Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(Vamzdis @ 2016 12 12, 17:51)
Eyes to Kill Classic Mascara - siam daugelio megstamam galioja nuolaidele, patikrinau mirksiukas.gif

O By Terry kazin taiko? https://www.saksfift...845524446811929
Atsakyti
Stilingas Michael Kors Garner Gold Dial Ladies Watch MK2574 pigiai - 105eur viso iki Lietuvos

Nuoroda

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Noriu paprasyti susimoketi saskaiteles! Aciu
Atsakyti
Seilę varvinu žiūrėdama į tas MK pirstines wub.gif
Gal kas gali dėl dydžių pakomentuoti?!? 4u.gif

http://www1.macys.co...nav-_-full_site
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietrasa: 13 gruodžio 2016 - 00:40
QUOTE(Kate25 @ 2016 12 12, 23:11)
Noriu paprasyti susimoketi saskaiteles! Aciu

Merginos, griet mokat sąskaitas visos! smile.gif
O aš ta proga, vėl paklausiu, ar neįmanoma paskubinti vežėjų, kad 16d siuntą iki 23 d pristatytų? Kiek supratau iš komentarų, tai LT jos pasiekia kaip įprastai-per savaitę, tik čia vietoj reikalai sustoja, bent iš Katės komentarų taip supratau. Būtų puiki Kalėdinė dovana iš jūsų ;)
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linasts: 13 gruodžio 2016 - 07:30
QUOTE(Linasts @ 2016 12 13, 04:28)
Merginos, griet mokat sąskaitas visos! smile.gif
O aš ta proga, vėl paklausiu, ar neįmanoma paskubinti vežėjų, kad 16d siuntą iki 23 d pristatytų? Kiek supratau iš komentarų, tai LT jos pasiekia kaip įprastai-per savaitę, tik čia vietoj reikalai sustoja, bent iš Katės komentarų taip supratau. Būtų puiki Kalėdinė dovana iš jūsų ;)
Ačiū

siuntų vežimas turi tam tikrus grafikus, kaip lėktuvo tvarkaraščiai ir pan. Todėl tam kad paankstint GAL BŪT atkeliavimo tikimybę, tai Kate turėtų išsiųsti šiandien t.y antradienį. Realiai tokiu atveju gal net jūsų daiktai nepatektų į siuntą, nes daiktų suruošimas ir išsiuntimas irgi reikalauja laiko 4u.gif
P.S aš dar turiu vilties, kad užsakytas daiktas sekmadienį pateks į penkt siuntą ir ją gausim kitą sav. iki 23 d mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, sakykite ar perkate Childrensplace, ten lyg free ship, ar nupikrtumet dabar?
Atsakyti

P.S aš dar turiu vilties, kad užsakytas daiktas sekmadienį pateks į penkt siuntą ir ją gausim kitą sav. iki 23 d mirksiukas.gif
[/quote]

Na čia jau per gerai tikitės;))). Kalbant apie save, tai aš viską užsakinėjau, kad atsiųstų iki Kates iki kokios 10d. Su siuntimu is ten viskas gerai ir laiku, tik, kad cia cia ta siunta kazkaip greiciau suvaiksciotu, juk pries menesi taip ir budavo, net savaites neuztrukdavo ateiti;) ir, butent, pries sventes taip!;))
Atsakyti
[quote=Linasts,2016 12 13, 05:23]
[/quote]

Na čia jau per gerai tikitės;))). Kalbant apie save, tai aš viską užsakinėjau, kad atsiųstų iki Kates iki kokios 10d. Su siuntimu is ten viskas gerai ir laiku, tik, kad cia cia ta siunta kazkaip greiciau suvaiksciotu, juk pries menesi taip ir budavo, net savaites neuztrukdavo ateiti;) ir, butent, pries sventes taip!;))
[/quote]
na vat kad šventės visiems šventės biggrin.gif ir apkrovimai visur jau jaučiami seniai. Tad lieka tik tikėtis, kad vėlavusi ši siunta būtų ta, kuri tokiu laiku normalu, jog vėluoja, o visos kitos sueis labai laiku ir bus ok bigsmile.gif

O beje, net pardės nesilaiko grafikų siuntimo, nes apkrovimas matyt neleidžia laikytis terminų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linasts @ 2016 12 13, 09:23)

na jau, su rudaplauke viskas imanoma, jei tik iki jos ateis tikrai galimybė yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 12 13, 09:30)
na jau, su rudaplauke viskas imanoma, jei tik iki jos ateis tikrai galimybė yra  mirksiukas.gif

O formumo nesumaiset cia Kate valdos:)
Atsakyti

Labukas 4u.gif

Laukiame kompanijos is amazon siam serumui su 20 proc nuolaida, surinkus 6 vnt:

Serumas - 12.54 $ po koduko

Papildyta:

Renkasi Yoox - papildoma 20 proc nuolaida, surinkus krepsiuka uz 300 $, laukiame kompanijos

Atsakyti