dydis, tikrai būčiau nesidarius OP.
Dabar, jei išsiimčiau, liktų viskas supjaustyta ir AA dydis.
Kita vertus, būti su implantais tu pabandei. Dabar, sakai, dėsies mažesnius, o mažesniems reikės pakėlimo? Kiek cc dabar turi?
Nes idealus pakėlimas ir didinimas yra tada, kai pradžioje pakelia krūtis, o tik po kiek laiko įdeda implantus. Jei pinigai nevaržo, nenori pamėginti tiesiog pagyventi be jų? Pažiūrėti, kaip pati jauties, kaip fizinė būklė. Smagu, kad vyras sutinka su tavo bet kokiu sprendimu, nenurodinėdamas. O vaikai, na, būtų daugiau negu keista, jei jų meilė mamai keistųsi nuo apimčių.
O dėl ko įvyko tas bottom out? Tiesiog atsitiktinai? Baisiai apmaudu, kai po tiek laiko atsiranda komplikacijos.
Atsakyti