Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

Taip tas tiesa, labai gerai jautiesi, moteriskesne, savimi pasitikinti kai komplekso nera - man lygiai taip pat. Tik zinau, kad sau neatleisciau, jei paaisketu kad butent del implantu susirgau ar susigadinau sveikata negriztamai. Turiu ir as vaikuciu, todel galvoju kad sveika mama jiems svarbiau nei grazuole (nors vaikai visai kitaip ta grozi supranta, jiems ju mama visada graziausia  :) ). O kiek moteru, kurios neskaite ir nesidomejo salutiniais pozymiais, net nesieja tu sutrikimu su implantais. Juk nebutinai turi pasireiksti butent tam tikru, implantu sukeliamu veziu, autoimunine liga ar kt rimtom ligom. Labai daug moteru tiesiog tas pastovus toksinu issiskyrimas sukelia pastovu plauklu slinkima, berimus, silpnesne imunine sistema (daznesni persalimai, plauciu ligos), pastovus nuolatinis nuovargis, nervingumas, dazni galvos skausmai, svorio augimas, jurio gan sunku atsikratyt, nors preis implantus tokiu problemu neturejo ir dar n simptomu. Dauguma is musu net neesame apie tai informuotos , o manau chirurgai turetu apie tai uzsiiminti ar bent jau ispeti, nes buna pasui moteris vaiksto per visus gydytojus, nesuprasdamos ir nerasdamos priezasties, o tik veliau issaiskina kad viskas nuo implantu.....

 

Toms kurios dar planuoja darytis operacija, tikrai rekomenduociau nepamest aklai galvos, kad va oi kaip db graziai atrodysiu, tiesiog biski kelias savaites pakentet reikes ir busiu tobula! BUTINAI paskaitykit ir salutinius pozymius, pasekmes ir galimas ligas, ir tada jau spreskite ar verta tokia kaina (ne i materialios kalbu) rizikuoti  :hmm:

 

Vien google irasykite: ''Breast implants illness/disease'', ''Breast implant risks'', ''Are breast implants safe'', taip pat butinai perskaitykite implantu (kurios aptarete su gyd. firma) gamintojo informacini lapeli, atliktus tyrimus, potencialia rizika (procentais), sudeties deja nerasite, nes ji yra slepiama?  :unsure: net patiems chirurgams ji nera atskeidziama! O kodel? Nes ale, ''komercine paslaptis''!!!! WTF! Tai kodel tada paprasciausiems vaistam parduodamiems vaistineje, tas yra privaloma? Cia gi implantas visada buna zmogaus viduje, kontaktuoja su audiniais, isskiria savo toksinus ir pan...

 

Zodziu, tikrai pasauluje mln. moteru gyvena su implantasi ir dziaugiasi, galbut jaucia kazkokiu silpnus simptonus, bet ju turbut nesieja su impnatais, nes nera apie tai informuota. Bet tikrai yra labai daug moteru, kurios galima sakyti susigadino savo gyvenima ir implantu isidejimas buvo anot ju didziausia gyvenimo klaida, kad ir kaip jos graziai atrode. Turete pacios visa tai ivertinti, nes tai tarsi yra loterija, o tikimybe procentaliai konplikaciju ar sveikatos sutrikimu yra palyginti didele!

 

Cia svarbus zigsnis gyvenime, taip kad patarimas - gerai apmastykite, kokie yra jusu prioritetai gyvenime. Sekmes!

Atsakyti
Šiaip jau viskas, ką į save sudedame, turi vienokį ar kitokį poveikį. Kontraceptikai, vaistai, papildai, plaukų dažai, maistas kasdienis... Manau, visos nekvailos esam, ir žinom, ką darom, kuo rizikuojam, ir tą riziką prisiimam arba ne. Paprasta smile.gif
Atsakyti

Cia matyt nuo kiekvieno asmeniskai priklauso, nuo jo visu pirmiausia prioritetu. Vieniem gal paprasta, kitiem ne. Kas linkes i sveika gyvenimo buda, sportuoja, ''slamsto'' nevalgo, tiems sudeingiau, kas per daug nekreipia demesio sveikesne gyvensena, vengima nuodijanciu dalyku, tiems apsisprest yra zymiai paprasciau.

 

Man asmeniskai siuo metu , kai issigilinai ir zinai visa plika tiesa, nera paprasta apsispresti. Taip, noras grazios krutines ar tiesiog ja tureti labai stiprus, bet visi tie neigiami aspektai veda is proto. Galiu pripazinti, esu pasimetusi, ir turbut 60% esu linkusi juos imt lauk nebepakeiciant kitais. :unsure:  emociskai labai sunku, nors tik 1 m 5men turiu.

Atsakyti

 

 

Vien google irasykite: ''Breast implants illness/disease'', ''Breast implant risks'', ''Are breast implants safe'',

 

Is smalsumo ivedziau breast implants illness i google - nu sorry, bet visi paieskos rezultatai pirmame puslapyje yra mazdaug tokio pat patikimumo, kaip puslapiai apie iliuminatu samoksla, chemtrailus ir acto garinima. Aisku, labai retais atvejais galima kazkokia alergine reakcija, bet jei butu moksliskai irodyta, kad plaukai slenka ar svoris auga konkreciai nuo implantu, apie tai tikrai butu informuojama ir oficialiose valstybinese sveikatos apsaugos sistemos svetainese, kaip kad dabar jose isvardintos visos zinomos komplikacijos. Kiekvienai savo, bet as labiau linkusi pasitiketi tokiais informacijos saltiniais, kaip nhs ar fda, o ne titscommittee.org (trecias rezultatas google paieskoj, vien is pavadinimo zvengeu koke valanda :D).

O del sudeties buvimo komercine paslaptimi irgi galvos nesuku, jei produktas patvirtintas tos pacios fda ar ES instituciju. Jei jau taip kabinejantis prie smulkmenu -  beveik kiekvienas jau pagamintas maisto produktas yra komercine paslaptis, bet milijonai zmoniu juos valgo. Cia panasiai, jeigu as pradeciau kabinetis prie kokio kfc, kad man plaukai slenka butent nuo ju vistienos, nes ten daug secret spices ir ingredients, ir maza ka, gal vienas is ju yra grustas asbesto siferis.

Atsakyti
Titscommittee.org, džyzus... :DDD

Man dar tas argumentas, kad sveikai gyvenančioms sunkiau nuspręst - nu kad gal ne visoms. Sveikai gyvenu, sportuoju, š ėdu saikingai, sveriu idealiai, domiuosi, ką valgau ir kuo tepuosi. Nu bet va susitvarkyt asimetrišką ir vaikų suvalgyrą krūtinę man tai nesutrukdė.
Atsakyti

Pagrinde, patys gamintojai, FDA, NHS, tiria tik esminius dalykus, tuos visus smulkius sveikatos sutrikimus nelike pazymeti. Juos susieji tik perskaites daug daug moteru istoriju su analogiksais simptomais. Tiek sutapimu juk negali buti. Kadangi Tiek FDA, gamintojai ar kt organizacijos gali remtis tik tyrimu ir bandymu rezultatais, tai jie sito ir nemini. Bet paklausius kai kuriu chirurgu pasakojimu is ju patirties, tiek paciu moteru, pamatai kad tas egzistuoja. 

 

Neminesiu kuris, bet vienas is Lietuvos plastikos chirurgu yra mano giminaitis. Vien tuo klausimu su juo susisiekiau ir deja nepaneige nieko, atvira pasake, kad taip, viskas tas egzistuoja, tiek rimti dalykai (rimti susirgimai), tiek silpni sutrikimai, kas yra chirurgu nutylima, anot ju, ''juk neturesime darbo'' ( su sypsena syptelejo  :D ).

 

Kadangi man aktualus Mentor firmos implantai, tai pagrinde ieskojau info su jais. Idomumo delei imetu pasiskaitymui is patikimu saltiniu kaip FDA:

 

https://www.accessda...28d.pdf#page=99

 

Produktu reportai:

https://www.accessda...tplc.cfm?id=FTR

 

Implantu keliamos rizikos:

https://www.fda.gov/...s/ucm064106.htm

 

Atsakyti

https://www.accessda...28d.pdf#page=99

Atsakyti

https://nwhn.org/con...mplants-linked/

Atsakyti

Taip pat youtube galite rasti, tiek paciu chirurgu, isdirbusius daug metu, tiek moteru pasakojimu (anglu kalba aisku).

Atsakyti
Neminėsiu kuris, bet vienas iš LT chirurgų yra mano vyro giminaitis smile.gif , vyras už mane bijojo labiau nei aš, bet iš to chirurgo išgirdęs, kiek sau artimų žmonių jis jau operavo, nurimo.
O šalutiniai poveikiai gali būti nuo bet ko. Saugiausia - negyventi.
Atsakyti

Facebooke sukurtu pilna uzdaru grupiu, kurioms priklauso moterys, susirgusios nuo implantu.

Atsakyti

Pats naujausias tyrimas pagaliau baige siais metais FDA:

 

http://abcnews.go.co...ory?id=46298835

Atsakyti