Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

Pinot'e, ačiū 4u.gif
Baigiu įtikėti, kad tiesiog esu labai pakanti skausmui, nes ir gimdydama buvau didvyre išvadinta, ir dabar pagyrė, kad puikiai laikausi. Bet neskauda man tiesiog. Vakar ryte dar klinikoje sulašino lašinę, išėmė drenus (po to iškart laaabai palengvėjo), dieną išgėriau silpną tabletę nuo skausmo, nakčiai - stiprią. Daugiau nuo skausmo nieko ir neprireikia. Buvau pardėj, ploviaus galvą, pasitvarkiau pleistrus - tebekraujuoja tik ties keliu, visi kiti švarūs. Ryt leista visus didžiuosius nulipint, pagaliau nusipraust, mažiukus pleistriukus ant pjūvių palikt.
Pjūvius sunku įžvelgt - kraujosrūvos pažastyse, nes ir riebaliuko ten pasiurbta, bet kiek įžiūrėjau - tikrai mažyčiai delikatūs tokie pjūviukai.
Krūtys kol kas akmeninės, nejautri apatinė dalis, bet forma man labai graži, laukiu nesulaukiu, kada pradės minkštėti.
Šarvo dėvėjimas irgi nesukelia per daug nepatogumo, turiu plonytį lininį megztinuką 3/4 rankovėm, tai išeidama jį užsimetu, kad nesimatytų pleistrų pažastyse, šarvas iš gan atviros maikės nelenda. Sakė dėvėt keturias savaites.
Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 08 03, 22:18)
<p>Tapatybe didziausi sveikinimai  yahoo.gif  4u.gif tokia ramybe is tavo postu, visai nebaisu atrodo smile.gif tikiu, kad viskas sklandziai ir praeis. Per pazasti dare? Faina, papuliai nesupjaustyti, viskas graziai bus:) kur randukas gavosi? Prieky ar giliau pazasty?</p><p></p><p></p><p>simasina, gal tas vienas nenusileides dar ar ka?  hmm.gif juk vienodus dejo? Pas ka tu darei? Gyd kiek pamenu sake kad viskas gerai, ane? unsure.gif </p>


Na kad nenusileides, tai matosi, nes skirtingam auksty jie. Bet man ir forma skirtinga, sakau gal kai leisis - susivienodins. Su gydytoju maciausi, tik po operacijos, tai gal del to cia kuriu savo galvoj visokius scenarijus. Palauksiu 2 menesiu vizito, nes vistiek kaio sakau nepakeis nieko mano trydaliojimas. Zodziu ir raminu save, ir nerimauju smile.gif. Kazkuriai pamenu rase, kad po 2.5 menesiu nusileido, tai vis tikiuosi ir as kad dar ateis laikas smile.gif
Atsakyti

Tapatybe, ar jaucias tad nusiurbimas nuo koju? Buna rezultatas? Smagu skaityt, kad tau viskas einasi puikiai  :clap: ar imanoma po dvieju men po op isokti i maudymke? Melyniu jau nebebus?

Jei nori super vaizdo ir visi iskart pastebes, imk 380, jei nori, kad butu naturaliau ir visi speliotu, ar tavo ar sudeti, imk 330. Mano tik dabar supranta, kai atejo vasara, atvuros maikutes. Ziema niekas nesuprato.

Ne, demesio tikrai nenoriu  :hihihi: aciu  :didis: 

Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 08 04, 12:44)
<p>Tapatybe, ar jaucias tad nusiurbimas nuo koju? Buna rezultatas? Smagu skaityt, kad tau viskas einasi puikiai  clap.gif ar imanoma po dvieju men po op isokti i maudymke? Melyniu jau nebebus?</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Akimirkos jėga" data-cid="71746051" data-time="1501788658"><div><p>Jei nori super vaizdo ir visi iskart pastebes, imk 380, jei nori, kad butu naturaliau ir visi speliotu, ar tavo ar sudeti, imk 330. Mano tik dabar supranta, kai atejo vasara, atvuros maikutes. Ziema niekas nesuprato.</p></div></blockquote><p>Ne, demesio tikrai nenoriu  hihihi.gif aciu  didis.gif </p>

Dėl kojų neturėjau jokių lūkesčių - man jos ir taip gražios atrodė 😃, bet lašinio reikėjo daugiau, nei turėjau ant pilvo. Na, ką matau, tai dingo tie apvalumai iš kelių vidinės pusės, škaunys gal dar per daug patinusios, bet į skinius įlendu jau.
Mėlynės nuo pat trauzų iki kelių, keičia spalvą vis, bet čia gal labai individualu - per kiek laiko dingsta. Man nebūna ilgai. O ir sekantis pliažas tik lapkritį numatytas.
Šiandien buvo leista nuimti didžiuosius pleistrus ir nusiprausti po dušu. Koks palengvėjimas! 😃
Atsakyti

Tapatybe, kaip siandien savijauta? Tu pamenu anatominius dejai.

Akimirkos jega, o tavo apvalus ar anatominiai? 

Atsakyti
Pinot'e, ačiū - puikiai, susitikinėju su draugais, kartais net užsimirštu, kad kas daryta. Sunkiau po gulimos padėties - sėduos vis dar tik preso pagalba, nesiremiu rankomis, nes tas pirmas pusminutis pakilus - oi oi... bet greit praeina. Nebetinstu, liaškos juodos, bet visa diena skinny džinsuose ir nieko.
Nesu tikra, ką galiu daryt, tai laukiu apžiūros antradienį. Sesutė sakė, skausmas - geriausias rodiklis, pagal jį ir spręst, bet kad man realiai tik krūtinės raumenis ir skauda, net ne skauda, o jaučiasi, kad jie įtempti, tarsi mėšlungio sutraukti į akmenį. Maži pleistriukai tebesilaiko, nežinau, gal nuims juos, ar perklijuos - įdomu pjūvius pamatyt. Pažastys sutinusios, viena dar ir kraujosrūvom pagražinta. Ryte atsirado kraujosrūvos po krūtimis ir tarp jų. Vyras atskris ir nualps pamatęs... biggrin.gif
Bet visumoj puikus jausmas. Padariau tai ko norėjau, jaučiuosi gerai, jau žinau, kad trenksiu lauk visus pušapus su lankeliais... labai geras jausmas, visi tie laikini nepatogumai atrodo niekis smile.gif
Tavo data jau tuoj? Jaudinies po biškiuką? smile.gif
Atsakyti

Jetau, kaip but gerai pjuvi pazasty turet. Pats ziauriausias budas man atrode per aureole. Ta ir gavau :oh: labiausiai dabar pries op durnas laikas, kai kamuoja dvejones del dydzio, del formos. Dydi vat kaip jau ir nusprendziau. Dabar dar del formos nesu tikra. Buvau tik uz anatominius. Bet dabar kai kur ir apvalus grazu. Realself pastebejai, kazkaip neakcentuoja apvalus ar anatominiai. Kiek gyd rodziau man graziu, buvo anatominiai. Siule ir pakelima daryti. Nenoriu supjaustytu (.)(.), tai sutarem kad tik speneli kels ir auksciausia profili des. Vat irgi abejoju ar tikrai bus gerai, ar nebus nusmukus krutine... 

Draugai tavo informuoti? Kokia reakcija tavo aplinkoj?  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 08 05, 15:33)
<p>Tapatybe, kaip siandien savijauta? Tu pamenu anatominius dejai.</p><p></p><p>Akimirkos jega, o tavo apvalus ar anatominiai? </p>

Anatominiai, virsus nera labai pakiles. Projekcija neaisku, bet pgl tuos skaicius, kur anksciau rasiau, tai lyg kiek pati suvokiau pagooglinusi, tai gal auksta, bet ne ta super auksciausia, kur tu planuoji detis.
Atsakyti
Pinot'e, aš pasitikėjau gydytoju dėl formos. Buvau nusprendus, ko noriu, jam tik išdėsčiau pageidaujamą vaizdą, o jis iš karto pasiūlė būtent tą būdą, kokį pati sau su realself pagalba ir buvau mintyse sudėliojusi. Pamaniau, jei man patinka jo darbai, pasitikiu gyd, tai nėra ko kažką keist - tegu daro kaip jam atrodo.

Draugai nežino :DDD, vyras, vaikai ir geriausia draugė su vyru informuoti. Laimė, atvėso, tai galiu maskuotis džemperiais, kardiganais, laisvom maikėm... glėbesčiuojuos atsargiai... niekas jokių klausimų neuždavė, žvilgsnių nepastebėjau 😃
Užsipirkau tamsių laisvų rūbų dar prieš išskrisdama, tai ir darbe taip pasimaskuosiu, kol tą po op liemenuką dėvėsiu. Jis gerai prispaudžia, po rūbais tik aš pati ir matau, kad iškilesnė krūtinė.
Atsakyti

O su anatominiais reikia butinai liemeneles pakeliancios? Ar pvz galima bralete lengvute po atviresne suknia detis?

Atsakyti

Sveikos  :4u:

 

esu nauja jusu forumelyje....  Tiesiog norejau pasidometi, o jus nebaugina visos galimos rimtos ir maziau rimtos pasekmes sveikatai del krutu implantu? Nekalbu jau apie galimas komplikacijas, kurias reikia paskui taisyt, bet kalbu apie ilgalaiki svetimkunio turejima organizme, imunine sistema, issiskiriancius pastoviai toksimus (nebutinai turi buti plyses implantas).

 

Atsimenu pries pirmine op tai ziurinedavau pagrinde info kaip ta op vyksta, kas po to, kokia savijauta, ziuredavau grazias pasisekusias foto pries ir po, o daugiau kaip ir nesigilinau. Gavosi taip kad reikia vis del to pakartotines op del komplikacijos ir db tik pradejau rinkti ir dometis tikraja info, kokios vis del to tiksincios bombos musu organizne gyvena, letai ir po truputi (vienom stipriau, vienom maziau) mus sirgdindamos. Perskaiciau ne vienos moters isgyventas istorijas, implantu gamintoju informacinius lapelius, FDA turimus reportus....., nznau man baisu :unsure:  Jau 2 men gyvenu kazkokiam strese, op arteja, o as neapsisprendziu vis del to keisti i kitus implntus (ka ir aptareme su gyd. del susidariusios padeties) ar isvis imt juos laukt ir gyvent nepatraukliai, neseksualiai, bet sveikai, linksmai ir energingai  :hmm:

Atsakyti
Negaliu už visas kalbėt, bet savo atveju viską pasvėriau - ko labiau noriu ir ko labiau bijau. Užauginau vaikus, esu įsipareigojus tik pati sau, ir nebenoriu jokių kompleksų, išsioperavau tą vienintelį, ir be galo džiaugiuosi.
Atsakyti