Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(kriisti @ 2016 12 13, 10:21)
Labas rytas, sakykite ar perkate Childrensplace, ten lyg free ship, ar nupikrtumet dabar?

Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 12 13, 08:30)
na jau, su rudaplauke viskas imanoma, jei tik iki jos ateis tikrai galimybė yra  mirksiukas.gif

Esu tikra, kad NET IR JI nesuruostu sekancios siuntos per sest-sekm-pirm, kad issiuntus penktadieni, issiustu vel antradieni:) nebent galiu i pasta isvezti jusu, linasts ir dar kam reikejo daiktus kad ir siandien!ir lai keliauja pasto grafikais ir salygomis. Dar express ship galiu pasirinkti👍
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2016 12 13, 08:53)

Neperkame
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 13 gruodžio 2016 - 08:59
QUOTE(Kate25 @ 2016 12 13, 10:59)

Neperkame

dekui, gaila verysad.gif
Atsakyti

Sios dienos pasiulymai:

Jcrew - 40% off the best gifts ever & 30% off everything else.* Use code HOLIDAY
Jcrewfactory - prekiu kainos sumazintos iki 50 proc ir 25 proc papildomos nuolaidos kodukas

Anntaylor - papildoma 60 proc nuolaida sale prekems

Loft - papildoma 40 proc nuolaida viskam su koduku

Wilsonsleather - ispardavimas iki 70 proc ir papildoma 60 proc nuolaida kai kurioms prekems automatiskai krepselyje

Polo - papildoma 40 proc nuolaida su koduku Extra pazymetoms prekems.

GAP - papildoma 40 proc nuolaida su koduku

Oldnavy - papildoma 40 proc nuolaida su koduku. Kodukas negalioja Everyday Steals, Hot Deals, Today Only Deals, Jewelry and Clearance merchandise (merchandise ending in $.97 and $.99)

Banana Republic - papildoma 40 proc nuolaida su koduku

Joesnewbalanceoutlet - papildoma 15 proc nuolaida su koduku

Yoox - papildoma 20 proc nuolaida, surinkus krepseli uz 300 $

Michaelkors - papildoma 30 proc nuolaida su koduku, surinkus krepseli uz 300 $

Armaniexchange - prekiu kainos sumazintos 50 proc

Bluefly - nuolaidos iki 80 proc ir free shipas

Gymboree - ispardavimas uz 14.99 $ ir maziau

Crazy8 - kainos 12.99 $ ir maziau

Carters

Theperfumespot - papildoma 20 proc nuolaida su koduku, populiarieji Arden dezodorantai geromis kainomis

Tanforless - soliariumo kremukai geromis kainomis

AE - nuolaidos iki 40 proc

Landsend - papildoma 50 proc nuolaida su koduku vienai prekei

Levi - papildoma 40 proc nuolaida su koduku GREEN40

Lordandtaylor - papildoma 30 proc nuolaida beveik viskam su koduku FRIENDS

Macys - papildoma 20 proc nuolaida su koduku SALE. Ar galioja jusu prekems, reiketu pasitikrinti krepselyje

Uniqlo - free shipas visiems uzsakymams

Anntaylor su 60 proc nuolaida sale skyreliui bigsmile.gif

Mezgtukas - 12 $
Mezgtukas 2 - 20 $
Sijonas - 28 $
Kelnes 25 $
ir kt

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2016 12 13, 09:42)
O formumo nesumaiset cia Kate valdos:)

sumaišiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kate25 @ 2016 12 13, 09:59)
Esu tikra, kad NET IR JI nesuruostu sekancios siuntos per sest-sekm-pirm, kad issiuntus penktadieni, issiustu vel antradieni:) nebent galiu i pasta isvezti jusu, linasts ir dar kam reikejo daiktus kad ir siandien!ir lai keliauja pasto grafikais ir salygomis. Dar express ship galiu pasirinkti👍

Katuli, man nera skubu mirksiukas.gif mano dovanos jau supirktos vaikams, o kas ateis bus dovanos ateičiai 4u.gif
Atsakyti

Naujus skaiciukus siandien popiet apmokesiu,vakar apsirgus buvau ziauriai,nepakilau.. :( 

Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2016 12 13, 08:59)
Papildyta:

Neperkame

Na aš irgi nesu pamišusi dėl dovanų, būkit rami. Tiesiog, norėjau sulaukti atsakymo ir jį gavau. Ačiū, kad ir už tokį isterišką. Ir klausimas mano tikrai nebuvo priekaištingas ar ko reikalaujantis. Jums tai pats darbymetis ir is jusu as tikrai nieko nesitikiu, nes zinau, kad darote viska, kad prekes butu issiunciamos kuo greiciau. As klausiau tik del vezeju terminu ir tiek.
Atsakyti

Anntaylor off pasikeite i 50proc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linasts @ 2016 12 13, 11:03)
Na aš irgi nesu pamišusi dėl dovanų, būkit rami. Tiesiog, norėjau sulaukti atsakymo ir jį gavau. Ačiū, kad ir už tokį isterišką. Ir klausimas mano tikrai nebuvo priekaištingas ar ko reikalaujantis. Jums tai pats darbymetis ir is jusu as tikrai nieko nesitikiu, nes zinau, kad darote viska, kad prekes butu issiunciamos kuo greiciau. As klausiau tik del vezeju terminu ir tiek.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 13 gruodžio 2016 - 10:18
o nesimato 12 02 horizonte? sita irgi kazkaip pastrigus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 13 gruodžio 2016 - 10:15
Pasikartosiu su klausimu, SOS! ax.gif

Gal kas gali dėl dydžių pakomentuoti?!? 4u.gif Aciu!

http://www1.macys.co...nav-_-full_site
Linasts
2016
Atsakyti
Sveikos, vargstu su Polo...
Merginos, ar jum atidaro? Gal galetumet, kuri printscreen imest su spalvom esamom M dydzio - labai dekinga buciau wub.gif https://m.ralphlaure...54756?_k=7sa6gd
Ar sita https://m.ralphlaure...64436?_k=rr8nvz nuo vakar vargstu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 13 gruodžio 2016 - 10:54